Ανατροπή στην αποχώρηση του Survivor: Τα δάκρυα της Μυριέλλας έκαναν το Twitter να αντιδράσει

Πατούλια Κατερίνα
Ανατροπή στην αποχώρηση του Survivor: Τα δάκρυα της Μυριέλλας έκαναν το Twitter να αντιδράσει

Το αποτέλεσμα για την ομάδα των Μαχητών ήταν απογοητευτικό μιας και έχασαν έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες τους. Ξέσπασαν σε δάκρυα οι Μπλε αλλά την παράσταση έκλεψε για μια ακόμα φορά η Μυριέλλα Κουρεντή με το Twitter να αντιδράει με επικό τρόπο.

H Άσπα Πρεδάρη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χτεσινό επεισόδιο του Survivor σκορπώντας θλίψη και συγκίνηση στους συμπαίκτες της, μιας και όλοι θεωρούσαν πως από το ριάλιτι επιβίωσης θα αποχωρούσε ο πιο νέος παίκτης, Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Δάκρυα και πίκρα από την Άσπα

Δεν έκρυψε τη συγκίνηση και τη στεναχώρια της η Άσπα, η οποία βρέθηκε υποψήφια για μία και μόνο ψήφο, εκείνη του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος και την υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια χάρη στην ατομική του ασυλία. Κι ενώ η κάλπη των Μαχητών είχε φέρει ως υποψήφιους, πρώτα τον Γιώργο Κατσαούνη κι έπειτα τον Ανδρέα, το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να διώξει από το Survivor την Άσπα.


«Νιώθω περίεργα κι είναι λογικό. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί κάποιος θα υπάρχει που με ψήφισε. Είμαι ευγνώμων. Νιώθω όλη την αγάπη των παιδιών από την ομάδα μου, ακόμα κι από την αντίπαλη ομάδα. Το σχέδιο του Μαρτίκα βγήκε ρε παιδιά» δήλωσε η Άσπα χωρίς να μπορεί να κρύψει την πίκρα της.

Λύγισαν Διάσημοι και Μαχητές:



Στο άκουσμα της αποχώρησαν της Άσπας, ξαφνιάστηκαν όλοι. Ειδικά η παροιμιώδης αντίδραση της Μυριέλλας Κουρεντή έγινε viral στο Twitter με τα σχόλια να απορούν για το αν η ηθοποιός ξαφνιάστηκε με την αποχώρηση της Άσπας, επειδή η ίδια περίμενε πώς και πώς την αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη.



Η Μυριέλλα βλέπεις, είχε προλάβει να πει πως μια πιθανή αποχώρηση του Κατσαούνη θα έκανε καλό στην ομάδα της.

Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης βγήκε υποψήφιος αλλά η Μυριέλλα έκανε το Twitter να ξεσπάσει

Διαλυμένη ομάδα οι Μαχητές;

Έχοντας χάσει όλους τους αγώνες ασυλίας της εβδομάδας αυτής, με επτά σερί ήττες, ακόμα και στον χτεσινό για το έπαθλο φαγητού, οι Μαχητές δέχτηκαν ένα μπαράζ ηττών που έκανε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να τους χαρακτηρίσει ως διαλυμένη ομάδα.

Οι Μαχητές ζήτησαν εξηγήσεις από την Ευρυδίκη για το χαρακτηρισμό διαλυμένη ομάδα. Ο χαρακτηρισμός δόθηκε αμέσως μετά του αγώνα επάθλου φαγητού που έληξε 10-8 υπέρ των Διασήμων.



«Μόνο διαλυμένη δεν είναι η ομάδα. Η Ευρυδίκη ενοχλήθηκε γιατί ένιωσε ότι την πρόσβαλα. Δεν είναι σωστό να λες μια ομάδα διαλυμένη όταν προσπαθεί να σωθεί και επιτίθεσαι με υπεροψία και έπαρση. Σε μια ομάδα που πάλεψε με νύχια και με δόντια. Το σχέδιο Μαρτίκα που αναφέρει η Ευρυδίκη δεν υπήρξε ποτέ και αποδείχτηκε περίτρανα. Όμως τώρα υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο θα επωμιστώ μόνος μου για τη μπλε ομάδα γιατί η μπλε ομάδα αξίζει. Ήρθαν Μαχητές και θα φύγουν Μαχητές», ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας φανερά ενοχλημένος για να πάρει πληρωμένη απάντηση από την Ευρυδίκη:



«Η ατάκα μου τους ενόχλησε γιατί η αλήθεια πονάει» σχολίασε από την πλευρά της η Ευρυδίκη.


Απόστολος Ρουβάς: Η αφιέρωση στον αδερφό του Σάκη έγινε viral

Μετά την μονομαχία του στον στίβο μάχης με τον Γιάννη Τσολάκη, ο Απόστολος Ρουβάς ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του είπε πως θέλει να κάνει μια αφιέρωση:



«Παιδιά θέλω να κάνω μια ωραία αφιέρωση, έτσι λίγο πιο προσωπική. Θέλω να κάνω μια αφιέρωση στον αδερφό μου. Δεν αγαπάω κανέναν ξεχωριστά, περισσότερο ή λιγότερο αλλά θέλω να του αφιερώσω αυτή τη νίκη. Από μικρό παιδί, πάντα με προστάτευε, με καθοδηγούσε και είναι το ίνδαλμα μου και το παράδειγμα μου για τη ζωή. Θέλω να την αφιερώσω στον αδερφό μου τον Σάκη», είπε ο Απόστολος Ρουβάς και όλοι οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας ένωσαν τα χέρια και φώναξαν «Σάκη!».

Twitter καλεί Μυριέλλα

MYRIELLA SURVIVOR

Δες τις αντιδράσεις του Twitter στα δάκρυα της Μυριέλλας παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Το spoiler για αποχώρηση Πηλίδη και η αγανάκτηση του κοινού με την πονηρή Μυριέλλα

Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor! Το story από τη Ζυρίχη «άναψε φωτιές»

Survivor: Αποθέωση για την Πελαγία, κατακραυγή για τη Μυριέλλα - Η φαρμακερή ατάκα στο Twitter