H Martha Stewart αποκάλυψε ότι είχε δεσμό με πασίγνωστο ηθοποιό αλλά τον χώρισε γιατί τον φοβόταν

Κατερίνα Μπούσιου
H Martha Stewart αποκάλυψε ότι είχε δεσμό με πασίγνωστο ηθοποιό αλλά τον χώρισε γιατί τον φοβόταν

Δεν μπορούσε να τον κοιτά γιατί της θύμιζε τον ρόλο του αδίστακτου δολοφόνου που έπαιζε σε πασίγνωστη επίσης ταινία. 

Η Martha Stewart εκτός από διάσημη παρουσιάστρια, γευσιγνώστρια και παραγωγός εκπομπών, αποτελεί την καλύτερη καλεσμένη σε συνεντεύξεις, γιατί έχει πάντα ενδιαφέρουσες ιστορίες να διηγηθεί με τις φιλίες της και τις σχέσεις της με εξίσου διάσημους celebrities. Αυτή τη φορά αποκάλυψε το δεσμό της με ένα από τους πετυχημένους ηθοποιούς στον κόσμο καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, όπως επίσης και τον περίεργο λόγο για τον οποίο τον χώρισε.



Καλεσμένη λοιπόν στο The Ellen Show, έπαιξε σε ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια της παρουσιάστριας, κάτι σαν το αλήθεια ή ψέματα και χωρίς κανένα ενδοιασμό απάντησε στις ερωτήσεις της. Έτσι λοιπόν αποκάλυψε πως την δεκαετία του '90 είχε σχέση με τον διάσημο ηθοποιό Antony Hopkins αλλά αυτός ο δεσμός σταμάτησε γιατί δεν μπορούσε να βγάλει την εικόνα του από το μυαλό της από μία συγκεκριμένη ταινία, που υπήρξε μάλιστα τεράστια επιτυχία του, κερδίζοντας και Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου: «Έχω ένα σπίτι λίγο τρομακτικό στο Maine που βρίσκεται μάλιστα μέσα στο δάσος μακριά από όλα. Δεν μπορούσα καν να φανταστώ να καλέσω τον Antony Hopkins εκεί. Σκεφτόμουν συνέχεια τι θα έτρωγε» Στη συνέχεια διεκρύνισε πως όντως είχε σχέση μαζί του αλλά δεν μπορούσε να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα του ως Hannibal Lecter από την ταινία «Η σιωπή των αμνών» η οποία του χάρισε και το 'Οσκαρ. Φυσικά ο Hopkins όπως λένε όλοι οι συνάδελφοι του, στην προσωπική του ζωή είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος.


https://www.instagram.com/p/BTXpTnXhMfP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως δεν ξέρουμε αν ο ίδιος επηρεάστηκε από την σχέση του με την γνωστή αμερικανίδα μαγείρισσα, αλλά στη συνέχεια απέκτησε ως μεγάλο του χόμπι την μαγειρική, όπως και τα τελευταία χρόνια τη ζωγραφική. Οι πίνακες του έχουν εκτεθεί σε διάσημες γκαλερί σε όλο τον κόσμο και ο ίδιος φροντίζει πολύ τακτικά να δημοσιοποιεί τα αριστουργήματά του στα social media.


https://www.instagram.com/p/BNH3khRBKfQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το αντικείμενο που δεν έχει ποτέ στην κουζίνα της η Martha Stewart

Martha Stewart: Μόλις έγινε γιαγιά για πρώτη φορά

Ο Anthony Hopkins πήρε το Α' Ανδρικό, αλλά ξέρεις πόσα Όσκαρ έχει συνολικά;

Photo credits Associated Press/Instagram @theellenshow @antonyhopkins @marthastewart