Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης βγήκε υποψήφιος αλλά η Μυριέλλα έκανε το Twitter να ξεσπάσει

Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης βγήκε υποψήφιος αλλά η Μυριέλλα έκανε το Twitter να ξεσπάσει

Πρώτος υποψήφιος ο Γιώργος Κατσαούνης μετά την ήττα των Μαχητών αλλά στο Twitter συνεχίζει να πρωταγωνιστεί η Μυριέλλα.

Οι νέοι παίκτες που μπήκαν στο Survivor την προηγούμενη εβδομάδα, φαίνεται πως έδωσαν πολλές πληροφορίες σε όσους έχουν κλείσει έναν μήνα στο ριάλιτι επιβίωσης και για το τι βλέπουν οι τηλεθεατές αλλά και για τις τυχόν καταγγελίες που υπάρχουν εκτός Survivor.

Υποψήφιος ο Κατσαούνης:

Οι Μαχητές έχασαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας και όπως ήταν φυσικό έπρεπε να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση ο οποίος ήταν με οκτώ ψήφους ο Γιώργος Κατσαούνης έναντι μίας ψήφου για τον Σάββα και μία για τον Αντρέα.

Όπως ήταν φυσικό ο Γιώργος θεώρησε λογική αλλά άδικη την εις βάρος του ψηφοφορία και κάλεσε τον κόσμο που τον στηρίζει από τη Θεσσαλία, να τον στηρίξει και με την ψήφο του. Νωρίτερα ο Γιώργος είχε υποστηρίξει πως έπεσε θύμα της Μυριέλλας τον οποίο όπως υποστήριξε εκμεταλλεύθηκε η ηθοποιός.



«Το παιδιά ψήφισαν και ο λαός θ’ αποφασίσει. Καλώ όλη τη Θεσσαλία να με ψηφίσει θετικά», είπε ο Τσακατσούκας, ο οποίος νωρίτερα απασχόλησε το κοινό με τις αποκαλύψεις του για τη σχέση του με τη Μυριέλλα αλλά και με όλα όσα βιώνει στην καλύβα των μαχητών. Νιώθω ότι ο κόσμος με ακούει… Sorry που συγκινούμαι! Ξέρω ότι θα με κρατήσει μέσα στο παιχνίδι με όποιον και αν βγω στον ντάκο. Δεν το συνηθίζω να συγκινούμαι, αλλά μιλάει το εδώ. Sorry κιόλας! Νιώθω προδομένος για άλλη μια φορά από την ομάδα μου. Προδοσία», είπε μεταξύ άλλων ο Τσακατσούκας.

To Τwitter πάντως επιμένει πως οι τρεις καταγγελίες που εκκρεμούν εις βάρους του Γιώργου Κατσαούνη εκτός ριάλιτι, ίσως πίεσαν την παραγωγή να στείλει τον Γιώργο σύντομα στον τάκο για να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα.



Το σίριαλ Μυριέλλας- Κατσαούνη συνεχίζεται αλλά οδεύει προς το τέλος του



Το συμβούλιο του νησιού λίγο πριν την ψηφοφορία αποχώρησης ξεκίνησε όπως ήταν φυσικό με την προσπάθεια επίλυσης των παρεξηγήσεων που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στους παίκτες και με την Μυριέλλα να έχει ξανά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κουβέντα. Η Μυριέλλα βρέθηκε στο στόχαστρο και των δύο ομάδων.

Η Κουρεντή φάνηκε να είναι πια διαβασμένη για όσα έχει δει έξω το κοινό και μίλησε ακόμα και για τα tweets για τη σχέση της με τον Κατσαούνη αλλά και για τη σκηνή μέσα στην πισίνα με το φιλί που της έκλεψε ο Γιώργος, κάνοντας φανερό πως γνωρίζει πια τα όσα έχουν ιντριγκάρει τους τηλεθέατες και τονίζοντας πως νιώθει άσχημα με το φιλί γιατί ποτέ δεν ήθελε να απασχολούν τα προσωπικά της (!)



Survivor: Ο τσακωμός Μυριέλλας - Κατσαούνη, η αποχώρηση του Γιωρίκα και η διαμαρτυρία στο Twitter

Το φάντασμα του Βαλάντη συνεχίζει να γυρίζει στην ομάδα των Διασήμων:

Μπορεί ο Βαλάντης να επέστρεψε ήδη στην Αθήνα, αλλά το όνομά του ακούστηκε περισσότερες από 20 φορές στο χτεσινό συμβούλιο κυρίως από την Μυριέλλα και την Ευρυδίκη.



Από την άλλη, η Μυριέλλα βρέθηκε στο στόχαστρο της ομάδας της με την Ευρυδίκη και την Αθηνά να συνεχίζουν την επίθεση εναντίον της και την Κουρεντή να απαντά με συγγνώμη σε όλα τα μέλη των Διασήμων:

«Μετά από τα τελευταία γεγονότα έχω να πω ότι λυπάμαι πολύ. Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη στην ομάδα μου γιατί μιλάω πολύ και είμαι ισχυρογνώμων. Έχω καταλάβει ότι έχω κουράσει την ομάδα πολύ. Δεν θέλησα ποτέ να βλάψω κανένα. Δεν είχα κάποια κακή πρόθεση», είπε μεταξύ η Μυριέλλα Κουρεντή, τονίζοντας ότι μπήκε σε ριάλιτι αλλά κατέλεξε να γίνει ηίδια ριάλιτι. Ο

«Η Μυριέλλα συνεχώς κάνει κωλοτούμπες και λέει ψέματα! Πραγματικά εγώ θέλω να κρατήσω την αξιοπρέπεια και την φινέτσα μου εδώ μέσα οπότε έχω σταματήσει πλέον να την ακούω και να ασχολούμαι μαζί της. Για να θυματοποιήσει τον εαυτό της από την αρχή κλαίγεται και υποφέρει. Έχει τελειώσει για μένα. Δεν έχω κάτι προσωπικό με την Μυριέλλα. Έχω βαρεθεί με τα ψέματά της», τόνισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τη Μυριέλλα να απαντά με κατηγορίες περί bullying:

«Η Ευρυδίκη μού κάνει bullying! Χθες στον αγώνα καθόταν συνεχώς από πίσω μου και ψιθύριζε στην Αθηνά, θα την καταστρέψω και έχω πολλά ράμματα για την γούνα της».

O Γιώργος είναι ο νέος Βαλάντης των Μαχητών



«Ο Γιώργος πρέπει να φύγει», ήταν η τοποθέτηση του Σπύρου Μαρτίκα, όπως τη βλέπουμε στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας 31/1 ενώ ο Σάββας Κάλφας υποστηριζεί πως αν φύγει ο Γιώργος, τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα για την ομάδα των Μαχητών κάνοντας τον Κατσαούνη να μοιάζει με νέο Βαλάντη για τους Μαχητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Το spoiler για αποχώρηση Πηλίδη και η αγανάκτηση του κοινού με την πονηρή Μυριέλλα

Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor! Το story από τη Ζυρίχη «άναψε φωτιές»

Survivor: Αποθέωση για την Πελαγία, κατακραυγή για τη Μυριέλλα - Η φαρμακερή ατάκα στο Twitter