Δεν ξέρει τι να κάνει ο Kanye West - Η Julia Fox είχε σχέση με τον μεγάλο του αντίπαλο

Δεν ξέρει τι να κάνει ο Kanye West - Η Julia Fox είχε σχέση με τον μεγάλο του αντίπαλο

Η νέα σύντροφος του West φαίνεται πως είχε σχέση με τον Drake!

Για πότε εμφανίστηκαν οι πρώτες φήμες περί ειδυλλίου του Kanye West με την ηθοποιό Julia Fox και για πότε επιβεβαιώθηκαν με τις κοινές τους εμφανίσεις, κανείς δεν κατάλαβε. Το αποτέλεσμα είναι ένα: Το ζευγάρι είναι μαζί και δείχνει πολύ ερωτευμένο. Μόνο τις πρόσφατες εξόδους του να θυμηθείς από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, μπορείς να καταλάβεις ότι υπάρχει πάθος.



Η Fox είναι μία ηθοποιός που ξεχώρισε για τη συμμετοχή της στην ταινία «Uncut Gems» (2019), όμως, αναμενόμενα τώρα που το όνομά της φιγουράρει όλο και πιο συχνά στα Μέσα λόγω της σχέσης της με τον ράπερ, έρχονται στο προσκήνιο και άλλες λεπτομέρειες για τη ζωή της, όπως ότι είχε σχέση με έναν μεγάλο «αντίπαλο» του West στη ραπ σκηνή, τον Drake.

julia fox drake

Η Julia Fox σε σχέση με τον Drake

Σύμφωνα με την Page Six, η Julia Fox είχε έναν σύντομο και κρυφό δεσμό με τον Drake. Το δικό τους ειδύλλιο ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020 και αφορμή στάθηκε ένα μήνυμα που αποφάσισε να της στείλει ο ράπερ. Τότε ήταν που κυκλοφόρησε η ταινία «Uncut Gems» στην οποία συμμετέχει η ηθοποιός και φαίνεται πως εντυπωσίασε πολύ τον Drake, ο οποίος θέλησε να της στείλει στο Instagram για να την επαινέσει.

Οι πληροφορίες του Μέσου αναφέρουν πως η Julia και ο Drake βγήκαν για ποτό στο Bowery Hotel στη Νέα Υόρκη, σε μία περίοδο που η ηθοποιός και ο πατέρας του παιδιού της, Peter Artemiev, δεν ήταν μαζί. Όταν, μάλιστα, η Fox κλήθηκε στο Bloomingdale’s για μία διαφημιστική δουλειά, έκλεισαν όλο το μαγαζί ώστε να μπορέσει ο ράπερ να την επισκεφτεί.



Πώς αντέδρασε ο Kanye

Ο Kanye γνωρίζει αυτό το σημείο του παρελθόντος της Julia και, σύμφωνα με το Μέσο, «δεν έχει ενθουσιαστεί». Η κόντρα του με τον Drake διήρκησε, άλλωστε, αρκετό καιρό και είχε λάβει δημόσιες διαστάσεις. Ο West έχει πει στη συνέντευξή του στο «Drink Champs»: «Θα κάνει πράγματα, όπως το να μένει πέντε τετράγωνα από τον δρόμο σου, θα στέλνει προσωπικά μηνύματα σε κάθε κορίτσι στην οικογένειά σου, σε όλα τα κορίτσια της οικογένειάς σου».

I Cant Kanye West GIF by 2020 MTV Video Music Awards

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Pete Davidson ψάχνει σπίτι για την Kim και η Julia Fox θέλει να γίνει η νέα Kardashian!

Έξαλλη η Kim Kardashian! Διαψεύδει την είδηση για δεύτερη ταινία με προσωπικές της στιγμές

Αυστηρός μπαμπάς ο Kanye West! Το TikTok της North που τον εξόργισε και η επίπληξη στην Kim