Ξεσπά η Bella Hadid: «Μεγάλωσα με ανθρώπους που μου έλεγαν ότι η φωνή μου δεν ήταν σημαντική»

Ξεσπά η Bella Hadid: «Μεγάλωσα με ανθρώπους που μου έλεγαν ότι η φωνή μου δεν ήταν σημαντική»
Το μοντέλο μοιράστηκε την τοξική κατάσταση που βίωνε για χρόνια.

Κατάθεση ψυχής έκανε η Bella Hadid στο podcast της Victoria’s Secret, «Victoria's Secret's S Voices». Το 25χρονο μοντέλο μίλησε στην οικοδέσποινα, Amanda de Cadenet, και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή που οι φανς της δεν μπορούσαν να φανταστούν.



Η μικρή αδερφή της Gigi Hadid, όπως αναφέρει η DailyMail, έκανε έναν απολογισμό σχετικά με τα όσα της έχουν συμβεί, σημειώνοντας πως η θέλησή της να ικανοποιεί τους άλλους τής στοίχισε ακριβά σε κάθε πτυχή της ζωής της.

«Συνέχεια πήγαινα πίσω σε ανθρώπους που με είχαν εκμεταλλευτεί και εκεί ήταν που εμφανίστηκε το να ικανοποιώ τους άλλους», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας με ειλικρίνεια για την τοξική κατάσταση που χαρακτήριζε τη ζωή της. Πού το αποδίδει; Στις σχέσεις της με την οικογένειά της αλλά και με τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή της.

bella hadid relationships4

Η φωνή της δεν ακουγόταν

Η Hadid περιέγραψε τι συνέβαινε στις διαπροσωπικές της σχέσεις, αναφέροντας τα όρια που δεν υπήρχαν σε κανέναν τομέα της ζωής της: «Μεγάλωσα με άντρες -είτε ήταν σε σχέσεις είτε στην οικογένεια είτε οτιδήποτε ήταν- που μου έλεγαν συνεχώς ότι η φωνή μου ήταν λιγότερο σημαντική από τη δική τους. Άρχισα να μην έχω όρια - σεξουαλικά, σωματικά, συναισθηματικά. Το να προχωρώ σε σχέσεις μεγαλώνοντας και μη έχοντας τα όρια από το να μπορώ να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου και να ακούγεται η φωνή μου, με επηρέασε στις ενήλικες σχέσεις μου πολύ έντονα και το νευρικό μου σύστημα κατέρρεε».



Τι την βοήθησε να αλλάξει

Αυτό που βοήθησε το μοντέλο να αλλάξει και να επικεντρωθεί στον εαυτό της ήταν κάτι πολύ απλό και «κλισέ»: «Το να παραμείνω μακριά από τα social media. Ακούγεται πολύ κλισέ, αλλά το να μην έχω την ενέργεια όλων των άλλων και τις απαιτήσεις του είναι ένα από τα πιο δυναμικά πράγματα. Είναι κλισέ για κάποιον λόγο, γιατί είναι κάτι που πιάνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Bella Hadid αποκάλυψε ότι κλαίει κάθε μέρα και κάθε νύχτα τα τελευταία χρόνια

Η εξομολόγηση της Bella Hadid για τα δύο δύσκολα χρόνια: «Είμαι σε δύσκολη ψυχική κατάσταση»

Η Bella Hadid αποκάλυψε τον λόγο που έχει σταματήσει να πίνει αλκοόλ τους τελευταίους μήνες