Οάου! Brooklyn Beckham και Nicola Peltz θα πάνε ταξίδι του μέλιτος... στο διάστημα!

Οάου! Brooklyn Beckham και Nicola Peltz θα πάνε ταξίδι του μέλιτος... στο διάστημα!

Οι φίλοι τους θέλουν να τους κάνουν το πιο εντυπωσιακό δώρο και με αυτήν την επιλογή μάλλον θα το πετύχουν.

Η ημέρα του γάμου είναι σίγουρα μία από τις πιο σημαντικές και αξιομνημόνευτες στη ζωή ενός ζευγαριού. Αν υπάρχει και η οικονομική ευχέρεια, οι μελλόνυμφοι πολλές φορές δίνουν έμφαση στις υπερβολές με λεπτομέρειες που κοστίζουν ακόμα και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Το ίδιο και οι καλεσμένοι.

Αυτούς τους μήνες, ο γάμος - talk of the town της showbiz είναι αυτός του γιου της Victoria και του David Beckham, Brooklyn, με την Αμερικανίδα ηθοποιό Nicola Peltz. Το ζευγάρι πρόκειται να τελέσει το μυστήριο τον Απρίλιο που έρχεται και, όπως είναι λογικό, συγγενείς και φίλοι ψάχνουν πυρετωδώς τι να τους πάρουν. Κάποιοι από εκείνους είπαν να πάνε το θέμα ένα βήμα παραπέρα και να σκεφτούν κάτι που σίγουρα θα τους εξασφαλίσει τον τίτλο του πιο εντυπωσιακού δώρου, καθώς σκέφτονται να τους προσφέρουν εισιτήρια για το διάστημα.



Ταξίδι στο διάστημα για Brooklyn Beckham και Nicola Peltz

Οι φίλοι του ζευγαριού έψαχναν για δώρο κάτι που θα ξεχωρίσει, σύμφωνα με τη Mirror. Κάτι που να το θυμούνται για πάντα εκείνοι που θα το ζήσουν και οι υπόλοιποι που θα το γνωρίζουν.

https://www.instagram.com/p/CQgX9FpBgbW

Πού κατέληξαν; Σε ένα ταξίδι στο διάστημα με πτήση της Virgin Galactic του Richard Branson. Αν πράγματι ολοκληρώσουν τη σκέψη τους, αυτή θα τους κοστίσει περί τις 480.000 ευρώ.



«Με την οικογένειά του και αυτή της Nicola, είναι εύκολο να τους βάλουμε σε μία VIP πτήση του Richard Branson στο διάστημα. Το κόστος θα είναι μία σταγόνα στον ωκεανό (για εκείνους). Οι πλούσιοι φίλοι τους συζητάνε να ανοίξουν ένα κλαμπ για να χρηματοδοτήσουν το δώρο. Πιστεύουν ότι το να το παρουσιάσουν θα είναι ένα από τα καλύτερα σημεία της ημέρας του γάμου. Πολλοί άνθρωποι θα διαγωνίζονται για τον τίτλο του πιο εντυπωσιακού δώρου σε αυτόν τον γάμο. Το γκρουπ συζητώντας το, γνωρίζει ότι ένα εισιτήριο στο διάστημα είναι σίγουρα ο τρόπος να εντυπωσιάσεις ακόμα και δισεκατομμυριούχους καλεσμένους, τους Beckhams και τους Pletzes, που πραγματικά δε χρειάζονται τίποτα», λέει χαρακτηριστικά η πηγή στο Μέσο.



Κάπως έτσι, φαίνεται πως το ζευγάρι θα έχει μάλλον το πιο απίστευτο ταξίδι του μέλιτος!

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις πιο ωραίες φωτογραφίες τους στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το εκκεντρικό σπίτι της Victoria και του David Beckham των 11,5 εκατομμυρίων λιρών μοιάζει με παλάτι

David και Victoria Beckham μοιράζονται με τους followers τους σπάνιες οικογενειακές στιγμές

Victoria - David Beckham: Φόρεσαν τα πιο χαριτωμένα Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ (+8 για σένα)