Γη της ελιάς: Το κοινό πανηγυρίζει για την επιστροφή της Βασιλικής! Ο Ισίδωρος σε δύσκολη θέση

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Το κοινό πανηγυρίζει για την επιστροφή της Βασιλικής! Ο Ισίδωρος σε δύσκολη θέση

Ο Φίλιππος πιέζει τη Βασιλική να κυκλοφορήσουν έξω, ενώ ο Κωνσταντίνος εκβιάζει τον Ισίδωρο!

Το αγαπημένο ζευγάρι των τηλεθεατών, ο Φίλιππος και η Βασιλική, επέστρεψαν επιτέλους στη Μάνη, στη Γη της ελιάς, και όπως καταλαβαίνεις, το κοινό στο Twitter μόνο πάρτι δεν έστησε, ειδικά όταν είδε την υποδοχή της Χάιδως στη νύφη της.

Ωστόσο, οι νεαροί πρωταγωνιστές, και ειδικά η Βασιλική, δε χαίρονται τόσο πολύ, αφού υπάρχει ο φόβος για την αντίδραση της οικογένειάς της, και εκείνη προς το παρόν αρνείται κατηγορηματικά να βγει έξω από το νέο της σπίτι.

stela fyrogeni 2

Γη της ελιάς: Η Αρετή ορμάει στη Βασιλική - Η συμφιλίωση με τη Χάιδω αλλάζει τα δεδομένα

Βασιλική και Φίλιππος επιτέλους μαζί στη Μάνη!

Σαν βασίλισσα την έχει τη Βασιλικούλα ο Φίλιππος, και αυτό είναι κάτι που δεν αφήνει ασυγκίνητους τους τηλεθεατές. Μόλις επέστρεψαν στον τόπο τους τα παιδιά, ο Φίλιππος έσπευσε να την κάνει να νιώσει όσο πιο όμορφα και άνετα γίνεται, και αποθεώθηκε από το Twiiter - όπως και η Χάιδω!


https://www.instagram.com/p/CW0zkmEoRX2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο αποψινό επεισόδιο (24/1/22), η Βασιλική προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο νέο της σπίτι, ενώ ο Φίλιππος την πιέζει να κυκλοφορήσουν έξω μαζί, αλλά εκείνη φοβάται να αντιμετωπίσει ανοιχτά την οικογένειά της και το αποφεύγει.

Ωστόσο, δεν αργεί η ώρα που θα πάρει την απόφαση να πάει στο πατρικό της και να αντιμετωπίσει τους γονείς της αλλά και τον αδελφό της.

Ο Κωνσταντίνος... νομίζει ότι κρατά στο χέρι τον Ισίδωρο!

Μετά το λάθος του Κωνσταντίνου να μην κλείσει το τηλέφωνο μόλις μπήκε ο Δημήτρης στο γραφείο του, ο Ισίδωρος συνειδητοποιεί πως κρύβει κάτι σκοτεινό πίσω από την εικόνα του φιλήσυχου συμβολαιογράφου.

Έτσι, πηγαίνει και του λέει ξεκάθαρα ότι άκουσε τα πάντα, όμως ο Κωνσταντίνος για ακόμη μία φορά δείχνει ότι... δε μασάει και τον εκβιάζει πως αν μιλήσει, θα αποκαλύψει κι εκείνος το μυστικό της διαθήκης.



Ο συμβολαιογράφος, λοιπόν, θεωρεί δεδομένο πως ο Ισίδωρος δεν θα αποκαλύψει όσα έμαθε, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή σειρά! Μία νέα κόντρα μόλις ξεκίνησε.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για την επιστροφή του Φίλιππου και της Βασιλικής στη Μάνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Κάποια άλλη είναι στο Παρίσι και όχι η Ιουλία; - Το Twitter ανακάλυψε τα λάθος πλάνα

Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter θέλει να γυρίσει στη Μάνη η Αθηνά - Η μητέρα της στην αντεπίθεση