Ο Anthony Hopkins πήρε το Α' Ανδρικό, αλλά ξέρεις πόσα Όσκαρ έχει συνολικά;

Ο Anthony Hopkins πήρε το Α' Ανδρικό, αλλά ξέρεις πόσα Όσκαρ έχει συνολικά;

Σίγουρα αυτό που εικάζουν πολλοί δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Η βραδιά που μας πέρασε ανήκε σίγουρα στα highlights της φετινής χρονιά. Η μεγάλη στιγμή της απονομής των βραβείων Όσκαρ στους ηθοποιούς και σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες έφτασε και απέδωσε το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο στα ανάλογα χέρια. Παρά τις όποιες αμφιβολίες για την τελική έκβαση, τα φαβορί δικαιώθηκαν και δεν υπήρχαν πολλές εκπλήξεις σε αυτόν τον τομέα.

Το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου απονεμήθηκε στον Sir Anthony Hopkins, έναν ηθοποιό που χρόνια τώρα έχει αποδείξει την αξία, τη δυναμική και τη διαχρονικότητά του στον χώρο. Η ερμηνεία του στο The Father ήταν έως και βέβαιο ότι θα του χαρίσει το χρυσό αγαλματίδιο. Με το που παρακολουθήσαμε την ταινία, άλλωστε, το ένστικτό μας προς εκείνη την κατεύθυνση έδειχνε, αφού, όσο καλός και να είναι πάντα ο ηθοποιός, στον ρόλο του πατέρα που έχει χάσει το μυαλό του έδωσε το κάτι παραπάνω.




Ακριβώς επειδή ανήκει σε αυτούς τους εικονικούς ηθοποιούς που πάντα παίζουν εξαιρετικά, αν κάποιος δεν έχει ψάξει το θέμα, πολύ πιθανό να πιστεύει ότι ο Hopkins έχει έναν μεγάλο αριθμό Όσκαρ στην κατοχή του. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις πόσα Όσκαρ έχει ο Anthony Hopkins.