Μαρία Τζομπανάκη: Τα τρυφερά λόγια του γιου της Ορφέα Αυγουστίδη και η αποθέωση από τον Μαθιό

Πατούλια Κατερίνα
Μαρία Τζομπανάκη: Τα τρυφερά λόγια του γιου της Ορφέα Αυγουστίδη και η αποθέωση από τον Μαθιό

Η Μαρία Τζομπανάκη, η Καλλιόπη από τον Σασμό του Alpha, ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου και ο γιος της αλλά και ο Δημήτρης Λάλος μίλησαν με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη.

Την τρυφερή πλευρά της ως μαμά, έδειξε η Μαρία Τζομπανάκη, η τηλεοπτική Καλλιόπη από τον Σασμό ως καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην επομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1.

Τα τρυφερά λόγια του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη

«Οι γονείς μου έκαναν αυτή τη δουλειά, αυτό ήταν το επάγγελμά τους. Για μένα ήταν φυσιολογικό. Όταν άρχισα να σκέφτομαι την υποκριτική, διαχώρισα το δικό μου όνειρο και τη δική μου σκέψη. Δεν είχα αγωνία, απλά επειδή φέρομαι έτσι, αντιμετώπισα εμένα σαν κάτι ξεχωριστό. Έχουμε μια σχέση υπέροχη με διαδρομή και διακυμάνσεις. Τους επέτρεψα να με συμβουλέψουν, επέλεξα να τους ακούσω. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω, κατάφερα πια να συνεργαστώ με τη μαμά μου. Είναι μεγάλη χαρά και είμαι συγκινημένος και έχουμε την ψυχραιμία να το ευχαριστηθούμε. Για εμάς ο Σασμός είναι μια στιγμή που συνεργαζόμαστε και το ευχαριστιόμαστε και όχι για να πουλήσουμε κάτι, νιώθω πολύ τυχερός που ευχαριστιέμαι τη μαμά μου και χαίρομαι γι΄αυτό», τόνισε ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε πως στις πρώτες σκηνές με τον γιο της στον Σασμό έχανε τα λόγια της.

Η τρυφερή μαμά Τζομπανάκη πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που κατάλαβε πως ο Ορφέας θα γίνει ηθοποιός:



«Ο Ορφέας είχε παίξει μαζί με τον γιο του Αντώνη Καφετζόπουλου σε μια τηλεταινία, όταν ήταν οκτώ χρονών, μια μικρή σκηνή. Τότε με ρώτησε πότε θα πληρωθώ και μετά είπε πως δεν θα κάνει αυτή τη δουλειά. Όταν τον είσαι να κάνει τον Κρητικό στην ταινία του Περάκη και είπα το παιδί μου θα γίνει ηθοποιός. Μετά τον πήρε η Ελένη Ράντου, στις Νύχτες Ραδιοφώνου, είπα θα κάνει κι αυτό και θα συνεχίσει τις σπουδές στην σκηνοθεσία. Πήγα τον είδα και ήταν μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα ηθοποιού στη σκηνή και έβαλα τα κλάματα. Κατάλαβα πως το παιδί μου έχει ένα δώρο και θα περάσει δυσκολίες για να το αξιοποιήσει. Και φέτος τον είδα στην παράσταση που παίζει (Η Μηχανή του Τούρινγκ) και έβαλα ξανά τα κλάματα γιατί είδα έναν σπουδαίο ηθοποιό που θα αφήσει το στίγμα του», τόνισε με περηφάνεια η Μαρία Τζομπανάκη για τον γιο της.



Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε και για τον ρόλο της Καλλιόπης στον Σασμό και εξήγησε:

«Η Καλλιόπη είναι ένα είδος ρόλου για τον οποίο έγινα ηθοποιός. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν μορφωμένος αλλά καλλιεργημένος, με πήγε στην Επίδαυρο. Άρχισα να μαθαίνω τι σημαίνει θέατρο. Η ομορφιά όταν ξεκινάς να κάνεις αυτή τη δουλειά, δεν είναι διαβατήριο».

tzobanaki sasmos 2

Μαρία Τζομπανάκη (Σασμός): «Μερικά ριάλιτι δεν πρέπει να παίζονται»


https://www.instagram.com/p/CUYs12ToK9C

Για την Τζομπανάκη μίλησε και ο πρωτότοκος τηλεοπτικός της γιος στον Σασμό, ο Μαθιός – Δημήτρης Λάλος, ο οποίος και αποθέωσε την συνάδελφό του και τηλεοπτική του μητέρα:



«Πραγματικά είναι μοναδική κάθε μέρα με τη Μαρία, είναι μια περιπέτεια. Η Μαρία έχει πλούτο η ίδια ως άνθρωπος και ηθοποιός και κάθε φορά χτίζουμε και αυτοσχεδιάζουμε. Η Μαρία και ο Ορφέας έχουν γίνει η τηλεοπτική μου οικογένεια», αποκάλυψε ο Δημήτρης Λάλος.

Το μπέρδεμα με τους άντρες της ζωής της

Η Τζομπανάκη αποκάλυψε μάλιστα πως έχει καταφέρει να μπερδέψει το όνομα του συζύγου της σήμερα με τον Ντίνο Αυγουστίδη, τον πατέρα του παιδιού της και πρώην σύζυγό της. Όπως τόνισε η ηθοποιός πολλές φορές ακόμα και όταν είναι και οι τρεις μαζί, λέει τον ένα με το όνομα του άλλου, εξηγώντας πως αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί άντρες στη ζωή της.

Μιλώντας για τον Γιάννη Βάλβη, η Τζομπανάκη είπε χαρακτηριστικά:



«Η σχέση μας είναι από απόσταση, τώρα είναι στην Ελβετία ο Γιάννης. Ο Γιάννης είναι ένας επιστήμονας, έχει αναλυτική σκέψη, είναι έξυπνος, είναι δοκιμασμένος, είναι ωραίος, είναι νεότερος και δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άντρα μεγαλύτερο ή με γερασμένη ενέργεια, έχει απίστευτο χιούμορ», τόνισε η Μαρία Τζομπανάκη και φυσικά, τρυφερά λόγια για εκείνη έκανε και ο αγαπημένος της:

«Η Μαρία κατάφερε να γεμίσει τα κενά που άφησε σε μένα η διαδρομή μου στο εξωτερικό. Πολλές φορές μέσα στο σπίτι, αν αφήσω το σακάκι στην καρέκλα, θα το παρατηρήσει. Είναι γιατί στο μάτι της, έχει κινηματογραφικό φακό και τα βλέπει όλα ιδιαίτερα. Δεν μπορεί να κάτσει μέσα στο σπίτι, μπορεί να είναι η καλύτερη νοικοκυρά, μαγείρισσα ή οικοδέσποινα, αλλά δεν μπορεί να είναι μόνο αυτό,. Σαν επαγγελματίας, της βγάζω το καπέλο. Αν είχε εκατομμύρια μπροστά της, δεν θα τα κρατούσε γιατί πάντα σκέφτεται τι μπορεί να κάνει για τους ανθρώπους γύρω της. Θέλω να της πω πως την αγαπώ και σύντομα θα είμαστε μαζί ξανά», είπε ο σύζυγός της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Με τα όπλα η Καλλιόπη προσπαθεί να γλιτώσει τον Αστέρη - Ο θάνατος της γιαγιάς Ειρήνης

Σασμός: Η φυγή του Αστέρη μετά τον φόνο και το σοκ της Καλλιόπης- Όλα τα ζευγάρια χωρίζουν

Σασμός: «Μα ποιος το σκέφτηκε;» Το κοινό αντιδρά στο σενάριο και η Δανάη Παππά κάνει αποκαλύψεις