Το «ευχαριστώ» της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram και η αντίδραση μετά την κηδεία της μαμάς της

Πατούλια Κατερίνα
Το «ευχαριστώ» της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram και η αντίδραση μετά την κηδεία της μαμάς της

Το νέο story της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την κηδεία της μητέρας της. Η αντίδραση στην ύπαρξη φωτογράφων.

Περισσότεροι από 148.000 άνθρωποι έστειλαν την αγάπη τους στη Σίσσυ Χρηστίδου ενώ γράφτηκαν πάνω από 10.000 μηνύματα για την απώλεια της παρουσιάστριας που το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής έχασε τη μητέρα της Μίνα, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Με ένα μαύρο story πένθους και με μια σειρά φωτογραφιών με τη μαμά της από τότε που ήταν παιδί, η Χρηστίδου είπε το δικό της αντίο στην μητέρα της που πάλεψε τον τελευταίο 1,5 χρόνο αλλά πέταξε τελικά για την γειτονιά των Αγγέλων.

Έγινε η κηδεία της κυρίας Μίνας:

Η Σίσσυ Χρηστίδου επανήλθε σήμερα στα social media και με δύο stories στο Instagram έκανε τις πρώτες δημοσιεύσεις της μετά την κηδεία της μαμάς της.

kideia mama xristidou

«Ομολογώ πως με θλίψη μόλις ενημερώθηκα, ότι παρά τη θέληση και συναίνεση μας, χθες 6/2 στην κηδεία της μητέρα μου, πραγματοποιήθηκε λήψη φωτογραφιών αυτών των τόσο δύσκολων και προσωπικών στιγμών μας. Με το παρόν, καλώ να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειάς μας να διατηρήσουμε τις στιγμές αυτές προσωπικές και να μην προχωρήσετε στη δημοσίευση του υλικού αυτού. Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου. Ευχαριστώ για την κατανόηση», έγραψε η Σίσσυ εκφράζοντας την αντίδρασή της στις φωτογραφίες που λήφθησαν χωρίς τη θέλησή της.

kideia mina xristidou

Η αντίδραση των εκπομπών στο πένθος της Χρηστίδου

Όπως ήταν φυσικό, τόσο το Χαμογέλα και Πάλι όπως και οι υπόλοιπες εκπομπές του Mega και όχι μόνο, αφιέρωσαν μερικά λεπτά για να στείλουν δύναμη και κουράγιο στη Σίσσυ για την απώλειά της.

Το σχόλιο του Θοδωρή Μαραντίνη για την απώλεια της μαμάς της Σίσσυς Χρηστίδου συγκινεί

Το αντίο από το Χαμογέλα και Πάλι



«Όσοι παρακολουθείτε τη Σίσσυ στα social θα έχετε δει πως έχασε την πολυαγαπημένη μητέρα της. Θα την αφήσουμε να θρηνήσει και σε λίγες ημέρες θα είναι ξανά εδώ να κάνουμε μαζί εκπομπή», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος από τον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι στέλνοντας τα συλλυπητήρια όλης της ομάδας της εκπομπής του Mega.

Από το Τι λες τώρα, η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη μίλησαν για την μαμά της Χρηστίδου τονίζοντας:

«Ταλαιπωριόταν πάρα πολύ όλο αυτό τον καιρό η μαμά της», είπε η Μαρία με την Κατερίνα να συμπληρώνει:

«Ταλαιπωριόταν πολύ η γυναίκα όλο αυτό τον καιρό… και όλη η οικογένεια. Τα συλλυπητήριά μας, κοίτα να δεις τι έπαθα τώρα. Τρέμω, δείτε», είπε η Καραβάτου που πριν μερικούς μήνες βίωσε και η ίδια την απώλεια της μαμάς της.

Το αποχαιρετιστήριο post της Σίσσυς στη μαμά της, Μίνα


https://www.instagram.com/p/CZleZiBI-R2

«Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο.. Αντίο μαμά μου.. Στάσου μόνο λίγο.. Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου.. Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά.. Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία. Καλή αντάμωση… Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ.. Σ´αγαπώ.. ?? ~ 04-02-2022», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram της ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες με τη μητέρα της από τα παιδικά της χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ