Η Jennifer Lopez έκανε νέα αποκάλυψη για τον Ben Affleck - Μήπως σκοπεύουν να παντρευτούν;

Η Jennifer Lopez έκανε νέα αποκάλυψη για τον Ben Affleck - Μήπως σκοπεύουν να παντρευτούν;

Ένα αντικείμενο που έχει στο σπίτι της είναι το σύμβολο του έρωτά τους, όπως είπε η ίδια. 

Η Jennifer Lopez δείχνει σε κάθε ευκαιρία πως όχι μόνο θαυμάζει τον Ben Affleck, αλλά είναι ερωτευμένη μαζί του πέρα από κάθε αμφιβολία. Και δεν σταματά να μας μαρτυρά μικρές λεπτομέρειες της κοινής τους ζωής, που όμως κάνουν τη διαφορά. Και σε κάποιους δημοσιογράφους στην Αμερική, δημιουργεί και την υποψία πως μέσα στο 2022 μπορεί να έχουμε και το γάμο τους. Όλα ξεκίνησαν από την αποκάλυψη της λατίνας σταρ για το αντικείμενο που έχει στο σπίτι της και συμβολίζει τον έρωτά της με τον Ben.


https://www.instagram.com/p/CZQQlXGpZWJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα γλυκό σπίτι για την αγάπη τους

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε κρατήσει ένα μικρό ενθύμιο από τον έρωτα της ζωής μας. Ένα δώρο του, ακόμη και ένα αντικείμενο χωρίς καμία αξία, απλά γιατί συμβολίζει τα πρώτα μας ραντεβού. Η Lopez όμως έχει κάτι ασυνήθιστο. Όπως η ίδια αποκάλυψε σε συνεντευξή της στην εφημερίδα The New York Times, μιλώντας για την νέα της ταινία Marry me η οποία κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου, του Αγίου Βαλεντίνου δηλαδή, το σύμβολο του έρωτά τους είναι ένα gingerbread house το οποίο έχει με ζαχαρόπαστα γραμμένο το «Affleck Lopez family» το οποίο το κράτησε στο σπίτι της για πολύ καιρό και μετά τα Χριστούγεννα. Θεωρούν πια πως είναι οικογένεια.



Οι δημοσιογράφοι όπως γράφουν στα αμερικανικά media, θεωρούν πως αυτή η μικρή χαριτωμένη λεπτομέρεια, είναι ενδεικτική πως το ζευγάρι παίρνει πολύ σοβαρά το δεσμό του. Η επανασύνδεσή τους μετά το χωρισμό τους πριν 18 χρόνια, όχι μόνο έχει πετύχει, αλλά τώρα πια είναι έτοιμοι για πιο ώριμες αποφάσεις. Πολλοί προβλέπουν και γάμο μέσα στο 2022 και αυτό δεν είναι ένα φανταστικό σενάριο. Τα παιδιά τους περνούν το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο χρόνο μαζί, οι σχέσεις της Jennifer Lopez με την πρώην σύζυγο του Affleck, Jennifer Garner είναι εγκάρδιες, οπότε όλα μοιάζουν ρόδινα και ιδανικά. Και αυτός σίγουρα θα είναι ο γάμος της χρονιάς. Με πολύ λάμψη και αρκετή δόση έρωτα. Για να θυμηθούμε ξανά τις ένδοξες εποχές του ειδυλλίου του Brand Pitt και της Angelina Jolie.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Jennifer Lopez συγκινεί για τη δεύτερη ευκαιρία με τον Ben Affleck: «Θα κάνω τα πάντα»!

JLo και Jennifer Garner ήρθαν πιο κοντά - Η νυν κι η πρώην του Ben Affleck έχουν κάτι κοινό!

Τρυπώσαμε στο σπίτι της JLo! Η επέτειος και το πάρτι-έκπληξη