Αιμιλίανο Μάρκου: Από το GNTM3 στους Dolce & Gabanna - Η νέα πασαρέλα μέσα στην έρημο!

Αιμιλίανο Μάρκου: Από το GNTM3 στους Dolce & Gabanna - Η νέα πασαρέλα μέσα στην έρημο!

Μπορεί να μην κέρδισε τον τίτλο του GNTM όμως ο Αιμιλιάνο Μάρκου τα τελευταία δύο χρόνια κάνει την καριέρα αληθινού μοντέλου στις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών.

Ήταν ένα από τα πιο αδικημένα μοντέλα του GNTM 3. Ο Αιμιλιάνο Μάρκου είχε καταφέρει να φτάσει στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε μιας και ήταν ο παίκτης που στο GNTM του 2020 αποχώρησε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό στον οποίο προχώρησαν η Παρασκευή, ο Ανδρέας και ο τελικός νικητής Ηρακλής Τζουζίνοφ.

Η διεθνής καριέρα συνεχίζεται για τον Αιμιλιάνο

Ο Αιμιλιάνο πάντως δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως δεν πήρε τον τίτλο του GNTM και μετά την περσινή συνεργασία με τον Οίκο Armani αλλά και τους Dolce & Gabbana επέστρεψε στην πασαρέλα του διάσημου Ιταλικού Οίκου μόδας και περπάτησε μέσα στην έρημο, δίπλα σε άλλα μεγάλα μοντέλα.


https://www.instagram.com/p/CZZE8IYsIY-

Ο Αιμιλιάνο έκανε ένα σταθερό ποστ στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Η Alta Sartoria στη Σαουδική Αραβία ήταν καταπληκτική! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα για την εμπιστοσύνη τους για άλλη μια φορά!», έγραψε το μοντέλο.

aimiliano gntm xanthos

Wow! Ο Αιμιλιάνο του GNTM έβαψε τα μαλλιά του κατάξανθα για το Dolce&Gabbana Alta Moda Show

Τα βιντεάκια από το backstage:

Ο Αιμιλιάνο μας έβαλε και στο κλίμα του fashion show με stories από το backstage της πασαρέλας στην έρημο αλλά και από το κλίμα που επικρατούσε μετά το σόου το οποίο ήταν πανηγυρικό.Οι Dolce & Gabbana πήραν την απόφαση να παρουσιάσουν τις συλλογές τους Alta Moda, Alta Sartoria και Alta Gioielleria στη Σαουδική Αραβία και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Όπως ήταν φυσικό, η μεγάλη αυτή επιτυχία του Αιμιλιάνο ενθουσίασε και τον Γιώργο Καράβα αλλά και την παλιά κριτή του GNTM Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τα δύο μοντέλα που έχουν κάνει εξίσου μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, άφησαν το σχόλιο υποστήριξής τους στη δημοσίευση του πάλαι ποτέ παίκτη του GNTM.

aimiliano1
aimiliano1

Εννοείται πως τον ενθουσιασμό της να έκρυψε και η επί δύο χρόνια αγαπημένη του Αιμιλιάνο, Μαριαγάπη Ξυπολιά, με την οποία το μοντέλο γνωρίστηκε μέσα στο GNTM 3. Mε ένα στόρι στο Ιnstagram, η Μαριαγάπη δήλωσε την υπερηφάνεια που νιώθει για το αγόρι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από το GNTM στην Ιταλία - Ο Αιμιλιάνο Μάρκου ποζάρει για τον οίκο Armani

Wow! Ο Αιμιλιάνο του GNTM έβαψε τα μαλλιά του κατάξανθα για το Dolce&Gabbana Alta Moda Show