O Shia LaBeouf θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά με τη Mia Goth: Το διαζύγιο και η επανασύνδεση

Πατούλια Κατερίνα
O Shia LaBeouf θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά με τη Mia Goth: Το διαζύγιο και η επανασύνδεση

Ο Shia LaBeouf θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί, καρπό του γάμου (και διαζυγίου!) με την Mia Goth.

Δύο χρόνια μετά τις εις βάρος του κατηγορίες περί συναισθηματικής και σεξουαλικής κακοποίησης, ο Shia LaBeouf ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Τα χαρμόσυνα νέα:

Ο Shia LaBeouf και η Mia Goth θα γίνουν γονείς μιας και η ηθοποιός είναι έγκυος! Τα τέλη Δεκεμβρίου, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί στην Καλιφόρνια, με την Mia να έχει φανερά φουσκωμένη κοιλίτσα.


https://www.instagram.com/p/CY4UJFfsWlb

Ένα παιδί μετά από ένα διαζύγιο, απιστίες και ένα σκάνδαλο.

Η Goth και ο LaBeouf παντρεύτηκαν το 2016 αλλά το 2018, ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους
«Ο Shia και η Mia κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου. Ο χωρισμός είναι φιλικός και η διαδικασία θα παραμείνει ιδιωτική», τόνιζε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού τότε.

Το ζευγάρι ήταν σε on off σχέση από το 2012 που έγινε η πρώτη γνωριμία αλλά καθόλου φιλικός δεν ήταν ο χωρισμός τους το 2018, μιας και υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση, η ς FKA Twigs, πρώην του Robert Pattinson.



Τον Δεκέμβριο του 2020, o LaBeouf βρέθηκε μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης της FKA twigs ενώ αμέσως μετά τα λεγόμενα της πρώτης καταγγέλλουσας υποστήριξε και η τραγουδίστρια Sia η οποία κατήγγειλε τον 35χρονο σήμερα ηθοποιό για κακοποιητική συμπεριφορά ενώ τον αποκάλεσε και «παθολογικό ψεύτη».

Όλες αυτές οι συμπεριφορές έλαβαν χώρα μεταξύ 2018 και 2020 με τον ηθοποιό των Transformers να αποδέχεται πως υπήρξε κακοποιητικός στις σχέσεις του, τονίζοντας στους Times:

«Ήμουν κακοποιητικός με τον εαυτό μου και όλους όσοι ήταν μαζί μου για χρόνια. Δεν είμαι σε θέση να πω σε κανέναν γιατί η συμπεριφορά μου τους έκανε να αισθανθούν έτσι. Δεν έχω να πω καμία δικαιολογία για τον αλκοολισμό ή την επιθετικότητα μου, αλλά μπορώ να κάνω μόνο αυτοκριτική. Έχω ιστορικό στο να πληγώνω τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου. Ντρέπομαι για την ιστορία αυτή και λυπάμαι για εκείνους που πλήγωσα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ πραγματικά να πω» είχε τονίσει τότε ο LaBeouf.

Το σκάνδαλο αυτό κόστισε στον Shia μια διάκριση για την εκπληκτική του ερμηνεία στην ταινία «Pieces of a woman» αλλά και την καριέρα του από τότε μέχρι και πρόσφατα.

Μετά την καταιγίδα, το ουράνιο τόξο:

Ο Shia και η Mia έσμιξαν πάλι τον Απρίλιο του 2020, και η Goth εμφανίστηκε τόσο με την βέρα όσο και με το μονόπετρό της. Τον Ιούνιο του 2021 το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στην Disneyland!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Jennifer Lopez συγκινεί για τη δεύτερη ευκαιρία με τον Ben Affleck: «Θα κάνω τα πάντα»!

Η δυναμική απάντηση της Gisele στα αρνητικά σχόλια των θαυμαστών του συζύγου της Tom Brady