Μέχρι και ο Τριαντάφυλλος αντέδρασε στο συμβούλιο του Survivor - Στο στόχαστρο του Twitter o Σάββας

Μέχρι και ο Τριαντάφυλλος αντέδρασε στο συμβούλιο του Survivor - Στο στόχαστρο του Twitter o Σάββας

Οι Μαχητές έχασαν και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας αλλά η ψήφος του Σάββα έκανε έξαλλο το Twitter.

Το χτεσινό βράδυ έκρυβε μια ακόμα βαριά ήττα για τους Μαχητές με το σκορ εις βάρος τους να φτάνει ξανά το 10- 3 και να τους στοιχειώνει.

Μάλιστα από κάποιο σημείο και αφού το σκορ ήταν 4-3 οι Μαχητές παραδόθηκαν υπομένοντας ένα σερί 6-0.

Οι δύο υποψήφιοι μαζί με τον Γιώργο Κατσαούνη



Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης βγήκε υποψήφιος αλλά η Μυριέλλα έκανε το Twitter να ξεσπάσει

Από τη Κυριακή γνωρίζαμε πως ο Γιώργος Κατσαούνης είχε την ψήφο των Μαχητών και μπήκε αυτόματα στη διαδικασία αποχώρησης από το Survivor. Ο Κατσαούνης βέβαια δεν δείχνει διάθεση να φύγει ακόμα και σε ό,τι αφορά τις δικαστικές του υποθέσεις, ξεκίνησε να μοιράζει εξώδικα από τον Άγιο Δομίνικο για την διάρρευση στοιχειών από τις δικογραφίες στις οποίες εμπλέκεται.

Πάμε πάλι στο κομμάτι της ψηφοφορίας. Δεύτερος υποψήφιος από την κάλπη αναδείχθηκε ο επαγγελματίας παίκτης πόκερ και νεότερο μέλος της ομάδας των Μαχητών Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος είχε πάρει την ατομική ασυλία, υπέδειξε την Άσπα Πρεδάρη ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση. Ο Σπύρος είχε σπεύσει να ζητήσει την βοήθεια όλων των παικτών για την επιλογή του τρίτου υποψήφιου προς αποχώρηση μαζί με τον Γιώργο Κατσαούνη, ζητώντας ακόμα και τη γνώμη του ίδιου του Κατσαούνη, ο οποίος δεν θέλησε να μιλήσει ιδιωτικά μαζί του, θέλοντας να αποφύγει περαιτέρω μπερδέματα όπως είπε.

«Θέλω τη βοήθεια σας από όλους, ξεκάθαρα και ωραία. Όλοι μαζί να βγει κάποιος απέναντι στο Γιώργο. Και με όλα αυτά που βλέπει ο κόσμος, έχει καταλάβει, να φύγει ο Γιώργος. Ο Γιώργος πρέπει να φύγει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του ο φαρμακοποιός, Σπύρος Μαρτίκας.





Αντέδρασε και ο Ντάφι στο χτεσινό συμβούλιο

Ένας από τους παίκτες του Survivor που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού στο περσινό Survivor ήταν ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου. Ο τραγουδιστής παραμένει μεγάλος fan του ριάλιτι επιβίωσης αλλά το άνευρο χτεσινό συμβούλιο, χωρίς έριδες και καυγάδες, τον έκανε να αντιδράσει. Ο Ντάφι έκανε στόρι και έγραψε χαρακτηριστικά πως αυτό δεν είναι συμβούλιο, μιας και δεν έχει εντάσεις και ζήτησε να μπει μέσα στο παιχνίδι ο Αλέξης Παππάς, ο James Καφετζής αλλά και ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος.

triantafillos

Έξαλλο το κοινό με τον Σάββα

Πάντως, ένας παίκτης από τους Μαχητές κατάφερε να κάνει χτες, έξαλλο το κοινό του Twitter. Μιλάμε για τον 25χρονο Σάββα Κάλφα, ο οποίος αρχικά ζήτησε στην παραλία από τους συμπαίκτες τους να τον ψηφίσουν και να θυσιαστεί να βγει προτεινόμενος με σκοπό να βγάλει εκτός παιχνιδιού τον Γιώργο Κατσαούνη. Αργότερα, άλλαξε γνώμη και στο συμβούλιο ο Σάββας εξήγησε πως θα ψηφίσει μόνο με αγωνιστικά κριτήρια. Να σου θυμίσουμε βέβαια πως με βάσει την αγωνιστική επίδοση, ο Σάββας είναι ο παίκτης του Survivor με τα χειρότερα στατιστικά. Την ώρα πάντως της ψηφοφορίας, ο Σάββας ψήφισε τον Γιάννη Τσολάκη, έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες των Μαχητών, κάνοντας έξαλλο το Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Το spoiler για αποχώρηση Πηλίδη και η αγανάκτηση του κοινού με την πονηρή Μυριέλλα

Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor! Το story από τη Ζυρίχη «άναψε φωτιές»

Survivor: Αποθέωση για την Πελαγία, κατακραυγή για τη Μυριέλλα - Η φαρμακερή ατάκα στο Twitter