Katherine Schwarzenegger: Η κόρη του Eξολοθρευτή ποζάρει με την κόρη της και δείχνει πόσο μεγάλωσε

Πατούλια Κατερίνα
Katherine Schwarzenegger: Η κόρη του Eξολοθρευτή ποζάρει με την κόρη της και δείχνει πόσο μεγάλωσε

Η Katherine Schwarzenegger είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον Chris Pratt και μας έδειξε μια σπάνια φωτογραφία της κόρης της.

H Κatherine Schwarzenegger, η κόρη του Αrnold είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον ηθοποιό Chris Pratt.

Χωρίς να έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει, η 32χρονη influencer μας έδειξε σπάνιες φωτογραφίες της 17 μηνών κόρης της Lyla.

Η νέα εμφάνιση της Lyla

Τραβηγμένες σε ένα πανέμορφο εξωτερικό τοπίο, η Katherine πόζαρε με περπατώντας με την Lyla ενώ η μικρή φορούσε μια ολόσωμη φόρμα. Σε άλλη φωτογραφία η μικρή πόζαρε περπατώντας με τον μπαμπά της Chris Pratt.

Η μικρή κόρη του ζευγαριού που θύμιζε μικρό αρκουδάκι έκλεψε τις εντυπώσεις ενώ η μαμά της έγραψε χαρακτηριστικά:



«Το μικρό μου άνετο αρκουδάκι απολαμβάνει τον καθαρό αέρα».

H Katherine και η μητρότητα

Η Katherine και ο 42χρονος Chris υποδέχτηκαν την Lyla ενω μέσω πανδημίας τον Αύγουστο του 2020 και η κόρη του Arnold Schwarzenegger, είχε αποκαλύψει για την εμπειρία της μητρότητας.

«Η μητρότητα είναι μια απίθανη εμπειρία για μένα, την έχω αγαπήσει σε κάθε της λεπτό και τα όνειρά μου βγήκαν πραγματικά, είμαι ευτυχισμένη με την κόρη μου. Νομίζω πως ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που έκαναν σε μένα και στα αδέρφια μου οι γονείς μου, ήταν το δώρο της ιδιωτικότητας και το ότι μεγαλώσαμε φυασιολογικά και έτσι απολαύσαμε μια φυσιολογική μαγική παιδική ζωή και μπορέσαμε να έχουμε τη δική μας προσωπικότητα και να επιλέξουμε αν θα βγούμε στο κοινό και τον τρόπο που θα το κάνουμε για να νιώσουμε άνετα. Αυτό το υπέροχο δώρο θέλουμε εγώ και ο άντρας μου να χαρίσουμε και στα παιδιά μας, αυτή την προστασία της ιδιωτικότητάς τους οπότε η έκθεσή τους στα social media θα είναι περιορισμένη», τόνισε η Katherine για την κόρη της, το πρόσωπο της οποίας δεν έχουμε δει και δεν αναμένεται να δούμε σύντομα.

Ο Chris Pratt έχει ένα ακόμα παιδί, τον 9χρονο γιο του Jack, καρπό του γάμου του με την ηθοποιό Anna Faris, ενώ τον Δεκέμβριο έγινε η ανακοίνωση του ερχομού και του τρίτου του παιδιού με την Katherine.

«Όταν έχεις μόνο ένα παιδί σκέφτεσαι πως έτσι είναι τα μωρά. Και όταν έρχεται το δεύτερο και βλέπεις τις διαφορές, λες πως αυτό που έκανε το πρώτο παιδί ήταν μοναδικό. Κάθε παιδί είναι μοναδικό και ξεχωριστό», τόνισε πρόσφατα ο σταρ των Guardians of Galaxy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Emma Thompson: «Είναι μεγάλη δοκιμασία να γυρίσεις γυμνές σκηνές στα 62»

Συγκλονισμένος ο κόσμος του θεάματος για τον θάνατο του 37χρονου Gaspard Ulliel

Ζευγάρι έγιναν τα εγγόνια δύο θρύλων του Hollywood του Sean Connery και του Gregory Peck!