Τρυπώσαμε στο σπίτι της JLo! Η επέτειος και το πάρτι-έκπληξη

Ιωάννα Τζανή
Τρυπώσαμε στο σπίτι της JLo! Η επέτειος και το πάρτι-έκπληξη

Η Jennifer Lopez πέρασε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Jennifer Lopez είναι ένας απίστευτα εκδηλωτικός άνθρωπος και ήθελε να κάνει τη μακροχρόνια φίλη και συνάδελφός της Debbie να νιώσει ιδιαίτερα ξεχωριστή το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Λατίνα σταρ άνοιξε τις πόρτες στο σπίτι της στο Bel Air για να προσκαλέσει τους αγαπημένους της ανθρώπους, προκειμένου να γιορτάσουν τα 20 χρόνια που εργάζεται η Debbie ως υπάλληλός της.



jennifer lopez tolmiro sinolo

Jennifer Lopez : Υιοθέτησε το matrix style trend με αυτό το risky outfit

Η Jlo διοργάνωσε ένα πάρτι στο σπίτι της, στο οποίο παρευρέθηκε η κόρη της Emme και άλλα μέλη της οικογένειάς της, και έκανε έκπληξη στην Debbie με μια εορταστική και super εντυπωσιακή τούρτα.

Η super cute δημοσίευση της Jennifer Lopez

Η 52χρονη ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ακούγεται να λέει: «Χρόνια πολλά Debbie! 20 χρόνια. Σε αγαπάμε».


https://www.instagram.com/p/CZDq0h6JE5f

Στη λεζάντα, η βραβευμένη σταρ έγραψε:

«Όμορφη μου Debbi Do, 20 χρόνια!!! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει περάσει τόσος πολύς καιρός από τότε που έφερες την αχτίδα του ήλιου που είσαι εσύ στη ζωή μου και την άλλαξες για πάντα. Δεν ήσουν απλώς το δεξί μου χέρι, αλλά η έμπιστος φίλη μου που με τον καιρό έγινε η οικογένειά μου. Είσαι το πιο απίστευτα ευγενικό, στοργικό, στοργικό και γενναιόδωρο άτομο. Μία αληθινή τελειομανής σε ό,τι κάνεις και η πιο όμορφη ψυχή. Είμαι τόσο ευλογημένη που σε έχω στη ζωή μου. Ακολουθούν 20 χρόνια δουλειάς, ταξίδια και εμπειρίες μαζί και πολλά πολλά άλλα!! Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να σε ευχαριστήσω για όλα όσα κάνεις ή για να περιγράψω τι σημαίνεις για μένα. Σ 'αγαπώ».

Οι fans της Jennifer Lopez έσπευσαν να σχολιάσουν τη συγκινητική ανάρτηση, με έναν να γράφει: «Έχεις τόσο υπέροχη καρδιά Jennifer, χαρούμενα 20 χρόνια Debbie!», ενώ άλλος ανέφερε: «Μια μεγάλη ομάδα είναι το καλύτερο δώρο για μια πραγματική επιτυχία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: