Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ηλιάκη: Είναι θετικές στον κορονοϊό και μας δείχνουν πώς περνούν στο σπίτι

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ηλιάκη: Είναι θετικές στον κορονοϊό και μας δείχνουν πώς περνούν στο σπίτι

Τα κρούσματα αυξάνονται και τα τεστ των celebs βγαίνουν θετικά. Σταματίνα και Μαρία είναι σε καραντίνα αυτή τη στιγμή.

Όσο τα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον πολλαπλασιάζονται, οι περιπτώσεις των celebrities και των ανθρώπων της τηλεόρασης που έχουν βρεθεί θετικοί στον covid19 γίνονται γνωστές.

Το θετικό τεστ της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν εμφανίστηκε σήμερα στο τιμόνι της εκπομπής της αλλά συνδέθηκε μέσω skype με τον Δημήτρη Παπανώτα και την Τίνα Μεσσαροπούλου που ανέλαβαν την παρουσίαση του Happy Day.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια είχε κάνει τις δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου ενώ η τρίτη ήταν προγραμματισμένη για το τέλος Ιανουαρίου.

«Είχε πλάκα γιατί δεν ξυπνάω τα παιδιά μου τις καθημερινές και απόρησαν αν είναι Σαββατοκύριακο. Εξήγησα πως είμαι θετική, φορούσα και τη μασκούλα μου. Είχε τύχει πολλοί άνθρωποι γνωστοί μας, είχαν νοσήσει τις τελευταίες είκοσι ημέρες. Αρχικά ήταν χαρούμενα που δεν θα πάνε σχολείο αλλά δεν ξέρω πώς θα αντιδράσουν μέσα στο σπίτι», εξήγησε η Σταματίνα, η οποία στο προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε τα θετικά τεστ που είχε.

«Είμαι σε μια κατάσταση σοκ γιατί το ακούς παντού γύρω σου αλλά δεν περιμένεις ότι θα σου συμβεί. Βγήκα θετική στο rapid test, θετική και στο δεύτερο και θα κάνω το μοριακό. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα πέρα από ένα ανεπαίσθητο μπούκωμα», εξήγησε η Σταματίνα χαρακτηριστικά ενώ τόνισε πως και τα παιδιά της βρήκαν περίεργο το γεγονός πως η μαμά τους έμεινε στο σπίτι.



Οι συνεργάτες της Σταματίνας έσπευσαν πάντως να τονίσουν πως παρά το πρόβλημα με τον covid19 έδειχνε λαμπερή.

tsimtsili covid

Στην εκπομπή της Σταματίνας, η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε επίσης νοσήσει από κορονοϊό και είχε ολοκληρώσει την καραντίνα της στην αρχή της εβδομάδας, επιστρέφοντας στην εκπομπή.

tina

«Μόλις έλαβα την απάντηση από το μοριακό τεστ και τελικά ανήκω κι εγώ σε ένα από τα πολλά πλέον επιβεβαιωμένα κρούσματα! Ωστόσο, δεν ανησυχώ γιατί ήδη από το Σάββατο νιώθω πολύ καλύτερα, είμαι τριπλά εμβολιασμένη και επειδή βρίσκομαι ήδη σε καραντίνα από το Σάββατο που εμφάνισα συμπτώματα δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε… Καλή λευτεριά σε όλους τους νοσήσαντες!!! Να προσέχετε πολύ οι υπόλοιποι! Σας φιλώ γλυκά… κι από εδώ δεν κολλάει κιόλας!» είχε γράψει η δημοσιογράφος πριν μια εβδομάδα. .

Συνεχίζει την καραντίνα η Μαρία Ηλιάκη

Με την κόρη της, συνεχίζει η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη την καραντίνα για τον covid19. Η Μαρία είχε κι εκείνη βγει με σύνδεση στην εκπομπή Τι Λες Τώρα, του Σαββατοκύριακου στο Μega και αποκάλυψε πως νοσεί με αρκετά συμπτώματα.

«Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά. Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε. Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει», τόνισε μέσα στο Σαββατοκύριακο η Μαρία, η οποία βρίσκεται πια ήδη στην τέταρτη ημέρα καραντίνας.

Η Μαρία σε αντίθεση πάντως με τη Σταματίνα, μας έδειξε το outfit του covid19 στο σπίτι και εξήγησε πως σίγουρα δεν είναι λαμπερή μέσα στο σπίτι, κάνοντας χιούμορ για τον τρόπο που κυκλοφορεί!


https://www.instagram.com/p/CYn5pPlJu4r

«Παρέα με τον #covid …αν πιστεύεις ότι έχεις χειρότερο #covidoutfit από εμένα στείλε μου φωτό σε dm…η χειρότερη κάτι θα κερδίσει …δεν έχω σκεφτεί ΤΙ….αλλά κάτι θα βρω …τι βασίλισσα του Instagram είμαι #covid_19 #φασιοαικο», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Kate Middleton γιορτάζει τα γενέθλιά της τιμώντας την Lady Diana - Τα 3 νέα πορτραίτα της

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ανατρίχιασα με το φιλί του αγρότη στη Μυριέλλα» - Survivor in love

«Μη μας ξεχνάτε»: H Πηνελόπη Αναστασοπούλου συγκινεί με το post για τον Covid-19