Μαρία Τζομπανάκη (Σασμός): «Μερικά ριάλιτι δεν πρέπει να παίζονται»

Μαρία Τζομπανάκη (Σασμός): «Μερικά ριάλιτι δεν πρέπει να παίζονται»

Η Τζομπανάκη μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, αλλά για τον εγγονό της.

Στο Breakfast@Star εμφανίστηκε η Μαρία Τζομπανάκη που πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στη σειρά «Σασμός» σαρώνοντας στους πίνακες της τηλεθέασης. Η βεντέτα που διαδραματίζεται τηλεοπτικά έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού και το τελευταίο τής αφιερώνει ευλαβικά τον χρόνο του για να μάθει όλες τις εξελίξεις.

Η τηλεοπτική «Καλλιόπη» μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 15 χρόνια, καθώς επίσης και για τα ριάλιτι που παίζονται στην τηλεόραση.



Η επιστροφή της Μαρίας Τζομπανάκη στην τηλεόραση

Η Μαρία Τζομπανάκη φαίνεται πως είναι ένας άνθρωπος που δε θέλει να βάζει τη ζωή της σε καλούπια. Παίρνει την καθημερινότητα και τη ζει με τον τρόπο που έρχεται.

«Δεν είχα ποτέ σκεφτεί επιστροφή. Ακολουθώ τη ροή της ζωής. Μου έλλειπε η δουλειά μου με αυτόν τον τρόπο, αλλά επειδή κάνω πολλά πράγματα, δεν το σκεφτόμουν έτσι. Αν έλλειπα και την ήθελα αυτήν τη δουλειά, θα έλεγα ‘Γιατί λείπω;’»

Μεγάλο spoiler on air: Έτσι τελειώνει ο Σασμός- Αυτή είναι η μοίρα του Μαθιού (video)

Τι έχει να πει για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη

«Εγώ τον ανάθρεψα τον Ορφέα να μάθει να διαλέγει αυτό που είναι η χαρά του», είπε για τον Ορφέα Αυγουστίδη, συνεχίζοντας με το γεγονός ότι παίζουν μαζί στη σειρά: «Είναι εξαιρετικά συγκινητικό. Είναι σχολείο. Είναι δώρο ζωής για εμένα»

Φυσικά, στο προσκήνιο βρέθηκε και η σχέση της με τον εγγονό της: «Περιμένω όταν θα αρχίσει να συνομιλεί να του μάθω πράγματα, να τον ακούσω. Θέλω να επικοινωνήσουμε και νοητικά»

https://www.instagram.com/tv/CU2PbcyIXW_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σασμός: Οι Βρουλάκηδες σύμφωνα με το Twitter, έριξαν το Instagram και το Facebook!

Τα ριάλιτι της τηλεόρασης

Η ηθοποιός δε δίστασε να αναφερθεί και στη σχέση της με την τηλεόραση. Εξέφρασε την άποψή της ότι η τηλεόραση είχε πάρει μία τροπή που δεν της άρεσε.

«Δε μ’ άρεσε πολύ η τροπή που είχε πάρει η τηλεόραση προς τα ριάλιτι. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει ένα όριο σε αυτά. Διαφωνώ ότι πρέπει να παίζονται, να παρουσιάζονται», δήλωσε χωρίς να θέλει να αποκαλύψει συγκεκριμένα ονόματα. «Δε θα πω γιατί είναι το ψωμί κάποιων ανθρώπων»

Στη συνέχεια σε περιμένουν και μερικές λήψεις από την επιτυχημένη σειρά.