Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου: Το τρυφερό μήνυμα της Εριέττας Κούρκουλου για τον μπαμπά της

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου: Το τρυφερό μήνυμα της Εριέττας Κούρκουλου για τον μπαμπά της
Η Εριέττα εκφράζει όλα τα συναισθήματα που νιώθει για την απώλεια του μπαμπά της από τον καρκίνο. 

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου σήμερα 4 Φεβρουαρίου και με αφορμή την περίσταση κατά την οποία ο πλανήτης προσπαθεί να ενισχύει την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία της ασθένειας που στερεί καθημερινά τις ζωές πολλών ανθρώπων, η Εριέττα Κούρκουλου άδραξε την ευκαιρία για μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κόρη του Νίκου Κούρκουλου έγραψε ένα κείμενο από ψυχής, με το οποίο εκφράζει όλα τα συναισθήματα που νιώθει από την απώλεια του μπαμπά της. Το μίσος για τον καρκίνο που τον πήρε μακριά της αλλά και την πεποίθηση ότι η ασθένεια δε νίκησε, αφού, ακόμα κι έτσι, τον νιώθει πάντα κοντά της χάρη στη μεγάλη αγάπη ανάμεσά τους.




Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για τον μπαμπά της

Με ανάμεικτα συναισθήματα μοιράστηκε την ανάρτησή της για τον Νίκο Κούρκουλο η κόρη του, Εριέττα. Στο post της για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου, λοιπόν, είπε όλα όσα νιώθει μέσα της από την απώλεια του μπαμπά της.

https://www.instagram.com/p/CZjNMk-Id_a

«Παγκόσμια ημέρα κατά της αρρώστιας που πήρε τόσους αγαπημένους μας μακριά…
‘Μίσος’ είναι η λέξη που εκφράζει καλύτερα τα συναισθήματά μου γι’αυτόν. Μίσος, γιατί πήρε την μεγαλύτερη αγάπη από κοντά μου, στερώντας μου στιγμές που είχα κάθε δικαίωμα να ζήσω.
Την ήμερα του γάμου μας, που ονειρευόμουν πάντα ότι θα με χόρευε. Την ημέρα που ανακοίνωσα στην υπόλοιπη οικογένειά μου ότι θα κάνουμε παιδάκι. Την ημέρα που θα γεννήσω τον εγγονό και συνονόματό του.
Όλα αυτά τα άσχημα συναισθήματα, μας δίνουν πολλές φορές την ψευδαίσθηση ότι ο καρκίνος νίκησε. Αλλά δεν είναι αλήθεια.
Ο καρκίνος έχασε και θα συνεχίσει να χάνει, ακόμα και όταν οδηγεί στον θάνατο.
Έχασε, γιατί ο πατέρας μου ήταν στον γάμο μας, και τον ένιωθα πιο κοντά μου από ποτέ. Έχασε, γιατί την ημέρα της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης μου, ευχαρίστησα εκείνον πρώτα, που ξέρω ότι έβαλε από εκεί ψηλά το χεράκι του. Έχασε, γιατί ζει μέσα στο παιδί που θα γεννήσω τον επόμενο μήνα.
Ο καρκίνος έχασε και θα χάνει πάντα την μάχη με την αγάπη.
Από τότε που έφυγε ο πρώτος Νίκος της ζωής μου, έχω συναντήσει και συνεχίζω να συναντάω εκατοντάδες μαχητές της ασθένειας αυτής και κάθε φορά, αισθάνομαι δέος. Δέος, που συνεχίζουν να χαμογελούν και να κάνουν όνειρα για το μέλλον. Δέος, που αντί να κατηγορούν την ζωή ή τον θεό για την ατυχία τους, μου περιγράφουν τους λόγους για τους οποίους αισθάνονται τυχεροί.
Όσοι έχουμε πληγεί από τον καρκίνο άμεσα η έμμεσα, ενώνουμε σήμερα τις φωνές μας για να του πούμε ότι έχασε και ότι εμείς θα συνεχίσουμε να τον πολεμάμε, γιορτάζοντας κάθε νίκη… μικρή και μεγάλη!», είπε η Εριέττα συγκινώντας το κοινό.

Η σχέση της Εριέττας με τον μπαμπά της, Νίκο Κούρκουλο

Ο Νίκος Κούρκουλος είχε πάντα πολύ καλή σχέση με τα παιδιά του. Ούτε ο καρκίνος δεν κατάφερε να τη χαλάσει, όταν τελικά του «χτύπησε την πόρτα». Έδωσε μεγάλη μάχη με την ασθένεια μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η, δε, Εριέττα, είχε μιλήσει και στην εκπομπή «Idols» του ΣΚΑΙ δίνοντας έμφαση στη γενναιότητά του. «Ως κόρη ήμουν ερωτευμένη με τον μπαμπά μου. Μας αγαπούσε πάρα πολύ, παρόλο που ήταν αυστηρός. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δυνατός και δε μας έδειχνε τον πόνο του. Το πήγε μέχρι τέλους πολύ γενναία», είπε χαρακτηριστικά.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νίκος Κούρκουλος: Ο σπουδαίος άνθρωπος πίσω από τον γόη του σινεμά - Ο άθλος και το τίμημα

Εριέττα Κούρκουλου: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και το όνομα που θα πάρει ο γιος της

Η Εριέττα Κούρκουλου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της - Το τραγούδι για τη μητρότητα που της αφιέρωσαν