Ο Αντίνοος Αλμπάνης ξεσπά για τον Βαλάντη: «Έκλαιγα από θυμό για αυτά που είχε ξεστομίσει»

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Αντίνοος Αλμπάνης ξεσπά για τον Βαλάντη: «Έκλαιγα από θυμό για αυτά που είχε ξεστομίσει»

Η αποστομωτική αντίδραση του ηθοποιού για τον τραγουδιστή. 

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια σχόλια για πρόσωπα της τηλεοπτικής πραγματικότητας, αλλά αυτή τη φορά ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στην τοποθέτησή του για τον Βαλάντη και το προσβλητικό του σχόλιο κατά της Ευριδίκης Παπαδοπούλου, το οποίο ήταν η αφορμή όχι μόνο να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor, αλλά να του στερήσει τελικά και την παραμονή του στο reality.

«Ήταν ταπεινωτικός και εξευτελιστικός ο τρόπος που της μίλησε»

«Έπεσε σηκώθηκε και ξαναπερπάτησε και αυτό κανείς δεν θα της το στερήσει» είχε αναφέρει σε μία ανάρτησή του εκείνο το βράδυ του επεισοδίου ο ηθοποιός, τη στιγμή που η Ευριδίκη Παπαδοπούλου έβαζε τα κλάματα για το προσβλητικό σχόλιο του τραγουδιστή. Μπορεί να μην το ακούσαμε αυτολεξεί, αλλά όπως δήλωσε στη συνέχεια και εκείνη αφορούσε ένα υποτιμητικό για εκείνη σχόλιο για την περιπέτεια που είχε στο παρελθόν με τον καρκίνο. Ο Αντίνοος Αλμπάνης, αρκετά ευαισθητοποιημένος στο θέμα αυτό, καθώς και ο ίδιος είχε μία αντίστοιχη περιπέτεια με την υγεία του πριν από μερικά χρόνια από την οποία βγήκε νικητής, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στην Δέσποινα Καμπούρη. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έτυχε εκείνη την ημέρα να είμαι στο σπίτι και να παίζει η τηλεόραση και κάποια στιγμή είδα την συγκεκριμένη κοπέλα στην οποία αναφερόταν ο εν λόγω κύριος να κλαίει με αναφιλητά. Προσπαθούσα να καταλάβω τι έχει γίνει και κάπως το έψαξα και όταν κατάλαβα τι είχε ξεστομίσει, θύμωσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Και επειδή είδα τον τρόπο που της μίλησε που ήταν ξεκάθαρα ταπεινωτικός και εξευτελιστικός, γιατί δεν είχε καμία διάθεση να σταθεί δίπλα της. Κάτι άλλο ήθελε να της πει και απλά χρησιμοποίησε το θέμα της αρρώστιας της. Πρέπει να είναι σαφές αυτό στον κόσμο. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε την αρρώστια για να ξεφτιλίσουμε και να ταπεινώσουμε κανέναν».



Στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε και για την απόφασή του πριν από δύο χρόνια να μιλήσει δημόσια για την περιπέτεια με τον καρκίνο, λέγοντας πως όχι μόνο δεν μετάνιωσε για αυτή του την απόφαση, αλλά θα το ξαναέκανε γιατί το αντιστάθμισμα ήταν η μεγάλη αγάπη και υποστήριξη που πήρε από τον κόσμο: «Είναι το πιο δύσκολο πράγμα να ακούς ότι έχεις καρκίνο. Μου είχαν πει οι γιατροί πως ήταν θεραπεύσιμος και στο στάδιο που ήμουν εγώ ήταν διαχειρίσιμος. Όλα ήταν υπέρ μου. Αλλά θα πρέπει να κλείσω μία 5ετία για να είμαι ήρεμος και αυτό με αγχώνει.


https://www.instagram.com/p/ByIf9OdCLBY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Βαλάντης αποχώρησε: Τα δέκα πιο αστεία σχόλια του Twitter για την έξοδο από το Survivor 2022

Η συγγνώμη του Βαλάντη δεν έπεισε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το Twitter τον καλεί να αποχωρήσει

Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης με το post για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου