Μαρία Μπεκατώρου: Το όνειρο για το μαγαζί που ήθελε και η ιστορία κουμπαριάς με την Υβόννη

Πατούλια Κατερίνα
Μαρία Μπεκατώρου: Το όνειρο για το μαγαζί που ήθελε και η ιστορία κουμπαριάς με την Υβόννη

Τριάντα χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση κλείνει φέτος η Μαρία Μπεκατώρου. Η φιλία με την Υβόννη και τι σκέφτεται να κάνει στο μέλλον με την καριέρα της.

Μια συνέντευξη εκ βαθέων έδωσε η Μαρία Μπεκατώτου, η παρουσιάστρια του Chase στο Mega στη Δανάη Μπάρκα.

Για την δουλειά της παρουσιάστριας:

«Φέτος κλείνω τριάντα χρόνια στη δουλειά. Με φανταζόμουν μεγάλη γυναίκα να κάνω αυτή τη δουλειά, από τότε που ήμουν στο ΤηλεΆστυ. Βασικό στοιχείο για να μείνω στη δουλειά ήταν οτι δεν ψαχνόμουν προσωπικά και έδειχνα και στους άλλους ότι θα είμαι πάντα εκεί. Είχα προτάσεις πριν το Just the 2 of Us, αλλά εκεί ήταν μια παράλληλη δράση τηλεοπτική. Το διασκέδασα πολύ και έφτασα χωρίς να το καταλάβω στον τελικό και μετά ήρθε το Junio Master Chef», αποκάλυψε η Μπεκατώρου για τη συμμετοχή αυτή που της άνοιξε την πόρτα για τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια.

«Άρχισα να καταλαβαίνω πως κάτι διαφορετικό συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, όταν άρχισαν να με παίζουν πιο πολύ ο Κανάκης, ο Θέμος, ο Λαζόπουλος κι όταν πήγα στο Just και άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνά μου, σάστισα», είπε η Μαρία.



«Ήμουν παιδί του γάμου, ήθελα να παντρευτώ»

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, μέσα στα χρόνια αυτά, η Μπεκατώρου δεν έκρυψε πως η αλλαγή στην καριέρα της, άλλαξε και τις ισορροπίες στον γάμο της:

«Ο άνθρωπος που συμβουλεύομαι είναι ο Αντώνης και ο Αντώνης δυσκολεύτηκε γιατί είχαμε μάθει σε έναν άλλο τρόπο ζωής, έπρεπε και οι δύο να προσαρμοστούμε. Στην αρχή είπε και ο Αντώνης πως δεν το αντέχει αυτό», τόνισε η Μαρία και συμπλήρωσε:

«Ήμουν παιδί του γάμου, ήθελα να παντρευτώ και θα ήθελα να καταλήξω στην Κεφαλονιά. Όταν πηγαίνω εκεί, νιώθω την παρουσία του πατέρα μου και επηρεάζομαι πολύ. Κι όταν πηγαίνω στον τάφο του, ξαναζώ τη μέρα της κηδείας του. Δεν πρόλαβε να δει τη εξέλιξη της καριέρας μου», εξήγησε η παρουσιάστρια ενώ η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως στη διάρκεια της συνέντευξης και ειδικά σε αυτό το σημείο έβαλαν και οι δύο τα κλάματα.

Η Μαρία είναι 12 χρόνια παντρεμένη με τον αγαπημένο της Αντώνη και έχουν μια σχέση που μετράει 21 χρόνια.

Το όνειρο για το μαγαζί που ήθελε να ανοίξει:

Πολλοί δεν το γνωρίζουν, όμως η Μαρία Μπεκατώρου λατρεύει τη μαγειρική και αποκάλυψε το όνειρο που είχε κάποια στιγμή να φτιάξει ένα μαγαζί που θα πουλούσε τάρτες τις οποίες φτιάχνει μόνη της:

«Παλιά είχα όνειρο να φτιάξω μια ταρτερί, μια μικρή φωλίτσα και να φτιάχνω ταρτούλες», είπε η Μπεκατώρου, η οποία όμως εξομολογήθηκε πως φαντάζεται να παραμένει στην τηλεόραση, είτε μπροστά είτε και πίσω από τις κάμερες.


https://www.instagram.com/p/CTcIAs8sOOO

Η σχέση ζωής με την Υβόννη και η άγνωστη ιστορία για την κουμπαριά τους:



Μιλώντας για τη φιλία της με την Υβόννη Μπόσνιακ, η Μαρία αποκάλυψε για την κουμπαριά ανάμεσά τους:

«Η Υβόννη είναι ο Άγγελος της ζωής μου. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως έχει κάτι να μου πει συγκινημένη και έγραψε στην κοιλιά της ‘ θες να γίνεις νονά’ και είχε κάνει ένα χαμογελάκι στην κοιλιά της», αποκάλυψε η Μαρία που είναι νονά της μικρής Ελένης, την κόρης του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, συμπληρώνοντας:

«Η αγκαλιά της Ελένης είναι βάλσαμο, σε αγκαλιάζει και φεύγουν όλα», είπε η παρουσιάστρια για την βαφτισιμιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τη νέα πόζα της Μαρία Μπεκατώρου με μπικίνι σχολίασε μέχρι και ο Δημήτρης Σκουλός

Η Μαρία Μπεκατώρου εκθειάζει τη μαγειρική της Μπόσνιακ - «Το ωραιότερο ψωμί του κόσμου»