Τι να του πει το κρύο! Ο Σάκης Τανιμανίδης ποζάρει χωρίς μπλούζα και τρελαίνει το Instagram

Ιωάννα Τζανή
Τι να του πει το κρύο! Ο Σάκης Τανιμανίδης ποζάρει χωρίς μπλούζα και τρελαίνει το Instagram

Τα σχόλια κάτω από το post «πήραν φωτιά»!

Μπορεί έξω το κρύο να είναι τσουχτερό, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον Σάκη Τανιμανίδη να καθίσει αναπαυτικά στον καναπέ και να μας δείξει τους κοιλιακούς του - κάτι που εδώ που τα λέμε, μας έκανε να ξεχάσουμε κι εμείς την παγωνιά που έχει έξω!

Ο παρουσιαστής φαίνεται πως επέλεξε να περάσει το Σαββατοκύριακό του χαλαρώνοντας σε μία σουίτα της Αθήνας, προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο με τον εαυτό του.

Το συγκινητικό μήνυμα του Σάκη Τανιμανίδη για την οικογένειά του: «Ό,τι χρειάζομαι το έχω εδώ»

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας άντρας που παρά το μεγάλο φόρτο εργασίας του, φροντίζει να γυμνάζεται και να προσέχει τη διατροφή του, και αυτό άλλωστε είναι εμφανές!

Ο 40χρονος μοιράζεται συχνά με τους followers του στο Instagram στιγμιότυπα όπου φαίνεται το γυμνασμένο σώμα του - ακόμα και όταν ταΐζει τις αξιολάτρευτες δίδυμες κορούλες που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα.


https://www.instagram.com/p/CXGKQvojlBb

Το post που προκάλεσε πανικό στο Instagram

Αυτή τη φορά, ο γνωστός παρουσιαστής πόζαρε μόνος του, καθισμένος χαλαρά στον καναπέ της σουίτας και χαζεύοντας στο tablet του.

Ωστόσο, εκείνο που μας τράβηξε την προσοχή δεν ήταν η - κατά τ' άλλα εντυπωσιακότατη! - σουίτα που επέλεξε για να χαλαρώσει, αλλά οι κοιλιακοί που παρά το κρύο που έχει έξω, ο Σάκης Τανιμανίδης επέλεξε να... βγάλει στη φόρα!

Φορώντας μία άσπρη φόρμα από κάτω, ο παρουσιαστής έχει απλώσει τα πόδια του στο τραπέζι και δείχνει να απολαμβάνει τη στιγμή.


https://www.instagram.com/p/CZCBMIRsyi3

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Σήμερα είναι για μέσα και καναπέ…».

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια «πήραν φωτιά» και τόσο φίλοι του Σάκη που ήθελαν να τον πειράξουν, όσο και οι fans του, έσπευσαν να αναφέρουν πόσο...ωραίο είναι το θέαμα!



«Εγώ λέω να βγεις για να λιώσει το χιόνι», έγραψε ένας φίλος του, ενώ άλλο σχόλιο ανέφερε: «Δεν υπάρχουν λόγια! Είσαι υπέροχος Σάκη, ένας και μοναδικός! Ανάβεις φωτιές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σάκης Τανιμανίδης στο νοσοκομείο και η Χριστίνα Μπόμπα μετακομίζει (video)

Χριστίνα Μπόμπα: Bόλτα με το μωρό! Σε ποιον μοιάζει η μικρή Φιλίππα;