Κορίτσια! Έρχεται το prequel του Supernatural - Η αντίδραση του Jared Padalecki

Sabine Camhi
Κορίτσια! Έρχεται το prequel του Supernatural - Η αντίδραση του Jared Padalecki

Έκπληκτος ο Jared Padalecki...αλλά και εμείς με αυτήν την είδηση!

Ο Jared Padalecki μόλις έμαθε για τo prequel της σειράς με τίτλο «The Winchesters» … μαζί με όλους τους άλλους. Αυτό το prequel θα ακολουθήσει την ιστορία αγάπης μεταξύ των γονιών του Sam και του Dean. Ο αφηγητής της επερχόμενης σειράς του CW θα είναι ο Dean Winchester.

Halston: Το ταξίδι του εμβληματικού δημιουργού προς την κορυφή γίνεται σειρά

Οι δηλώσεις για τη σειρά

Ο Ackles, executive producer στη σειρά, δήλωσε: «Μετά το τέλος του Supernatural στη 15η σεζόν, γνωρίζαμε πως δεν είχαν τελειώσει τα πράγματα. Μας αρέσει να λέμε στη σειρά ‘τίποτα πραγματικά δεν τελειώνει, σωστά;’. Ξέραμε από πριν πως η πρώτη ιστορία που ήθελα να πω ήταν αυτή του John και της Mary Winchester, ή αλλιώς η origin ιστορία του Supernatural. Πάντα ένιωθα πως ο χαρακτήρας μου, ο Dean, θα ήθελε να μάθει περισσότερα για τη σχέση των γονιών του και για το πώς κατέληξε. Οπότε, λατρεύω το γεγονός πως θα τον έχουμε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι».



Κανείς όμως δεν είπε στον Jared για το σόου, και έχει απογοητευτεί που το έμαθε μαζί με τους θαυμαστές της σειράς. Είναι επίσης στεναχωρημένος που ο χαρακτήρας του, ο Sam Winchester, αδελφός του Dean στο Supernatural, δεν θα παίξει στο spin-off.

Ο Jared έκανε retweet την ανακοίνωση του Jensen λέγοντας:

«Φίλε, είμαι χαρούμενος για σένα. Εύχομαι να το είχα μάθει με κάποιον άλλον τρόπο εκτός του Twitter. Είμαι ενθουσιασμένος που θα το δω, αλλά απογοητευμένος που ο Sam Winchester δεν είχε καμία ανάμειξη σε αυτό».

Στη συνέχεια μια θαυμάστρια απάντησε λέγοντας «πως αυτό πρέπει να είναι μια πλάκα», ωστόσο ο 38χρονος ηθοποιός της ξεκαθάρισε πως το εννοεί. Είπε χαρακτηριστικά:

«Όχι δεν είναι αστείο. Είναι η πρώτη φορά που το ακούω. Έχω χαλαστεί».