Η Σοφία Καρβέλα έχει γενέθλια: Έτσι της ευχήθηκε η μαμά της Άννα Βίσση στο Instagram

Πατούλια Κατερίνα
Η Σοφία Καρβέλα έχει γενέθλια: Έτσι της ευχήθηκε η μαμά της Άννα Βίσση στο Instagram

Η Σοφία Καρβέλα κλείνει τα 38 και η μαμά της Άννα Βίσση γιορτάζει με ένα post στο Instagram.

Την κόρη της Σοφία Καρβέλα γιορτάζει σήμερα η Άννα Βίσση. Η 63χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών για να ευχηθεί στην μοναχοκόρη της χρόνια πολλά!

«My Birthday Girl …
Her look,her heart,her mind,her spirit,her charm,her sense of humor,her wittiness, her personality,her beauty inside out …HER !
Happy birthday Sofia mou» (Το κορίτσι μου που έχει γενέθλια, Το βλέμμα της, η καρδιά της, το πνεύμα της, η γοητεία της, η αίσθηση του χιoύμορ που έχει, η προσωπικότητά της, η ευφυΐα της, η ομορφιά της μέσα και έξω, αυτή, Χαρούμενα γενέθλια Σοφία μου), έγραψε η Άννα Βίσση.


https://www.instagram.com/p/CWnYC-Nsvty

Η Σοφία Καρβέλα είχε φροντίσει να κάνει ένα άτυπο πάρτι γενεθλίων πριν μερικές ημέρες, στο γεύμα της γιορτής των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ και είχε κάνει και τη σχετική δημοσίευση στο Instagram.

Πριν λίγο καιρό η Άννα Βίσση είχε μιλήσει για την 38χρονη κόρη της, αποκαλύπτοντας πως υπήρξαν περίοδοι, πιο παλιά που μάλωνε πολύ με την κόρη της αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

«Ίσως την εκνεύριζα κι εγώ, σαν μαμά διάσημη, την ενοχλούσε αυτό, θα ήθελε να είμαι μόνο μαμά της όπως όλα τα κορίτσια 16 ετών. Όταν πήγε στην Αμερική και έκανε τη δική της καριέρα σαν εργαζόμενη μητέρα, την θαυμάζω πολύ».


https://www.instagram.com/p/CWe_tM7NoRc

Η γέννα της Σοφίας!

Έχουν περάσει 38 χρόνια από την ημέρα που η Άννα Βίσση έφερε στον κόσμο την κόρη της, καρπό της σχέσης και γάμου της με τον Νίκο Καρβέλα.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ είχε μιλήσει και για τον φόβο που είχε πριν τον τοκετό και το πόσο την βοήθησε ο Νίκος Καρβέλας:



«Πήρε την κιθάρα στο κρεβάτι πάνω για να με καθησυχάσει, έλεγα στον Νίκο πως φοβάμαι πολύ και μου έγραψε ένα κομμάτι που ψάχνουμε να το βρούμε στις κασέτες και έλεγε μην φοβάσαι γιατί αύριο θα γεννηθεί, το little you and me. Έκλαιγα πριν γεννήσω και φοβόμουν μην πεθάνω, έπρεπε να κάνω καισαρική», είπε η Βίσση χαρακτηριστικά.

karvela 3

Άννα Βίσση: Η αποκάλυψη για το τι συνέβη πριν τη γέννηση της κόρης της Σοφίας Καρβέλα

Πάντως, στο ποστ ευχών της μαμάς Άννας για την κόρη της Σοφία, ήρθε και το σχόλιο για ευχές από τη Δέσποινα Βανδή. Η Σοφία άλλωστε, είχε αποκαλύψει πως λάτρευε τη Δέσποινα από τότε που ακόμα η κόντρα της μαμάς της με τη Βανδή ήταν στην κορυφή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι γιοι της Σοφίας Καρβέλα έχουν μεγαλώσει πολύ - Η ομοιότητα με τον μπαμπά τους δεν κρύβεται!

Η Σοφία Καρβέλα ξεσπά: «Θα ήθελα να μη νιώθω μόνη στη σύγχυσή μου μερικές φορές»

Σοφία Καρβέλα: Η ασυνήθιστη ερώτηση στον γιο της - Λίγοι ξέρουν την απάντηση