Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάπτιση των παιδιών της

Πατούλια Κατερίνα
Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάπτιση των παιδιών της

Σε ένα ενδιαφέρον q+a, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε γιατί δεν έχει γίνει ακόμα η βάπτιση των παιδιών της. 

Η Δούκισσα Νομικού είναι πάνω απ 'όλα μια υπέροχη μαμά δύο παιδιών. Ο Σάββας που στις 25 Μαρτίου 2022 θα γίνει 4 ετών και η Αναστασία που γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019 και είναι πια 2,5 ετών.

Η βάπτιση του Σάββα και της Αναστασίας έρχεται

Η παρουσιάστρια έχοντας πια περισσότερους από 800.000 followers στο Instagram, φροντίζει να διατηρεί την επαφή μαζί τους μέσα από διασκεδαστικά q+ a στα οποία απαντά σε ερωτήσεις που τις γίνονται.

Και αυτή τη φορά, η οικογένεια της Δούκισσας βρέθηκε στο προσκήνιο των ερωτήσεων με έναν fan της Νομικού να ρωτάει γιατί δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα η βάπτιση των παιδιών, του Σάββα που είναι σχεδόν τέσσερα και της Αναστασίας που είναι ήδη 2,5 ετών. Η Δούκισσα δεν έκρυψε πως οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και ταυτόχρονα αποκάλυψε πως λογικά το φετινό καλοκαίρι θα λάβουν χώρα και οι δύο βαπτίσεις μαζί.

doukissa vaptisi paidion

Σε ό,τι αφορά τα δύο παιδιά της, η παρουσιάστρια εξήγησε πως όταν χρειάζεται να δουλέψει εκτός σπιτιού έχει την απαραίτητη βοήθεια.

Δούκισσα Νομικού - Αυτή ήταν η ζωή μου το 2021! Τα πιο wow year moments και τα άγνωστα ταξίδια

Σε παλαιότερο Q+A, η Δούκισσα είχε εξηγήσει και γιατί δεν βλέπουμε τα πρόσωπα των παιδιών της:

DOUKISSA NOMIKOU PAIDIA

«Γιατί δε δείχνεις τα μικρά σου στο Insta;», τη ρώτησε ένας/μία follower και εκείνη απάντησε: «Γιατί θα αποφασίσουν μόνα τους όταν μεγαλώσουν εάν θέλουν ή όχι να εκτίθενται στη δημοσιότητα», απάντησε λιτά και πολύ συνειδητοποιημένα.



Πώς μένει δυνατή η σχέση της Δούκισσας με τον σύζυγό της

Σε ερώτηση για το πώς παραμένει δυνατή η σχέση με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, η Δούκισσα εξήγησε χαρακτηριστικά πως στα οκτώ χρόνια που είναι με τον σύζυγό της, το κοινό τους στοιχείο είναι ο σεβασμός, η ειλικρίνεια, το χιούμορ και η κατανόηση αλλά και η αγάπη για το παγωτό (!)

DOUKISSA NOMIKOU PAIDIA 2

Η σχέση με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και ο γάμος

Το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε η σχέση της Δούκισσας με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη και στις 10 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκαν στην Μύκονο, μετά από μια γνωριμία που όπως αποκάλυψε η Δούκισσα συνέβη στο αεροδρόμιο.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Σάββα που στις 25 Μαρτίου 2022 θα γίνει 4 ετών και την Αναστασία που γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019.

«Ο άντρας μου είναι χαμηλών τόνων και δεν είναι η δουλειά του τέτοια, έτσι ώστε να εκτίθεται συχνά δημοσίως. Για τα παιδάκια, σας έχω πει πως θα αποφασίσουν εκείνα τη στιγμή που πρέπει εάν θέλουν να εκτεθούν ή όχι. Εγώ δε σας φτάνω δηλαδή;», είχε σπεύσει να πει η Δούκισσα σε follower που είχε αναρωτηθεί γιατί δεν βλέπουμε τον αγαπημένο της συχνά στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γενέθλια για τη Δούκισσα Νομικού! Ο στολισμός του δέντρου με σορτσάκι και οι νέες φωτό με τα παιδιά

Follower πέταξε σπόντα στη Δούκισσα Νομικού για την οικογένειά της - Η απάντηση που έκλεισε στόματα