Jlo- Affleck: Φουλ ερωτευμένοι στην πρεμιέρα της ταινίας του- Τα κρυφά σημάδια ότι θα παντρευτούν

Πατούλια Κατερίνα
Jlo- Affleck: Φουλ ερωτευμένοι στην πρεμιέρα της ταινίας του- Τα κρυφά σημάδια ότι θα παντρευτούν

Jennifer Lopez και Ben Affleck οδεύουν προς τον γάμο και υπάρχουν στοιχεία που φανερώνουν αυτό ακριβώς.

Ακόμα μία επίσημη κοινή εμφάνιση του Ben Affleck και της Jennifer Lopez και ο έρωτας πραγματικά δεν κρύβεται. Ο 49χρονος ηθοποιός και η 52χρονη τραγουδίστρια έκαναν ακόμα μία grande εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας του Affleck, The Tender Bar.

Η τρυφερή εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας Tender Bar

Η παστέλ τουαλέτα Elie Saab της Lopez δεν έκλεψε τις εντυπώσεις, μιας και φρόντισε να το κάνει αυτό ο Affleck με την τρυφερότητα και τις γκριμάτσες του, έχοντας στην αγκαλιά του την αγαπημένη του.

Και αγγίγματα στο κεφάλι και τρυφερά φιλιά και βλέμματα θαυμασμού, όλα τα είχε η εμφάνιση αυτή, στην οποία ο Ben μίλησε για το πώς καμάρωσαν τα παιδιά του, τη σχέση του με την Jennifer, σε πρόσφατη εμφάνισή των Bennifer στο γήπεδο σε αγώνα των Celtics.

Celtics Lakers1

Jennifer Lopez και Ben Affleck ξαναχτυπούν! Τα τρυφερά τετ α τετ στο γήπεδο

Ο Affleck αποκάλυψε πως τα παιδιά του θεωρούν ύψιστη τιμή το να γίνεις meme και ο Ben κατάφερε στο γήπεδο, μαζί με την JLo να γίνουν το απόλυτο meme.



Θα έχουμε γάμο σύντομα; Τα σημάδια!

Φαίνεται πως ο γάμος που δεν έγινε το 2003, μετά την πρόταση του 2002, ήρθε η ώρα του να συμβεί και σύμφωνα με την εφημερίδα Sun υπάρχουν σημάδια που δείχνουν πως οι Bennifer θα κάνουν το επόμενο βήμα μετά την επανασύνδεση του Μαΐου.

The Tender Bar4

Αρχικά και οι δύο άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο του γάμου σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους.

«Ο τρόπος που ξαναβρεθήκαμε είναι υπέροχος για εμένα, η ζωή μου αντανακλά όχι μόνο το ποιος θέλω να είμαι αλλά το ποιος νιώθω πως είμαι, δεν είμαι τέλειος αλλά είμαι κάποιος που προσπαθεί σκληρά και νοιάζεται να είναι ειλικρινής και αυθεντικός. Δεν θέλω να πω κουτσομπολίστικες λεπτομέρειες αλλά μπορώ να πω πως νιώθω υγιής και υπέροχος. Και αυτή είναι μια ωραία ιστορία, υπέροχη ιστορία που ίσως μια μέρα τη διηγηθώ. Ίσως να την γράψω και μετά να βάλω φωτιά στο χαρτί. Θα ήθελα όμως να έχω στη ζωή μου μια σχέση πραγματικά με νόημα στην οποία θα δεσμευόμουν απόλυτα», είπε ο Ben για την ιστορία αγάπης με την Jlo.

Aπό την άλλη η Lopez είναι πιο ανοιχτή στις δηλώσεις αγάπης και παρά το γεγονός πως έχει τρεις γάμους στο ενεργητικό της, σκέφτεται ακόμα έναν:

«Με ξέρετε, είμαι ρομαντική πάντα ήμουν, έχω παντρευτεί κάποιες φορές αλλά ακόμα πιστεύω στο ευτυχισμένοι μαζί για πάντα 100%», τόνισε η Lopez στο Today Show.

The Tender Bar4

Το άλλο σημάδι είναι η γλώσσα του σώματος:

Η Judi James που διαβάζει τη γλώσσα του σώματος διάβασε τα σημάδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

JLo- Ben Affleck: Η αποκάλυψη για το δαχτυλίδι αρραβώνων και η πρόταση γάμου

Ο Ben Affleck θέλει να γράψει για τον έρωτά του με την JLo - «Είναι μία υπέροχη ιστορία»

Jennifer Lopez: Το νέο trailer της ταινίας της και τα σχέδια γάμου με τον Ben Affleck