Orlando Bloom και Katy Perry δίνουν couple goals! Η συμφωνία που έχουν κάνει για την οικογένειά τους

Orlando Bloom και Katy Perry δίνουν couple goals! Η συμφωνία που έχουν κάνει για την οικογένειά τους

Η Katy Perry κάνει συναυλίες και ο Orlando Bloom έχει αναλάβει τα πάντα στο σπίτι.

Γλυκός πατέρας αλλά και υποστηρικτικός σύντροφος ο Orlando Bloom. Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει μία κορούλα, την Daisy Dove Bloom, με την Katy Perry και μαζί φροντίζουν ώστε η ανατροφή της να γίνεται από κοινού, δείχνοντας σεβασμό ο ένας στον άλλον.

Η 37χρονη Perry, αυτήν την περίοδο, βρίσκεται εν μέσω συναυλιών στο Las Vegas, με αποτέλεσμα να μην έχει πολύ διαθέσιμο χρόνο και να μένει αρκετά μακριά από το παιδί της. Ο ηθοποιός, όμως, είναι εκεί για να τη στηρίξει και να της δείξει πως μπορεί ανά πάσα στιγμή να φροντίσει κάθε ανάγκη της οικογένειάς του.



Ο Orlando τα έχει αναλάβει όλα όπως πρέπει

Ο Bloom, μιας και στην παρούσα φάση δεν έχει αναλάβει κάποιον ρόλο, είναι 100% εκεί και φροντίσει την οικογένειά του, όπως αναφέρει το Hollywood Life. Με την Perry, έχουν αποφασίσει να πηγαίνουν εναλλάξ το θέμα των ευθυνών και του χρόνου που αφιερώνει ο καθένας στα του σπιτιού, ανάλογα με το ποιος έχει περισσότερο χρόνο off από τα επαγγελματικά του.

«Η Kate έχει ένα μέρος στο Vegas και, για το μεγαλύτερο μέρος, ο Orlando θα είναι εκεί για να βοηθάει όσο εκείνη είναι στη σκηνή και, αν χρειαστεί να πάει από το Vegas στο Los Angeles για τις υποχρεώσεις της στο American Idol, όλα είναι τακτοποιημένα. Μαζί με τα προφανώς γονικά τους καθήκοντα, έχουν επίσης πολλή βοήθεια. Ο Orlando δε δουλεύει αυτήν τη στιγμή, οπότε κατανοούν και οι δύο ότι η δουλειά τους είναι σημαντική και θα το κάνουν εναλλάξ όποτε χρειαστεί, όμως έχουν πολλή βοήθεια ώστε να διαβεβαιώσουν ότι θα λειτουργήσει», είπε μία πηγή στο Μέσο.

katy perry orlando bloom family6

Η Daisy Dove Bloom ήρθε στον κόσμο στις 20 Αυγούστου του 2020. Είναι το πρώτο παιδί της 37χρονης Perry και το δεύτερο του 45χρονου Bloom (σ.σ. To πρώτο ήρθε στον κόσμο το 2011, ως καρπός του έρωτά του με την Miranda Kerr).




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Perry-Bloom: Οι διακοπές στο Capri και τα παθιασμένα φιλιά που έγιναν viral (photos)

«Ο Οrlando Bloom είναι ο πιο sexy άντρας που ξέρω!» Ποια το είπε και γιατί (photos)

Katy Perry-Orlando Bloom: Οι διακοπές στην Τουρκία και τα παθιασμένα φιλιά