Ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι για τη Δανάη Παππά και τον σύντροφό της με παρέα-έκπληξη από τον Σασμό

Ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι για τη Δανάη Παππά και τον σύντροφό της με παρέα-έκπληξη από τον Σασμό

Η Θοδώρα από τον Σασμό βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα και περνά ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύντροφό της, τον συμπρωταγωνιστή της, Θανάση Πατριαρχέα και τη σύζυγό του, Βίβιαν.

Στη Γαλλία βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Δανάη Παππά. Η τηλεοπτική Θοδώρα πάτησε ένα pause στα τηλεοπτικά γυρίσματα του Σασμού και πραγματοποίησε ένα ταξίδι αναψυχής στο Παρίσι. Δεν πήγε μόνη, όμως, αλλά μαζί με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη. Στην παρέα τους βρέθηκαν και ο συμπρωταγωνιστής της, Θανάσης Πατριαρχέας με τη σύζυγό του, Βίβιαν, και την κουμπάρα τους.

nyfoula

Η Δανάη Παππά στο Queen.gr αποκαλύπτει τη ζωή της - Από τον Σασμό στην ταινία Karditsa Forever

Η επίσκεψη στην Disneyland

Τα stories με τις περιηγήσεις της Δανάης Παππάς στην Πόλη του Φωτός έχουν πάρει «φωτιά». Η ηθοποιός του Σασμού χαίρεται σαν μικρό παιδί που ταξίδεψε μακριά από την Αθήνα και τις υποχρεώσεις της με τον σύντροφό της.

Αρκετά ήταν, μάλιστα, τα βίντεο που δημοσίευσε δείχνοντας στους followers της πόσο ωραία περνά με τον αγαπημένο της, Λάμπρο Λάζαρη, ενώ περιέγραψε και την… ξεχωριστή εμπειρία της σε ένα παιχνίδι στην Disneyland.



Στο Παρίσι, ωστόσο, το ζευγάρι δεν ήταν μόνο. Είχε μαζί του και τον συμπρωταγωνιστή της Δανάης στον Σασμό, Θανάση Πατριαρχέα- τον τηλεοπτικό Άγγελο- μαζί με τη σύζυγό του, Βίβιαν, και την κουμπάρα τους.

https://www.instagram.com/p/CZhRzgLtBCO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το γεύμα με τον Θανάση Πατριαρχέα και τη σύζυγό του

Ο Θανάσης Πατριαρχέας με τη Βίβιαν Δράκου πέταξαν για Παρίσι μια μέρα μετά τη Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη. Γι’ αυτό και δεν είναι σαφές αν πρόκειται για ένα κοινό και κανονισμένο και από τους τέσσερις ταξίδι ή αν απλά έτυχε τα δύο ζευγάρια να έχουν προγραμματίσει να κάνουν την ίδια περίοδο μια εξόρμηση εκτός Ελλάδος.



Όπως και να έχουν τα πράγματα, οι τέσσερίς τους γευμάτισαν και ήπιαν τα κρασιά τους σε café bar του Παρισιού απολαμβάνοντας τις ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τις δουλειές τους και τα γυρίσματα.






Check την gallery να δεις στιγμιότυπα από το ταξίδι των δύο ζευγαριών!
patriarcheas drakou

Ο Θανάσης Πατριαρχέας με τη Βίβιαν Δράκου στο αεροπλάνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ