Η Jennifer Lopez συγκινεί για τη δεύτερη ευκαιρία με τον Ben Affleck: «Θα κάνω τα πάντα»!

Πατούλια Κατερίνα
Η Jennifer Lopez συγκινεί για τη δεύτερη ευκαιρία με τον Ben Affleck: «Θα κάνω τα πάντα»!

«Θέλω να κάνω τα πάντα για αυτή τη σχέση, να την κρατήσω ασφαλή, είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης για την οποία είχαμε μια δεύτερη ευκαιρία», τόνισε η Jlo.

Στο περιοδικό People Αμερικής, η Jennifer Lopez έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς μιας και όπως αποκάλυψε η ίδια η Λατίνα star ζει την καλύτερη φάση της ζωής της.

Το χεράκι του σε αυτό έχει βάλει και ο Βen Affleck.

«Ποτέ δεν υπήρξα καλύτερα, είμαστε όλοι σε αυτή την τόσο όμορφη στιγμή», τόνισε η Lopez και έδωσε τα εύσημα στον αγαπημένο της, τον 49χρονο Ben Affleck, μιλώντας με συγκινητικά λόγια για τη σχέση αυτή που πέρασε τόσα:

«Νιώθω τυχερή και χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του», είπε η Jlo από το ηλιόλουστο δωμάτιο το οποίο ο Affleck χρησιμοποιεί ως γραφείο όποτε βρίσκεται εκεί και συμπλήρωσε:

«Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης και είχαμε μια δεύτερη ευκαιρία, φοβόμουν λιγάκι προτού εκθέσουμε τη σχέση μας, γιατί παλιά ήμασταν αθώοι και ξέφυγε λίγο από τον έλεγχο», είπε η Lopez και η αλήθεια είναι πως πάθαμε φρενίτιδα με εκείνο το post του πρώτου φιλιού του ζευγαριού που ήταν ξανά μαζί μετά τον χωρισμό του 2004.



Αυτή η φορά είναι διαφορετική

«Αυτή τη φορά ήμασταν και οι δύο πολύ χαρούμενοι και δεν θέλαμε να γίνει όλο αυτό το έργο ξανά. Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα, πιο έξυπνοι, έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία, είμαστε σε άλλο μέρος στη ζωή μας, έχουμε παιδιά και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτά τα πράγματα. Είμαστε προστατευτικοί γι’ αυτή την τόσο όμορφη στιγμή για όλους μας.

Νιώθω πολύ χαρούμενη και τυχερή που είμαι σε μια σχέση που είναι χαρούμενη και γεμάτη αγάπη και θα κάνω τα πάντα για να την προστατεύσω και να την διασφαλίσω. Το αξίζει αυτό, αλήθεια το αξίζει», είπε η Lopez και δεν σταμάτησε να πλέκει εκεί το εγκώμιο του δεσμού της.


https://www.instagram.com/p/CZbxjD8FkAc

«Είναι όμορφος ο τρόπος που νιώθουμε αλλά και διαφορετικός σε σχέση με εκείνον πριν χρόνια. Υπάρχει εκτίμηση και μια γιορτή, που είναι ωραίο, Όταν βρίσκεις κάποιος και αλήθεια τον αγαπάς και έρχεται μια δεύτερη ευκαιρία. Όλο αυτό είναι σπάνιο, όμορφο και δεν πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο. Ειλικρινά πιστεύω πως η αγάπη τα κυριεύει όλα, τις σχέσεις, τα παιδιά, τη δουλειά, τις σχέσεις στη δουλειά, όλο αυτό έχει να κάνει με το πώς αγαπάς, πόσο ανοιχτός είσαι, το να μην έχεις εγωισμό, να αγκαλιάζεις το καλό, να σκέφτεσαι θετικά. Όταν είσαι σε μια καλή και υγιή σχέση, όλοι επωφελούνται, όλοι»!

Στο μέλλον... γάμος;

«Στο μέλλον μου θέλω απλά να είμαι γεμάτη αγάπη και ευτυχία, με τα παιδιά μου και τον σύντροφό μου, νομίζω πως όλοι θέλουμε να είμαστε χαρούμενοι, με κάποιον να μοιραστούμε τη διαδρομή και να γεράσουμε μαζί και νιώθω πολύ καλά με όλο αυτό, αυτή τη στιγμή», τόνισε η 52χρονη χωρίς να θέλει να βάλει στο παιχνίδι τις φήμες περί αρραβώνα και γάμου με τον Ben.

lopez affleck 2

«Είμαι τόσο περήφανη για εκείνον, είμαι περήφανη για τον άντρα στον οποίο εξελίχθηκε και τον παρακολουθούσα πάντα από μακριά. Το να είμαστε ειλικρινείς, να αγαπιόμαστε, είναι η βάση για τα πάντα. Νιώθω πως είναι σε μια φάση της ζωής του που μοιάζει με το πώς νιώθω κι εγώ για εμένα, ήταν ένα ταξίδι γνώσης του εαυτού μας, να βρεθούμε σε ένα μέρος που νιώθουμε καλά με εμάς, σε μια καλή και υγιή σχέση. Το να βλέπω τον άντρα αυτόν σήμερα, τι πατέρας είναι, τι σύντροφος είναι, είναι όλα εκείνα που ήθελα να δω σε αυτόν μια μέρα και να διδάξω τα παιδιά μου πως η αληθινή αγάπη υπάρχει και κάποια πράγματα διαρκούν για πάντα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πηγαίνουν σε μια ευθεία γραμμή», κατέληξε η Lopez που είναι φανερό πως φαντάζεται τον εαυτό της να γερνάει στο πλευρό του Ben.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: