Η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει τους κοιλιακούς της 8 μήνες μετά τη δεύτερη γέννα και το Insta σχολιάζει

Η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει τους κοιλιακούς της 8 μήνες μετά τη δεύτερη γέννα και το Insta σχολιάζει

Η ηθοποιός απολαμβάνει το τζακούζι της στη Μεζέβ και οι followers της παρακολουθούν.

Έχουν περάσει πια οκτώ μήνες από τότε που η Αθηνά Οικονομάκου γέννησε το δεύτερο παιδί της. Η Sienna ήρθε στη ζωή στις 9 Ιουνίου του 2021 και μεγάλωσε την οικογένεια της ηθοποιού με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Έκτοτε, πολλές φορές η Οικονομάκου έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της μικρής για να δει το κοινό της πόσο έχει μεγαλώσει. Αυτήν τη φορά, όμως, στο επίκεντρο των σχολίων στο Instagram δεν είναι η μικρή Sienna αλλά η ίδια η ηθοποιός, κι αυτό χάρη στη γράμμωση του σώματός της επτά μήνες μετά τη δεύτερη γέννα.

Η Οικονομάκου, που βρίσκεται ακόμη στη Μεζέβ απολαμβάνοντας τις διακοπές της στις ομορφιές της γραφικής περιοχής στο νοτιοανατολικό τμήμα της Γαλλίας, φόρεσε το μαγιό της και έδειξε τη γράμμωση στο σώμα της.



Η Αθηνά Οικονομάκου φοράει μαγιό και δείχνει τους κοιλιακούς της

Από τον τόπο που επέλεγε η γαλλική αριστοκρατία να απολαύσει τις διακοπές της μοιράζεται υλικό η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός φόρεσε ένα τιρκουάζ μπικίνι και απόλαυσε το τζακούζι της μέσα στα χιόνια. Στις λήψεις, η χαρά της δεν μπορούσε να κρυφτεί, το ίδιο και η γράμμωση του σώματός της και ιδίως οι κοιλιακοί της. Είναι γνωστή, άλλωστε, η αγάπη της Οικονομάκου για τη γυμναστική.

https://www.instagram.com/p/CZfXhVZNal3

Τα σχόλια στο Instagram

Πέρα από το ιδιαίτερο, χειμερινό τοπίο, οι followers της στο Instagram άρχισαν να σχολιάζουν το γυμνασμένο σώμα της ηθοποιού, ενώ δεν έλλειψαν τα σχόλια που αναφέρονταν συγκεκριμένα στους κοιλιακούς της. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κι άλλο ταξίδι για την Αθηνά Οικονομάκου - Εξερευνά τη Μεζέβ και δείχνει τον μικρό Μάξιμο

Κατερίνα Παπουτσάκη και Αθηνά Οικονομάκου ευχήθηκαν δημόσια στους «Μάξιμους» της καρδιάς τους

Αθηνά Οικονομάκου: «Περάσαμε δύσκολες περιόδους με τον Φίλιππο αλλά ποτέ δεν φτάσαμε στον χωρισμό»