Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Οι Άγριες Μέλισσες και το GNTM πήγαν Κουδουνάρι - Οι επικές ατάκες

Κατερίνα Μπούσιου
Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Οι  Άγριες Μέλισσες και το GNTM πήγαν Κουδουνάρι - Οι επικές ατάκες

Το κοινό στο Twitter ξετρελάθηκε με τη θεία Παυλίνα, την παπαράτσι Πένυ και τη Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες. Εμφάνιση έκπληξη στη σειρά από την Μαρία Καβογιάννη. 

Δυναμικό comeback για τη νέα χρονιά έκανε η σειρά που είναι στην κορυφή της τηλεθέασης και οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα στο Mega αποζημίωσαν τους θαυμαστές τους με τον καλύτερο τρόπο με το νέο τους επεισόδιο, το πρώτο για το 2022. Το κοινό ξετρελάθηκε με τις ερμηνείες και τις εναλλαγές στις ατάκες που βρέθηκαν στην κορυφή των trends. «Κέντησε» με την ερμηνεία της η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη στο ρόλο της θείας Παυλίνας αλλά και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, ειδικά με το υποχθόνιο σχέδιό της να χωρίσει την κόρη της από τον Αλβανό Άλφρεντ. Και κάπου εδώ έκανε την εμφάνισή της η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες αλλά και το GNTM.


https://www.instagram.com/p/CYrb8L7I-Up/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα ευρώ και οι τριανταφυλλιές

Βασίλης και Πωλίνα έβαλαν μπροστά το σχέδιό τους για να πάρουν το οικόπεδο της θείας Παυλίνας στην Γκουργκουτζέλα και εκεί ξεκίνησε ένας σπαρταριστός διάλογος με την θεία που υποτίθεται ότι τα έχει χαμένα, αλλά στην ουσία τους δουλεύει ψιλό γαζί. Για να αποκτήσουν πλεονέκτημα άρχισαν να αραδιάζουν ένα σωρό ψέματα για την Πένυ και το Λυκούργο, μέχρι που και εκείνοι εμφανίστηκαν και η θεία Παυλίνα άρχισε να ομολογεί τις κατηγορίες του ενός προς τον άλλον. Η Πηνελόπη Πιτσούλη, έδωσε...ρέστα με τον ρόλο της και έγινε αυτόματα η αγαπημένη του κοινού.

pitsouli

Η Δρόσω στο Κουδουνάρι

Η Πένυ θέλει με κάθε τρόπο να χωρίσει την κόρη της. Έστειλε μέχρι και ψεύτικα μηνύματα στο κινητό του Άλφρεντ για να τα δει η κόρη της και να υποψιαστεί απιστία και τέλος έβαλε τα μεγάλα μέσα. Γνωρίζοντας πως η κόρη της Λίτσας Μαγκλάφα θέλει το σύντροφο της κόρης της, μηχανεύτηκε τυχαία συνάντηση μαζί της λέγοντάς της πως η κόρη της χωρίζει. H μικρή πόζαρε για selfie με την κολλητή φίλη της Πένυς να της λέει ότι είναι έτοιμη για GNTM και τότε ήρθε ατάκα φωτιά για τη Λίζα: «'H θα μου μείνει στο ράφι ή θα μου καταλήξει σα τη Δρόσω από το Διαφάνι στην Τρούμπα». Το κοινό ξετρελάθηκε και απαίτησε μάλιστα από τους σεναριογράφους της σειράς Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, να προσκαλέσουν τους ηθοποιούς από τις Άγριες Μέλισσες για guest εμφάνιση στη σειρά και ειδικά βέβαια τη Δανάη Μιχαλάκη.



Οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα δεν είναι η μοναδική σειρά που φέτος κάνει αναφορές σε άλλες σειρές της μυθοπλασίας. Σχεδόν σε κάθε επεισόδιο της Τούρτας της μαμάς στην ΕΡΤ υπάρχει αναφορά στον Σασμό αλλά και στις Άγριες Μέλισσες. Το κλείσιμο πάντως του επεισοδίου με την Πένυ να παρακολουθεί τον Άλφρεντ ως παπαράτσι και να τραβάει φωτογραφίες με την τυχαία συνάντησή του με την κόρη της Μαγκλάφα, θύμισε το παρελθόν. Και φυσικά, ποια άλλη από την Άννα Παναγιωτοπούλου στο Ντόλτσε Βίτα, όπως ανακάλυψαν οι χρήστες του Twitter (δείτε στη photo gallery που ακολουθεί) Πάντως σούπερ εμφάνιση σε έκτακτο ρόλο ετοιμάζεται να κάνει η Μαρία Καβογιάννη και μάλιστα στο επόμενο επεισόδιο!


https://www.instagram.com/p/CXveEu3sGWw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Κουμπάρα η... βασίλισσα Ελισάβετ στο γάμο της κόρης Νταλαούρα

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Το Κουδουνάρι γίνεται... St.Moritz - Ο fake γαμπρός από το Λονδίνο

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η μεταμφίεση του Μπουκουράν σε... Αναμπέλα φέρνει τα πάνω κάτω!