Το αντικείμενο που δεν έχει ποτέ στην κουζίνα της η Martha Stewart

Πατούλια Κατερίνα
Το αντικείμενο που δεν έχει ποτέ στην κουζίνα της η Martha Stewart

Ένα αντικείμενο δεν θα βρεις στο σπίτι της θρυλικής Martha Stewart.

Είναι πια 80 ετών και έχει καταφέρει να ζήσει μια ταραχώδη ζωή και να χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία κάνοντας αυτό που αγαπάει πιο πολύ: Να μαγειρεύει, να φροντίζει το σπίτι της και να δημιουργεί μέσα σε αυτό.

Η Martha Stewart έχει μια καριέρα που μετράει περισσότερα από 30 χρόνια, είναι πλέον διάσημη τηλεπερσόνα, συγγραφέας και guru σε ο,τιδήποτε έχει να κάνει με το σπίτι ενά υπήρξε αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στη λίστα του Forbes.


https://www.instagram.com/p/CW8edCpA0k0

Και μέσα σε όλα αυτά, κατάφερε για ένα λάθος να βρεθεί και στη φυλακή το 2005, όταν κρίθηκε ένοχη για την παρεμπόδιση της δικαιοσύνης μιας και παραποίησε πληροφορίες που αφορούσαν την πώληση μετοχών της ImClose Systems.

Μας έχει μάθει πώς να οργανώνουμε την κουζίνα, τα συρτάρια, το μπάνιο μας κι όμως πρόσφατα η Martha αποκάλυψε το μοναδικό αντικείμενο που δεν έχει στην κουζίνα της.

10 έξυπνοι τρόποι για να οργανώσεις τα βιβλία σου (και δεν είναι απαραίτητη η βιβλιοθήκη)



Κούπες- αυτό δεν θα βρεις στο σπίτι της Stewart

Σε πρόσφατη εμφάνιση στο στούντιο του Jimmy Fallon, η Martha αποκάλυψε πως δεν χωνεύει καθόλου τις κούπες, σε βαθμό τέτοιο που δεν υπάρχει ούτε μία στην κουζίνα της.

«Ξέρεις Jimmy, δεν μου αρέσουν οι κούπες, πιστεύω πως είναι άχαρες και άσχημες, δεν έχω ούτε μία κούπα στο σπίτι μου, έχω όμως πανέμορφα φλιτζάνια».
Ο Fallon που εξεπλάγη, απάντησε πως κάθε φορά που εμφανίζεται στο σόου της, της δίνουν μια κούπα ως δώρο με την ίδια να απαντά πως τις επιστρέφει πάντα πίσω.



Δεν θέλει κούπες αλλά κάνει χειροτεχνίες

To πιο αστείο πάντως είναι άλλο! Υπάρχει βίντεο της Martha όπου κάνει χειροτεχνίες με κούπες. Θα μπορούσε εκεί πολύ απλά, να εξηγήσει την αντιπάθεια που τρέφει στις κούπες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

5 τρόποι για να γίνεις η καλύτερη νοικοκυρά, εύκολα και χωρίς κόπο!

Κάνε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τον απόλυτο πρωταγωνιστή στη διακόσμηση του σαλονιού σου

3 τρόποι για να μετατρέψεις την μπανιέρα σου σε... spa