Γη της ελιάς: Η νέα γυναίκα - μυστήριο στη Μάνη και το φλερτ με τον Στάθη

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η νέα γυναίκα - μυστήριο στη Μάνη και το φλερτ με τον Στάθη

Αθηνά και Ιάκωβος είναι το νέο αγαπημένο ζευγάρι του Twitter. Ποια είναι η γυναίκα που αναστατώνει τη ζωή του Καπερνάρου. 

Το ειδύλλιο μεταξύ Ιάκωβου και Αθηνάς πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο στη Γη της ελιάς, με τη Μαρία Αναγνώστου και μαμά της Αθηνάς, να βάζει κι εκείνη το... χεράκι της για να τους φέρει πιο κοντά! Το κοινό στο Twitter, πάντως, εγκρίνει όσο και η μητέρα της Αθηνάς και μάλιστα έφτασε στο σημείο να δίνει και συμβουλές στον Ιάκωβο στο χθεσινό επεισόδιο (31/1) για να πάρει την πρωτοβουλία και να πάει στο δωμάτιο της Αθηνάς.

Βέβαια, ο έρωτας μεταξύ του Ιάκωβου και της Αθηνάς δεν είναι ο μοναδικός μελλούμενος, στη Γη της ελιάς. Μία νέα γυναίκα, η Εύα Δήμα, έρχεται για να μπει στη ζωή του Στάθη, η οποία θα καταφέρει να τον εντυπωσιάσει. Δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα της Αρετής, αλλά ούτε και της Ιουλίας, και είναι ευκαιρία για εκείνον να ξεφύγει από το παρελθόν του.

dionisis papandreou

Γη της ελιάς: Ερωτευμένο το κοινό του Twitter με τον Φίλιππο! Η κούνια και το ψάρεμα έφεραν...ταραχή

Ιάκωβος και Αθηνά δυσκολεύονται πλέον να ελέγξουν τα συναισθήματά τους

Στο αποψινό επεισόδιο (1/2), ο Ιάκωβος και η Αθηνά συνεχίζουν να περνούν όμορφες και χαλαρές στιγμές στο Σούνιο, με τον Ιάκωβο να αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η έλξη που νιώθει για την Αθηνά είναι κάτι που δεν μπορεί να ελέγξει.



Η Μαρία Αναγνώστου (δηλαδή η Μάρω Κοντού), η οποία έχει αντιληφθεί όσα συμβαίνουν, προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να μη νιώθει ενοχές και να παραδοθεί στα συναισθήματά της. Κάτι που δε θα αργήσει να συμβεί, και σύντομα όλη η Αρεόπολη θα μιλά για το νέο ειδύλλιο - και σκάνδαλο - του χωριού.


https://www.instagram.com/tv/CZaPANGB9vt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Βαρβάρα Λάρμου μπαίνει στη σειρά

Μία νέα ηρωίδα καταφθάνει στη Μάνη και θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση! Η Εύα Δήμα, την οποία θα ενσαρκώσει η ηθοποιός Βαρβάρα Λάρμου, είναι μια όμορφη γυναίκα, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, η οποία ζει και εργάζεται στην Αθήνα.


https://www.instagram.com/p/CZaIroNLzZs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Εύα κληρονομεί, μαζί με τον αδελφό της, κτήματα από τη Μανιάτισσα γιαγιά τους και γι’ αυτό το λόγο επισκέπτεται τη Μάνη. Ο σκοπός της, αφού εξερευνήσει την περιοχή, είναι να κατασκευάσει μία τουριστική μονάδα στο Πόρτο Κάγιο.



Η γυναίκα αυτή θα γνωριστεί και θα έρθει κοντά με τον Στάθη, ο οποίος θα την ερωτευτεί και θα τον κάνει να ξεχάσει μέχρι και την Ιουλία (ποιος θα το περίμενε). Ωστόσο, όσο αυτή η σχέση θα προχωράει, οι αντιδράσεις και τα κακεντρεχή σχόλια στην Αρεόπολη δε θα έχουν τελειωμό. Περιττό να σας πούμε ότι η πρώτη που θα ζηλέψει θα είναι η Αρετή, αλλά και η Ιουλία η οποία έχει καταλάβει πως τα αισθήματά της για τον Στάθη, δεν έχουν σβήσει. Η ηθοποιός Βαρβάρα Λάρμου, είνα παλιά μας γνώριμη τηλεοπτικά τόσο από το «Μπρούσκο» όσο και από το «Τατουάζ».

Δες στη photo gallery που ακολουθεί τα tweets για το ειδύλλιο μεταξύ Ιάκωβου και Αθηνάς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: