Μελίνα Νικολαϊδη: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή γίνεται 18 ετών και ο Ντέμης της εύχεται δημόσια

Πατούλια Κατερίνα
Μελίνα Νικολαϊδη: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή γίνεται 18 ετών και ο Ντέμης της εύχεται δημόσια

Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή ενηλικιώνεται σήμερα και ο μπαμπάς της της έκανε την πιο συγκινητική αφιέρωση.

Ήταν 8 Φεβρουαρίου 2004, όταν η Δέσποινα Βανδή έφερνε στον κόσμο την κόρη της Μελίνα στη μακρινή Μαδρίτη της Ισπανίας, έχοντας ακολουθήσει τον τότε σύζυγό της Ντέμη Νικολαϊδη.

Η αφιέρωση του Ντέμη στη Μελίνα

Κάθε χρόνο, η Δέσποινα Βανδή κάνει μια τρυφερή αφιέρωση στην κόρη της για τα γενέθλιά της, όμως φέτος, η αφιέρωση ήρθε από τον μπαμπά της Μελίνας, τηλεοπτικά και με ένα τραγούδι!

Ο Ντέμης, χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή του για το κορίτσι του που μεγάλωσε και κλείνει τα 18 πια, στην εκπομπή του στη Nova Sports είπε χαρακτηριστικά:



«Να πούμε χρόνια πολλά στην κόρη μου που σε μερικά λεπτά γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου, ο Γιάννης Λεουνάκης βάζει αυτό το τραγούδι στον Rock FM, κάθε χρόνο βάζει το Super Girl γιατί έχει γενέθλια η κόρη μου η Μελίνα, η οποία γίνεται 18, είναι το super girl μου για πάντα», είπε ο Νικολαϊδης ο οποίος παραδέχτηκε πως θα είναι για πάντα το Super Girl του και ευχήθηκε να είναι ευτυχισμένη.

Ο Ντέμης παραδέχτηκε πως θα πάρει την κόρη του στις 00:01 χτες βράδυ και δεν ήθελε να ευχηθεί κάτι παραπάνω on camera στη Μελίνα του.

ntemis nikolaidis

Ο Ντέμης ως πατέρας:

Πρόσφατα, ο Νικολαΐδης είχε μιλήσει για τον ρόλο του πατέρα που κλήθηκε να παίξει πριν 18 ολόκληρα χρόνια για πρώτη φορά, με τον ερχομό της Μελίνας.

«Σταματάει το εγώ όταν είσαι πατέρας, εξαρτάσαι από κάτι άλλο και είναι τα παιδιά σου, είναι ευθύνη και τεράστια αλλαγή, κυριαρχεί πάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στεναχωρούν ή να με στεναχωροπυν όταν που δεν αξίζουν, όταν κάνεις παιδιά σε κάνουν ό,τι θέλουν», είχε παραδεχτεί ο Ντέμης.



Το άγνωστο παρασκήνιο της γέννησης της Μελίνας:

Η Μελίνα γεννήθηκε 15 ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία τοκετού στην Μαδρίτη, όπου βρισκόταν η Δέσποινα μαζί με τον Παντελή Καναράκη και την τραγουδίστρια Ελένη Πέττα.

Ο Παντελής Καναράκης είχε παραδεχτεί το παρασκήνιο της γέννησης της Μελίνας τονίζοντας:

«Άρχισε η Δέσποινα να πονάει, να έχει ενοχλήσεις. Ήταν δύο το βράδυ, η Ελένη είχε πάει να κοιμηθεί και μου λέει η Δέσποινα Παντελή, σπάσανε τα νερά, λέω ποια νερά; Έχουν σπάσει τα νερά και τρέχουνε, ξυπνάω την Ελένη, ο Ντέμης ερχόταν από ένα παιχνίδι που είχε. Η Ελένη στον κόσμο της, μου λέει στον διάδρομο έχει κάτι νερά, της λέω της Δέσποινας είναι. Είχαμε περάσει συγκλονιστικά, χάσαμε και τον δρόμο για το μαιευτήριο. Είχε βάλει ο Ντέμης ένα gps στα ισπανικά, εκείνος είχε μάθει κάτι, αλλά εμείς δεν»!

Η Δέσποινα άλλαξε μετά τη γέννηση της Μελίνας:

Μιλώντας στο People για την εποχή που έγινε μαμά, η Δέσποινα είχε εξηγήσει τις αλλαγές στο σώμα της, στη σχέση της με τον Ντέμη αλλά και στην κοσμοθεωρία της:

«Όλα άλλαξαν, ακόμα και η σχέση μου με τον Ντέμη. Και εκείνος κλήθηκε να αντέξει αυτή τη δική μου αλλαγή, που ξεκινά από το σώμα της γυναίκας στην εγκυμοσύνη και τις μεταπτώσεις στη διάθεση της, μέχρι τα πάντα, αλλαγές που ενίοτε δημιουργούν και εντάσεις. Μετά τη γέννηση της Μελίνας, έκανα πέντε μήνες να κοιμηθώ», είχε πει η Δέσποινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Μελίνα Νικολαΐδη: Η συγκινητική κίνηση της κόρης της Δέσποινας Βανδή (photos)

«Εντάξει, μαμά, είσαι θεά!» - Γιατί η Μελίνα Νικολαΐδη αποθέωσε τη Δέσποινα Βανδή;

Μελίνα Νικολαΐδη: Η ευχή για τη γιορτή της Δέσποινας Βανδή & η νέα, τρυφερή τους φωτογραφία