Σασμός: «Μα ποιος το σκέφτηκε;» Το κοινό αντιδρά στο σενάριο και η Δανάη Παππά κάνει αποκαλύψεις

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: «Μα ποιος το σκέφτηκε;» Το κοινό αντιδρά στο σενάριο και η Δανάη Παππά κάνει αποκαλύψεις

Η σκηνή του Πέτρου με τον Μανόλη ξεσήκωσε αντιδράσεις στο Twitter με τον εντελώς άστοχο τρόπο που δίνει αφορμή στη Θοδώρα να τον καταγγείλει στην αστυνομία. Η Δανάη Παππά αυτοσαρκάζεται και αποκαλύπτει με μία φωτογραφία το μέλλον της Αργυρώς. 

Το χθεσινό επεισόδιο μπορεί να ήταν κομβικό, γιατί οδηγεί στις ανατρεπτικές εξελίξεις που θα έρθουν τις επόμενες ημέρες στο Σασμό του Alpha, αλλά ξεσήκωσε αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα του κοινού, που θεώρησε μεγάλη αστοχία μία συγκεκριμένη σκηνή με τον Πέτρο και τον Μανόλη. Τα σχόλια ήταν δεκάδες από τους πιστούς τηλεθεατές, τη στιγμή που η Δανάη Παππά που υποδύεται την Θοδώρα, αυτοτρολαρίστηκε για την δική της σκηνή, όπου ηχογράφησε το παραμιλητό του Μανόλη, για να καταδώσει στην αστυνομία τον Πέτρο ως δολοφόνο του Στεφανή. Kαι όπως έγραψε: «Μανωλάκη παραμίλα λίγο στον ύπνο σου να δω κάτι».


https://www.instagram.com/p/CYor_7EN5aX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μα είναι δυνατόν;

Ο Πέτρος όπως έχουμε δει πολλές φορές στα επεισόδια, έχει μεγάλη λατρεία στην σκυλίτσα του, την Μανταρίνα. Χθές όμως τα έβαλε με το σκύλο του Μανόλη και μέχρι και όπλο έβγαλε πάνω στα νεύρα του. Αυτό το περιστατικό είδε ως εφιάλτη ο μικρός και η Θοδώρα ηχογραφούσε τo: «Μη, Πέτρο, μη πυροβολείς». Βούτυρο στο ψωμί της, αφού όλοι ξέρουν ότι ο Μανόλης ήταν μαζί με τον Νικηφόρο δίπλα από τον Στεφανή την ημέρα που δολοφονήθηκε. Αυτή όμως η σκηνή ξεσήκωσε και τις αντιδράσεις. «Μα είναι δυνατόν να βρήκατε αυτή την αφορμή από τον φιλόζωο Πέτρο για να οδηγηθούμε στην καταγγελία;» αναρωτήθηκαν οι περισσότεροι και άδικο δεν είχαν. Η αφορμή ήταν κατώτατη των προσδοκιών. Οι σεναριογράφοι φυσικά και θα μπορούσαν και καλύτερα. Επειδή αυτή η καταγγελία θα οδηγήσει στην δολοφονία του από τον Αστέρη και θα αλλάξει τα πάντα. (Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια)



Το μέλλον της Αργυρώς

Σήμερα θα δούμε την προσπάθεια που κάνει ο παπάς του χωριού για να κάνει σασμό, με αφορμή την αυτοθυσία Μαθιού και Αστέρη που έσωσαν την Αργυρώ. Ξεκινά από πιο ήρεμο περιβάλλον και κάνει την πρώτη επίσκεψη στην οικογένεια Βρουλάκη. Προτείνει να φιλιώσουν οι δύο αντίπαλες...παρατάξεις. Η γιαγιά Ειρήνη είναι επιφυλακτική. 'Αν κάνουν σασμό, δεν θα αποκαλυφθεί το μυστικό για τον 'Αγγελο; Δεν θα πρέπει εκείνη και η Καλλιόπη να το πουν; Αποτυχημένη θα σταθεί η προσπάθεια, αφού θα προκύψει η απώλεια του Πέτρου. Πολλοί αναρωτιόμαστε όμως, τι θα γίνει με την Αργυρώ που μαζί με τις μανάδες των δύο οικογενειών θα είναι το τραγικό πρόσωπο της ιστορίας μας. Ο αδελφός της δολοφονημένος από τον άντρα που αγαπά. Ο Αστέρης θα κλειστεί στη φυλακή και εκείνη θα είναι σε απόγνωση.

argiro sasmos

Και η Δανάη Παππά αποκάλυψε σήμερα ένα μικρό μέρος των εξελίξεων, με μία φωτογραφία από τα γυρίσματα, όπου φαίνεται στα μαύρα η Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη) να έχει τη βαλίτσα της έτοιμη για να φύγει, έχοντας στο πλευρό της την ξαδέλφη της 'Ασπα (την υποδύεται η Βέρα Μακρομαρίδου). 'Εχουμε δρόμο ακόμη μέχρι να συμβεί αυτή η φυγή, γιατί όπως πληροφορούμαστε μπορεί κάποια στιγμή να σκεφτεί ακόμη και να βάλει τέλος στη ζωή της.


https://www.instagram.com/p/CYg4zw1IIpk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι αποκαλύψεις του σκηνοθέτη

Ο σκηνοθέτης του Σασμού Κώστας Κωστόπουλος, ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή Happy Day και από αυτά που είπε στην συνέντευξή του, κρατάμε δύο σημαντικά στοιχεία. Πρώτον ότι θα έχουμε πένθος στη σειρά, (λόγω Πέτρου) πως ο Αντώνης και η Μαρίνα δεν θα παντρευτούν και πως σύντομα θα καταφθάσουν νέοι ήρωες. Οι οποίοι θα παίξουν τους ρόλους των συγγενών της Βασιλικής. Αυτό που για ευνόητους λόγους δεν αποκάλυψε, ήταν αν αυτοί θα έρθουν πριν από τη δολοφονία της από την Καλλιόπη ή μετά. Εκτός αν αυτή η δολοφονία σεναριακά συμβεί προς το τέλος της φετινής σεζόν ή και καθόλου. Γιατί σας πληροφορούμε πως με την απήχηση που έχει το ειδύλλιο του Μαθιού με την Βασιλική στο κοινό, σκέφτονται ακόμη και αυτή την εκδοχή στο σενάριο. Ούτως ή άλλως αρκετές φορές έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά την ροή του ομότιτλου βιβλίου.



Προς το παρόν απολαύστε τα σχόλια των παρατηρητικών αλλά και απογοητευμένων με το χθεσινό επεισόδιο, τηλεθεατών στη photo gallery που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Αστέρης και Μαθιός γίνονται ήρωες και η Θοδώρα βάζει μπροστά το δόλιο σχέδιό της

Spoiler Σασμός: Η Καλλιόπη θυσιάζει τον Αστέρη για να γλιτώσει τον Μαθιό - Την πνίγουν οι τύψεις

Σασμός: Το κοινό στο Twitter συγκινήθηκε με τη γιαγιά Ειρήνη - Οι νέες εξελίξεις μετά την αποκάλυψη