Spoiler Σασμός: Η νέα ηθοποιός της σειράς και η σύγκρουση Άγγελου και Καλλιόπης

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Σασμός: Η νέα ηθοποιός της σειράς και η σύγκρουση Άγγελου και Καλλιόπης

Η Ευθαλία Παπακώστα έρχεται στο Σασμό για να αλλάξει τα δεδομένα ενός ήρωα. Ο Άγγελος μαθαίνει την ταυτότητα του πατέρα του και ζητά από την Καλλιόπη την περιουσία του. 

Τα ψέματα τελείωσαν. Η Καλλιόπη που έχει να αντιμετωπίσει την φυλάκιση του Αστέρη, έχει να αντιμετωπίσει στον Σασμό του Alpha και τον μαινόμενο ανηψιό της Άγγελο, μόλις μαθαίνει την ταυτότητα του πατέρα του. Γίνεται πια ένας Βρουλάκης και θα το μόνο που ζητά από την άλλη του οικογένεια, τους Σταματάκηδες, θα είναι η περιουσία της μητέρας του Ανθούλας την οποία καρπώθηκε η Καλλιόπη και οι γιοί της. Νέες εξελίξεις όμως έχουμε και στο μέτωπο του Μανόλη. Ένας νέος έρωτας μπαίνει στην ζωή του και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα κρίνει την τύχη του...Μαθιού. Η νεαρή ηθοποιός Ευθαλία Παπακώστα, κάνει είσοδο στην αγαπημένη μας σειρά.


https://www.instagram.com/p/CZaLCd6F27s

Το κορίτσι που αλλάζει τον χαρακτήρα του Μανόλη

Αυτή η νέα είσοδος στη σειρά δεν είναι τυχαία, γιατί ο έρωτας που θα προκύψει στην ζωή του φοβικού και συνεσταλμένου Μανόλη, θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα. Θα τον κάνει πιο θαρραλέο και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θα νομίσει ότι πια μπορεί να νιώσει ευτυχισμένος και να μην πνίγεται διαρκώς από τις τύψεις του και τις αμφιβολίες. Και αυτό θα είναι προς όφελος του Μαθιού. Ναι, σωστά καταλάβατε, γιατί η συμφοιτήτρια του Μανόλη που θα μπεί στην ζωή του θα τον κάνει να πιστέψει σε ένα καλύτερο μέλλον. Για αυτό το λόγο δεν θα προδώσει ακόμη τον Μαθιό για την δολοφονία του Στεφανή. Θέλει να ζήσει ευτυχισμένος. Και μία τέτοια ομολογία, μόνο δεινά θα έφερνε στη ζωή του και στην οικογένειά του. Όπως θα δούμε και στο τέλος πια της σειράς, η αστυνομία θα φτάσει πρώτη στο κατώφλι του Μανόλη και όχι το αντίστροφο. Θα αργήσουμε όμως πολύ ακόμη για να το δούμε αυτό.

papakosta

Η νεαρή ηθοποιός Ευθαλία Παπακώστα η οποία θα την υποδυθεί, έχει ήδη κάνει κάποιες σημαντικές δουλειές στο θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο και μάλιστα θεωρείται πολλά υποσχόμενη στο χώρο.


https://www.instagram.com/p/CZXHxOOqa3H

Ξεκινά ο πόλεμος

Σήμανε η ώρα που ο Άγγελος μετατρέπεται σε έναν Βρουλάκη μόλις μαθαίνει τελικά την ταυτότητα του πατέρα του. Και ετοιμαστείτε τώρα για την μεταστροφή του χαρακτήρα του. Δεν θα γίνει κακός, δεν θα φτάσει δηλαδή στο άλλο άκρο, απλά θα γίνει πιο απαιτητικός προς την Καλλιόπη. Θα της απαιτήσει την περιουσία της μητέρας του, που δεν είναι μόνο αυτό το μικρό κτηματάκι που εκείνη του παραχώρησε. Όλη η περιουσία των Σταματάκηδων και συνεπώς του Μαθιού και του Αστέρη, υπήρξε περιουσία της θείας τους, την οποία ο αδελφός της και σύζυγος Καλλιόπης με τα χρόνια την αύξησε. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά, ειδικά όταν διαπιστώσει η Καλλιόπη πως ο Άγγελος έγινε υπερασπιστής και ένα με τους Βρουλάκηδες. Αυτή είναι πια η οικογένειά του.



Η Θοδώρα θα γίνει μία πιστή σύζυγος

Αν λέγαμε για τον Άγγελο πως θα αλλάξει, που να δείτε τι θα γίνει με την Θοδώρα. Άλλος άνθρωπος από εδώ και πέρα. Σήμερα θα προσπαθήσει να πει στην μητέρα της πως εκείνη είναι ένοχη για τον θάνατο του Πέτρου, αλλά χωρίς να της δώσει και άλλες εξηγήσεις. Όμως όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί η τηλεοπτική της μητέρα, δηλαδή η ηθοποιός Αλίνα Κωτσοβούλου αυτό είναι μόνο η αρχή. Όπως είπε στην εκπομπή Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Θοδώρα πια ενηλικιώνεται και καταλαβαίνει μετά το φονικό, ότι όλα αυτά που έχει κάνει έχουν συνέπειες και μάλιστα τραγικές που δεν μπορεί να τις πάρει πίσω. Προς το παρόν η Θοδώρα θα μείνει σε αυτό τον γάμο, θα κάνει κάποιες προσπάθειες για να προσεγγίσει τον άντρα της. Για εγκυμοσύνη ακόμη δεν ξέρω, αλλά μπορεί».



Σήμερα ωστόσο μας περιμένει και μία τρυφερή σκηνή μεταξύ Μαθιού και Βασιλικής. Ο πρώτος έχει μετακομίσει πια στο σπίτι τους για να προσέχει εκείνη και τον Νικηφόρο και το πρώην ζευγάρι έρχεται ξανά κοντά. «Κάτσε λίγο ακόμη να σε κοιτώ θα της πει ο Μαθιός» και εκείνη μετά από καιρό θα τον κοιτάξει γλυκά και τρυφερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Η μεγάλη σύγκρουση Μαρίνας και Καλλιόπης - Η αποκάλυψη δύο μυστικών φέρνει ανατροπές

Μαρία Τζομπανάκη: «Η νύφη μου είναι ένας κορίτσαρος μία βασίλισσα» - Η κοινή συνέντευξη με τον Ορφέα

Σασμός: Ο Μαθιός «καρφώνει» την Καλλιόπη και χαλάει το σχέδιο της απόδρασης του Αστέρη