Σοφία Καρβέλα-Θανάσης Πανουργιάς: Ξανά μαζί μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Σοφία Καρβέλα-Θανάσης Πανουργιάς: Ξανά μαζί μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Ευχάριστη ανατροπή στη σχέση τους λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου.

Η Σοφία Καρβέλα και ο σύζυγός της, Θανάσης Πανουργιάς ζουν τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Αμερική μαζί με τα δύο παιδιά τους. Πριν λίγες ημέρες η ηθοποιός-σχεδιάστρια μόδας ξάφνιασε τους πάντες μέσα από μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της.

Σοφία Καρβέλα και Θανάσης Πανουργιάς ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

https://www.instagram.com/p/CSAgj3zIoni/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο διευθυντής του περιοδικού OK, Νίκος Γεωργιάδης, μετέφερε νέες πληροφορίες για το ζευγάρι μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα». Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς είναι ξανά ζευγάρι μετά την κρίση που πέρασαν στη σχέση τους, η οποία οδήγησε σε διαζύγιο.

«Είχαν πάρει διαζύγιο. Είναι μαζί, είναι κανονικά μαζί ως ζευγάρι, ως οικογένεια. Με διαζύγιο… Στην οικογένεια Βίσση – Καρβέλα ό,τι ξέρουμε εμείς για συνηθισμένο για αυτούς είναι κάτι άλλο. Πέρασαν μια κρίση στον γάμο τους, είχαν χωρίσει για ένα διάστημα, υπήρξε και ένα διαζύγιο στο ενδιάμεσο αλλά μετά αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να είναι μακριά ο ένας από τον άλλον και ξαναέγιναν όπως πριν. Ζουν ως μια ευτυχισμένη οικογένεια. Υπήρξε διαζύγιο και τι έγινε;» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου

https://www.instagram.com/p/CZW4_Bzu084/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι τα γενέθλια αυτού του άντρα. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φορούν η Ιζαμπέλα Γκουλάρτ και η Ελιζαμπέτα Κανάλις, οπότε μπορεί να δει και αυτό. Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρονών και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Εις διπλούν. Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε. Είναι το μόνο άτομο που μπορεί να με κάνει να μείνω παντρεμένη μαζί του (αφού χωρίσαμε…). Είναι ένας τέτοιος τύπος. Και είναι ο τύπος μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ», είχε γράψει χαρακτηριστικά κάτω από το post η Σοφία Καρβέλα, ξαφνιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Αυτός ο τύπος δεν δήλωνε υπέρ των σχέσεων και έλεγε πως δεν του αρέσω, ποιός γελάει τώρα; Χαρούμενα 16 χρόνια βασανιστηρίων και ευτυχίας αγαπημένε μου», είχε γράψει η Σοφία πριν λίγους μήνες στο Instagram με αφορμή την 16η επέτειό τους.



sofia karvela genethlia 1

Η Σοφία Καρβέλα έχει γενέθλια: Έτσι της ευχήθηκε η μαμά της Άννα Βίσση στο Instagram

Πηγή κεντρικής: @thesofiakarvela

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: