Γη της ελιάς: Κάποια άλλη είναι στο Παρίσι και όχι η Ιουλία; - Το Twitter ανακάλυψε τα λάθος πλάνα

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Κάποια άλλη είναι στο Παρίσι και όχι η Ιουλία; - Το Twitter ανακάλυψε τα λάθος πλάνα

Απούσα από το γαμήλιο ταξίδι η ηθοποιός Ιουλία Κουλουκάκου. Μόλις γυρίζουν από το... Παρίσι, ο Γιώργης ζητά από την Ιουλία να κάνουν παιδί!

Τα μακρινά πλάνα και η απόκρυψη του προσώπου της Ιουλίας στις... ξεναγήσεις του Παρισιού, έκαναν τους τηλεθεατές της Γης της ελιάς να υποψιαστούν ότι στα γυρίσματα δε συμμετέχει η ίδια. αλλά κάποια άλλη ηθοποιός η οποία πήρε τη θέση της! Και μάλλον έχουν δίκιο, αφού στις σκηνές φαίνεται μόνο το πρόσωπο του Γιώργη, ενώ η Ιουλία εμφανίζεται μόνο σε κοντινά πλάνα και στο σπίτι όπου διαμένουν.

gi tis elias 2 copy

Το κοινό δεν ξεγελιέται τόσο εύκολα και δεν του ξεφεύγει τίποτα όπως φαίνεται! Άλλωστε και στις φωτογραφίες από αυτό το ταξίδι που δημοσίευσε ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου, αυτή που κρατά αγκαλιά ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μαρτίδης που υποδύεται τον Γιώργη δεν είναι η Ιουλία, δηλαδή η Αντιγόνη Κουλουκάκου, καθώς δεν μπορούσε να παραστεί στο γύρισμα στη Γαλλία. Η παραγωγή, ωστόσο, αποφάσισε να μη ματαιώσει το ταξίδι για το οποίο είχαν προετοιμαστεί σε τεχνικό επίπεδο εδώ και καιρό. Τουλάχιστον ας αναγνωρίσουμε τη φιλότιμη προσπάθεια που έκανε μία τηλεοπτική σειρά στην εποχή της πανδημίας, να πραγματοποιήσει γυρίσματα στο εξωτερικό.

gi tis elias 34 copy

Γη της ελιάς: Εξοργισμένο το κοινό με την Αρετή -Αντιδράσεις με την επιστροφή Φίλιππου και Βασιλικής

Και ενώ οι νεόνυμφοι περνούν ξέγνοιαστες και ρομαντικές στιγμές στην Πόλη του Φωτός, στη Μάνη επικρατεί ένας χαμός, και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα! Η επιστροφή της Βασιλικής και του Φίλιππου στον τόπο τους θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τη μεριά των Καπερνάρων.

Η Χάιδω υποδέχεται στο σπίτι της τη Βασιλική και της στέκεται σαν μάνα

Φίλιππος και Βασιλική επιστρέφουν στη Μάνη και η Χάιδω τους υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες, ξεκαθαρίζοντας στη Βασιλική πως θα της σταθεί σαν μάνα και θα είναι εκεί για οτιδήποτε χρειαστεί.



Η Βασιλική νιώθει ασφάλεια με τη Χάιδω και η στάση της δε συγκινεί μόνο τον γιο της, τον Φίλιππο, αλλά και τους τηλεθεατές, οι οποίοι δε σταματούν να σχολιάζουν στο Twitter πόσο όμορφος άνθρωπος, αλλά και υπόδειγμα μάνας, είναι.

Ο Γιώργης ζητά από την Ιουλία να κάνουν παιδί - Τι απαντά εκείνη;

Σε αντίθεση με την Ιουλία, η οποία κάθε άλλο παρά ευτυχισμένη επιστρέφει στη Μάνη μετά το γαμήλιο ταξίδι, ο Γιώργης ζει το... δικό του όνειρο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Νιώθει τόσο ολοκληρωμένος και ερωτευμένος με την Ιουλία, που της ζητά να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ξεκινώντας τις προσπάθειες για να κάνουν ένα παιδί. Η Ιουλία αποφεύγει με τρόπο την πρόταση του συζύγου της, αφού στο μυαλό της συνεχίζει να στριφογυρνά ο Στάθης Καπερνάρος και σιγά-σιγά συνειδητοποιεί ότι ο Κουράκος δεν μπορεί να κλείσει τις πληγές που της άφησε ο χωρισμός της από τον Στάθη. Νιώθει πίεση σε αυτόν τον γάμο και δεν μπορεί με τίποτα να βγάλει τον Στάθη από το μυαλό της.


https://www.instagram.com/tv/CY4qGvmKim1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και μπορεί ο αστυνόμος να πετά στο συννεφάκι του τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως δε θα αργήσει να αντιληφθεί ότι η Ιουλία δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην της!

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets που τρολάρουν το ταξίδι του μέλιτος Ιουλίας και Γιώργη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter θέλει να γυρίσει στη Μάνη η Αθηνά - Η μητέρα της στην αντεπίθεση

Γη της ελιάς: Το Twitter δόξασε τη Μαργαρίτα - Ο Φίλιππος δίνει έγκριση στη νέα σχέση της Χάιδως