Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα: Η Πένυ ξανά στην αγκαλιά του Μπουκουράν - Guest star έκπληξη στη σειρά

Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα: Η Πένυ ξανά στην αγκαλιά του Μπουκουράν - Guest star έκπληξη στη σειρά

Μαρία Καβογιάννη και Σπύρος Μπιμπίλας κάνουν μία σύντομη αλλά τόσο ανατρεπτική εμφάνιση στη σειρά. 

Οι νέες εξελίξεις στην πιο αγαπημένη φετινή κωμωδία της ελληνικής τηλεόρασης και πάλι δεν είναι οι αναμενόμενες. Οι Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα στο Mega, έρχονται απόψε στις 21.00 με ένα χωρισμό και μία επανασύνδεση που θα φέρει ταραχή, αλλά και πολύ γέλιο. Πένυ και Μπουκουράν συναντιούνται ξανά και η φλόγα του έρωτά τους φαίνεται πως δεν έχει σβήσει.


https://www.instagram.com/p/CY9g7pfqhjN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το σχέδιο πέτυχε

Τόσα και τόσα έκανε η Πένυ για να χωρίσει την κόρη της Λίζα από τον Άλφερντ και φαίνεται ότι τα καταφέρνει. Μετά τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που ζήσαμε με τα ψεύτικα τηλέφωνα και τις υποψίες απιστίας που δημιούργησε στην κόρη της, ο Άλφερντ παίρνει τη βαλίτσα του και φεύγει από το σουρεαλιστικό Κουδουνάρι. Η δεύτερη φάση του σχεδίου περιελάμβανε και τις υποψίες που έβαλε η Πένυ στον σύντροφο της κόρης της, ότι εκείνη έχει ακόμη αισθήματα για τον πρώην της, τον Νικολάκη, που τυγχάνει και γιός του βουλευτή Λαλαμπίρδα. Με τη βαλίτσα στο χέρι είναι ο Άλφερντ και μάλλον νιώθει και λίγο ανακουφισμένος που γλίτωσε από όλη αυτή την...παράνοια.



Η συνέχεια θα έχει όμως ενδιαφέρον. Η Λίζα το μετανιώνει και φεύγει για την Αθήνα για να τον βρεί και να δώσουν μία νέα ευκαιρία στη σχέση τους. Η Πένυ που έχει κάνει και άλλη γκάφα νομίζοντας ότι όντως η Λίζα ήταν έτοιμη να ξαναγυρίσει στο γιό του βουλευτή, την ακολουθεί για να την μεταπείσει. Και κάπου εκεί η τύχη θα της παίξει περίεργα παιχνίδια και θα πέσει πάνω στον Μπουκουράν. Ο οποίος τόσο καιρό είχε εξαφανιστεί. Το αίσθημα μεταξύ τους θα ξαναφουντώσει, αφού βέβαια ξεπεράσουν τα αμήχανο στάδιο των εξηγήσεων για τον ξαφνικό χωρισμό τους.


https://www.instagram.com/tv/CYtieXgDsn6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και κάπου εκεί έχουμε την είσοδο του ηθοποιού Σπύρου Μπιμπίλα στην σειρά ο οποίος θα παίξει το ρόλο του αφεντικού του Μπουκουράν και Υπουργού στο επάγγελμα, του περιώνυμου Αναστάσιου Παραζάνα. Ο Μπουκουράν και η γυναίκα του Κλαμπέτα δουλεύουν στο σπίτι του και μάλιστα χωρίς χαρτιά με τον κίνδυνο να απελαθούν. Όλα αυτά θα περιπλέξουν την κατάσταση και ειδικά το νέο κρυφό δεσμό Μπουκουράν και Πένυ. Με λίγα λόγια χαμός και πάλι. Τον Σπύρο Μπιμπίλα θα τον δούμε ωστόσο να κάνει την εμφάνισή του στο επόμενο επεισόδιο, ενώ προσεχώς αναμένεται και η εμφάνιση της Μαρίας Καβογιάννη σε ένα μικρό αλλά σημαντικό ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Το σπαρταριστό video από τα γυρίσματα και η εξαφάνιση του Μπουκουράν

Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Οι Άγριες Μέλισσες και το GNTM πήγαν Κουδουνάρι - Οι επικές ατάκες

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Το Κουδουνάρι γίνεται... St.Moritz - Ο fake γαμπρός από το Λονδίνο