Jensen Ackles: «Η συνεργασία μου με την Jessica Alba ήταν φρικτή»

Ιωάννα Τζανή
Jensen Ackles: «Η συνεργασία μου με την Jessica Alba ήταν φρικτή»

Μάλλον η Jessica Alba δεν είναι τόσο... εύκολη συνεργάτιδα!

Κάθε άλλο παρά φιλική φαίνεται πως ήταν η Jessica Alba απέναντι στον Jensen Ackles κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο «Dark Angel», αφού ο ηθοποιός μίλησε για το πόσο «φρικτό» ήταν να δουλεύει μαζί της!

Μιλώντας στον Michael Rosenbaum, ο 43χρονος μοιράστηκε την... τραυματική εμπειρία που είχε όταν συμπρωταγωνίστησε με την Jessica Alba, το 2000.

118597434 126974095786075 3148765709512085098 n

Η Jessica Alba σοκάρει: «Ήμουν πολύ άρρωστη ως παιδί. Έκανα 5 χειρουργεία» (photos)

Ο Jensen Ackles εντάχθηκε στο καστ της σειράς επιστημονικής φαντασίας στη δεύτερη σεζόν, κάτι το οποίο προκάλεσε τριβές μεταξύ του ίδιου και της 40χρονης ηθοποιού. «Ήμουν το νέο παιδί στην παραγωγή και με επέλεξαν για πρωταγωνιστή», είπε αρχικά ο star του Hollywood, περιγράφοντας τις συγκρούσεις του με την Alba ως «το χειρότερο είδος τσακωμού που θα μπορούσε να έχουν δύο αδέρφια».


https://www.instagram.com/p/CY7TKahlXt2

«Δεν ήταν ότι δε με συμπαθούσε Απλώς είπε, "να, εδώ είναι το όμορφο αγόρι που έφεραν για βιτρίνα, γιατί αυτό χρειαζόμαστε όλοι», σχολίασε στη συνέχεια.

Αν και ο Jensen Ackles αρχικά «έριχνε λάδι στη φωτιά» και οι τσακωμοί τους ήταν ασταμάτητοι, οι δυο τους κατάφεραν τελικά να δημιουργήσουν μια αίσθηση «αμοιβαίου σεβασμού».

Μία σχέση... αγάπης - μίσους

Παρ' όλες τις διαμάχες τους, ο 43χρονος τα έχει αφήσει πια όλα πίσω του και νιώθει μόνο σεβασμό για την πρώην συμπρωταγωνίστριά του.

«Λατρεύω την Jessica, κάτι που ξέρω ότι έρχεται σε αντίθεση με αυτό που μόλις είπα», εξήγησε, σε μία προσπάθεια να... δικαιολογήσει την Alba. «Ήταν υπό τεράστια πίεση σε αυτή τη σειρά. Ήταν νέα, ήταν σε σχέση και αυτό… προκαλούσε κάποιο αδικαιολόγητο άγχος, πιστεύω», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ο Jensen Ackles θυμήθηκε, επίσης, ότι όταν πέθανε ο παππούς του, η 40χρονη έκανε τα πάντα για να τον παρηγορήσει. «Ο παππούς μου πέθανε ενώ είχαμε γύρισμα και κυριολεκτικά με παρηγορούσε για μισή ώρα. Είχαμε αυτού του είδους τη σχέση. Αν συμπεριφερόταν έτσι, θα ήμασταν συνέχεια αγκαλιά, αλλά δεν το έκανε εύκολο», ανέφερε ο ηθοποιός.



Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η Jessica Alba την εποχή εκείνη

Με τα χρόνια, η Jessica Alba έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την περίοδο που γυριζόταν το «Dark Angel». «Είχα μια εκπομπή που έκανε πρεμιέρα όταν ήμουν 19 ετών. Και αμέσως, όλοι διαμόρφωσαν μια συγκεκριμένη άποψη για εμένα λόγω του τρόπου με τον οποίο ήρθα στο προσκήνιο. Υποτίθεται ότι ήμουν σέξι, ένα σκληρό κορίτσι δράσης. Αυτό περίμενε ο κόσμος», είπε στο αμερικανικό Marie Claire τον Μάιο του 2012.

Στη σειρά, η ηθοποιός υποδυόταν έναν γενετικά ενισχυμένο υπερστρατιώτη, που δραπέτευσε από μια μυστική στρατιωτική εγκατάσταση όταν ήταν ακόμη παιδί.

Εξαιτίας του γεγονότος ότι η σειρά είχε κυρίως ανδρικό κοινό, η επιχειρηματίας ένιωθε συχνά την ανάγκη να φορά αποκαλυπτικά ρούχα, τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης.

«Ένιωθα ότι με αντικειμενοποιούσαν και αυτό με έκανε να αισθάνομαι άβολα. Ήθελα να είμαι κομψή!», ανέφερε στο παρελθόν η Jessica Alba.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορίτσια! Έρχεται το prequel του Supernatural - Η αντίδραση του Jared Padalecki

Ο μπαμπάς της Jessica Alba έχει καρκίνο και την αποκάλυψη έκανε η κόρη του