Σοφία Καρβέλα: Το μήνυμα για τα γενέθλια του Θανάση Πανουργιά και η αναφορά στο διαζύγιο

Σοφία Καρβέλα: Το μήνυμα για τα γενέθλια του Θανάση Πανουργιά και η αναφορά στο διαζύγιο

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Σοφίας Καρβέλα στον Θανάση Πανουργιά.

Η σχέση της Σοφίας Καρβέλα με τον Θανάση Πανουργιά μετράει περισσότερα από 16 χρόνια και την απόκτηση δύο παιδιών, των γιων του ζευγαριού, το μεγαλύτερου Νίκου και του μικρότερου Νέστορα.

Με αφορμή τα γενέθλια του Θανάση Πανουργιά, η κόρη της Άννας Βίσση, έκανε μια τρυφερή αφιέρωση στον άνθρωπο που γνώρισε στα 19 της και έχουν κάνει παρέα μια κοινή πορεία ζωής, ενώ στο μήνυμά της αυτό αναφέρθηκε και στο διαζύγιό τους.

Είναι το μόνο άτομο που μπορεί να με κάνει να μείνω παντρεμένη μαζί του μετά το διαζύγιό μας


https://www.instagram.com/p/CZW4_Bzu084/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χωρίς να εξηγεί ποια ακριβώς είναι η σχέση του σήμερα, η 38χρονη Σοφία εξήγησε χαρακτηριστικά πως ο πατέρας των παιδιών της είναι ο μοναδικός άνθρωπος που θα την έπειθε να παραμείνει παντρεμένη μαζί του μετά το διαζύγιο.

«Είναι τα γενέθλια αυτού του άντρα. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φορούν η Izabel Goulart και η Elisabetta Canalis, οπότε ίσως να δει και αυτό το post. Τον γνώρισα όταν ήμουν 19 ετών και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να μείνω έγκυος. Εις διπλούν. Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μητέρα παρά σύζυγος και με κάποιον τρόπο το γνώριζε. Έχουμε μια υπέροχη μικρή ζωή μαζί και γινόμαστε οι αληθινοί assholes όταν είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον, οπότε αυτό λειτουργεί. Είναι το μόνο άτομο που μπορεί να με κάνει να μείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιό μας). Είναι ένας τέτοιος τύπος. Και είναι ο τύπος μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σοφία Καρβέλα.

Οι γιοι της Σοφίας Καρβέλα έχουν μεγαλώσει πολύ - Η ομοιότητα με τον μπαμπά τους δεν κρύβεται!

Η επέτειος 16 ετών μαζί

Πάντως, τον Ιούλιο του 2021, με αφορμή την επέτειο σχέση τους, η Σοφία Καρβέλα είχε μοιραστεί μια σειρά ρομαντικών φωτογραφιών με τον αγαπημένο της γράφοντας χαρακτηριστικά.


https://www.instagram.com/p/CRT09CCt0fH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αυτός ο τύπος δεν δήλωνε υπέρ των σχέσεων και έλεγε πως δεν του αρέσω, ποιός γελάει τώρα; Χαρούμενα 16 χρόνια βασανιστηρίων και ευτυχίας αγαπημένε μου», είχε γράψει η Σοφία, η οποία συνέχισε τα κοινά posts αγάπης με τον καλό της.

«Αυτά του λες και κάνεις και δε σε αλλάζει με τίποτα ! Αφιερωμένο τραγούδι, κανένας μωρό μου λαλαλαλα..Θυμάστε που με ξυπνάγατε να σας το τραγουδήσω», είχε γράψει τότε η Άννα Βίσση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Σοφία Καρβέλα έχει γενέθλια: Έτσι της ευχήθηκε η μαμά της Άννα Βίσση στο Instagram

Γενέθλια για την Άννα Βίσση: Η συγκινητική ευχή της Σοφίας Καρβέλα και η απάντηση της μαμάς της

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας ποζάρουν μαζί (photo) - Η ιστορία της γνωριμίας και της σχέσης τους