Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος ποζάρουν αγκαλιά στα χιόνια και ενθουσιάζουν το Insta

Νατάσσα Σχοινά
Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος ποζάρουν αγκαλιά στα χιόνια και ενθουσιάζουν το Insta
Οι διακοπές της οικογένειας στο Μεζέβ έχουν κατακλύσει το Instagram.

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το Μεζέβ δε σταματούν για την Αθηνά Οικονομάκου. Η 35χρονη ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της στο γραφικό, νοτιοανατολικό τμήμα της Γαλλίας που είναι ντυμένο στα χιόνια και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για σκι.

Η ηθοποιός επέλεξε να ταξιδέψει στον προορισμό με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και τον γιο τους, Μάξιμο. Η οικογένεια πήγε στο σημείο στις 30 Ιανουαρίου, παίζοντας στα χιόνια και μοιράζοντας υλικό από την ξέγνοιαστη καθημερινότητά τους.

https://www.instagram.com/p/CZrBnVkgNMX


Η κοινή φωτογραφία Οικονομάκου – Μιχόπουλου

Η Οικονομάκου, αργά το βράδυ της Δευτέρας, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία πόζαρε στην αγκαλιά του συζύγου της. Το ζευγάρι ντυμένο με τα πιο ζεστά του ρούχα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών κοίταξε γλυκά στον φακό με την ηθοποιό να μην μπορεί να κρύψει το μεγάλο της χαμόγελο.

https://www.instagram.com/p/CZsIo4rNUg0

Το θέαμα ενθουσίασε το Instagram και οι χρήστες γρήγορα άρχισαν να αφήνουν τα δικά τους αποθεωτικά σχόλια για το ζευγάρι.

oikonomakou mixopoulos sxolia
oikonomakou mixopoulos sxolia2
oikonomakou mixopoulos sxolia23

Η φωτογραφία του Μιχόπουλου με τον Μάξιμο

Λίγες μέρες πριν, η Οικονομάκου ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απαθανάτισε τον σύζυγό της με τον γιο τους και τα παγοπέδιλα στο πλάι. Αυτό σημαίνει ότι είτε ο μικρός ετοιμαζόταν για σκι είτε είχε μόλις τελειώσει και καθόταν για λίγο με τον μπαμπά του φορώντας ένα super cute χρωματιστό outfit.

https://www.instagram.com/p/CZjc1SJttDH

Το προφίλ της ηθοποιού έχει πλέον γεμίσει με φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές της στο όμορφο Μεζέβ. Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες λήψεις από την απόδραση της οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει τους κοιλιακούς της 8 μήνες μετά τη δεύτερη γέννα και το Insta σχολιάζει

Η Αθηνά Οικονομάκου πόσταρε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους

Κι άλλο ταξίδι για την Αθηνά Οικονομάκου - Εξερευνά τη Μεζέβ και δείχνει τον μικρό Μάξιμο