Η Julia Fox γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Kanye West- Τα τρυφερά τετ-α-τετ στη Νέα Υόρκη

Η Julia Fox γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Kanye West- Τα τρυφερά τετ-α-τετ στη Νέα Υόρκη

Το ζευγάρι είναι full ερωτευμένο και αδιαφορεί πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Στη Νέα Υόρκη γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της η Julia Fox, παρουσία του Kanye West και μερικών στενών φίλων. Ο διάσημος rapper δεν θα μπορούσε να λείπει από το γενέθλιο party της συντρόφου του παρά το γεγονός ότι αυτή την περίοδο είναι πολύ απασχολημένος καθώς ηχογραφεί το νέο του άλμπουμ.

Το γενέθλιο party της Julia Fox

https://www.instagram.com/p/CZgo16YMFxC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός-μοντέλο και ο rapper είναι πλέον αχώριστοι και όπως φαίνεται η σχέση τους δυναμώνει ολοένα και περισσότερο. Ο Κanye ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη αποκλειστικά για τα γενέθλιά της αγαπημένης του και θα επιστρέψει στο Los Angeles για να ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με πηγές της Page Six το ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε μαζί στο πολυτελές εστιατόριο και λίγο αργότερα έδωσαν το παρών οι φίλοι τους. Η εορτάζουσα, Julia Fox έσβησε τα κεράκια της τούρτας της με ένα σέξι total black look που κολάκευε τις αναλογίες της. Ο rapper έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος για την καλή του και δεν σταμάτησε να χαμογελά δίπλα της.

https://www.instagram.com/p/CZfzad8M5tw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
fox2

H Julia Fox αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Kayne West: «Με κάνει και νιώθω σαν Σταχτοπούτα»

Αυτή είναι η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού μετά το ταξίδι στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας όπου φόρεσαν matching σύνολα και «έβαλαν φωτιά» στα φωτογραφικά φλας. Άτομα από το στενό τους περιβάλλον ανέφεραν στην Page Six ότι ο West και η Fox έχουν βοηθήσει ο ένας τον άλλον να θεραπεύσει πληγές του παρελθόντος και είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά.

https://www.instagram.com/p/CZJh-tYlD9v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: