Σασμός: Η γκρίνια του κοινού για το σενάριο και το πάρτυ μνημόσυνο για τον Πέτρο - Οι νέες εξελίξεις

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η γκρίνια του κοινού για το σενάριο και το πάρτυ μνημόσυνο για τον Πέτρο - Οι νέες εξελίξεις

Ο ηθοποιός Κώστας Νικούλι αποχωρεί από τη σειρά αφού ο ρόλος του ως Πέτρος τελειώνει απόψε και οι συνάδελφοί του τον τίμησαν με ένα πάρτυ. Το κοινό ωστόσο στο Twitter έχει τις αντιρρήσεις του για το σενάριο και το απίστευτο ξέσπασμα του Αστέρη στην Αργυρώ. 

Σε οριακή κατάσταση ήταν χθές οι θαυμαστές του Σασμού στον Alpha, οι οποίοι έχουν λόγο και άποψη για το σενάριο και φαίνονται πως δεν είναι ικανοποιημένοι, με τις απότομες και άκομψες εναλλαγές που έχουν κάποιοι τηλεοπτικοί μας ήρωες όπως ο Αστέρης. Λίγο πριν στο σημερινό επεισόδιο, βάλει τέλος στη ζωή του Πέτρου, το κοινό στο Twitter τα έβαλε μαζί του, όπως και με τον δειλό και πονηρό Μαθιό και την πανούργα Καλλιόπη.

nikouli tourta

Και μέσα σε όλη αυτή την τηλεοπτική ίντριγκα, είχαμε μία νότα χαράς αφού οι ηθοποιοί αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν και να τιμήσουν τον ηθοποιό Κώστα Νικούλι που υποδυόταν τον Πέτρο και αποχωρεί από τη σειρά. Εκεί αντίθετα είχαμε γέλια και χαρές από την Δανάη Παππά, την Εριέττα Μανούρη, την Ευγενία Σαμαρά και τον Θανάση Πατριαρχέα. Μέχρι και τούρτα του ετοίμασαν για να του κάνουν το...μνημόσυνο με δόξα και τιμή και εκείνος εκτίμησε ιδιαίτερα το χιούμορ των μέχρι πρόσφατα συνεργατών του.

nikouli

«Ανάθεμα την ώρα που σε γνώρισα»

Χθές ο Αστέρης έγινε έξαλλος - με τη βοήθεια της Καλλιόπης- με την Αργυρώ, γιατί του είπε ένα μικρό ψέμα που δεν δικαιολογούσε και την τόσο μεγάλη του έκρηξη απέναντί της. Σήμερα την χωρίζει οριστικά και ανταλλάσουν λόγια βαριά μεταξύ τους. «Δεν άξιζες την αγάπη μου» του λέει εκείνη, «Ανάθεμα την ώρα που σε γνώρισα» της απαντά εκείνος. Το κοινό φυσικά και τα έβαλε μαζί του γιατί όπως έγραψαν και στα σχόλια στο Twitter, κανείς δεν χωρίζει τόσο εύκολα και για τέτοιο λόγο. Εκείνος όμως νιώθει εξαπατημένος και οδηγούμενος από την μαμά Καλλιόπη πιστεύει πως ο Πέτρος σκότωσε τον Στεφανή και η μητέρα της έκανε δεσμό με τον αστυνόμο για να το καλύψει. Μα τόσο θυμός για την τιμή του Στεφανή με τον οποίο δεν είχαν ποτέ ιδιαίτερη σχέση; Αναρωτιόμαστε.



Θυμός υπάρχει στο σημερινό επεισόδιο και ανάμεσα στον Αντώνη και την Μαρίνα. Ενώ είναι τόσο απλά όλα και θα μπορούσαν να τα εξηγήσουν μεταξύ τους, ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον. Πριν τον καβγά τους μιλάνε στο τηλέφωνο αλλά τους κρυφακούει ο Θόδωρος που τα μεταφέρει όλα στην Καλλιόπη.


https://www.instagram.com/tv/CY7SMIqFclT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο δειλός και πονηρός κατά το κοινό Μαθιός δεν παίρνει την ευθύνη για το φόνο και αφήνει τον αδελφό του να χωρίσει την Αργυρώ. Ενώ γνωρίζει ότι κανείς από τους δύο δεν φταίει. Η Καλλιόπη καλύπτει τον Μαθιό και καθοδηγεί τον Αστέρη με τρόπο που δείχνει πόσο αδίστακτη και πανούργα είναι. Η Θοδώρα πέτυχε το σκοπό της και ο Μανόλης τελικά τους πήρε όλους στο λαιμό του επειδή δεν μιλά. Όλα αυτά δεν μπορεί να τα δεχτεί το κοινό. Πάντως λίγο πριν τον φόνο (την σκηνή θα την δούμε ολοκληρωμένη στο επεισόδιο της Δευτέρας) ο Πέτρος με την Σεμίνα κάνουν αμέριμνοι ένα μικρό ταξίδι στο Ηράκλειο, την ίδια στιγμή που η Θοδώρα ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη.

Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί τα γεμάτα ένταση σχόλια του κοινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Με τα όπλα η Καλλιόπη προσπαθεί να γλιτώσει τον Αστέρη - Ο θάνατος της γιαγιάς Ειρήνης

Σασμός: Η φυγή του Αστέρη μετά τον φόνο και το σοκ της Καλλιόπης- Όλα τα ζευγάρια χωρίζουν

Σασμός: «Μα ποιος το σκέφτηκε;» Το κοινό αντιδρά στο σενάριο και η Δανάη Παππά κάνει αποκαλύψεις