Γενέθλια για τον γιο της Βίκυς Καγιά: Ο Κάρολος κλείνει τα 4 - Οι ευχές της παρουσιάστριας

Γενέθλια για τον γιο της Βίκυς Καγιά: Ο Κάρολος κλείνει τα 4 - Οι ευχές της παρουσιάστριας

Με ένα τρυφερό ποστ στο Instagram, η Βίκυ Καγιά ευχήθηκε στον γιο της Κάρολο για τα τέταρτα γενέθλιά του.

Γενέθλια έχει σήμερα ο γιος της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά. Ο σγουρομάλλης και ξανθούλης Κάρολος Κρασσάς, συμπληρώνει τέσσερα χρόνια ζωής και η παρουσιάστρια του Dancing with the stars έγραψε μια τρυφερή αφιέρωση για τον γιο της:

«Χαρούμενα τέταρτα γενέθλια στο πιο κουλ μικρό αγόρι. Η γενναιόδωρη καρδιά σου, η ευγενική φύση σου, oι μαλακοί τρόποι σου είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που σε κάνουν ξεχωριστό. Συνέχισε να χαμογελάς μικρέ μας πρίγκιπα, σε αγαπάμε τόσο πολύ Καρολάκο», έγραψε η Βίκυ Καγιά.

Η αποκάλυψη της Καγιά για τον χρόνο με τα παιδιά της

Τη φετινή σεζόν, η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να αφήσει το GNTM και να παραμείνει στην παρουσίαση του Shopping Star σε συνδυασμό με την παρουσίαση του Dancing with the stars. Η παρουσιάστρια εξήγησε πως η αλλαγή αυτή είχε τεράστιο αντίκτυπο στην καθημερινότητά της τονίζοντας πως πλέον έχει περισσότερο χρόνο για τα παιδιά της:


https://www.instagram.com/p/CY8i97Lq912

«Τώρα μάλιστα έχω τρεις ολόκληρες ημέρες την εβδομάδα για μένα και την οικογένεια μου, κάτι που πριν φαινόταν σαν, όνειρο απατηλό» εξήγησε και τόνισε:

«Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που χάρηκα πραγματικά τα παιδιά μου. Πριν δεν είχα καθόλου χρόνο. Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα με αυτό το break, γιατί γεμίζω μπαταρίες και ξανασυστήνομαι τόσο με τον εαυτό μου όσο και με τα παιδιά μου», είπε η Καγιά χαρακτηριστικά.

KAGIA PAPAGEORGIOU

Η Καγιά έβαλε τέλος στην κόντρα με την Ηλιάνα: Λύθηκε η παρεξήγηση είπε η Βίκυ και έβαλε τελεία

Όσο για το αν έχει επιτρέψει στα παιδιά να δουν το Dancing, η Καγιά είχε τονίσει πριν τις γιορτές πως αυτό θα γίνει μόνο όταν δεν έχουν σχολείο. Πλέον βέβαια, το σόου χορού προβάλλεται Παρασκρυή, οπότε θα είναι εύκολο να δει η Μπιάνκα και ο Κάρολος τη μαμά τους εν δράσει.

«Τα παιδιά μου δεν έχουν δει Dancing γιατί είναι αργά και την επόμενη έχουν σχολείο. Θα με δουν τα Χριστούγεννα. Το Shopping Star βλέπει η κόρη μου και γελάει. Της αρέσει πολύ. Έχει έρθει στα γυρίσματα και περνάει τέλεια. Έχει άποψη και στυλ για τα ρούχα της», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το εναλλακτικό στυλ της Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν ο καλύτερος λόγος για να βλέπουμε GNTM

Ζενεβιέβ Μαζαρί - GNTM: Η απώλεια μαλλιών μετά την αφαίρεση του θυρεοειδή και η ευχή για το μέλλον

Βίκυ Καγιά: H αποκάλυψη για την απιστία και το διαζύγιο των γονιών της