Ο λόγος που η Julia Fox κατέβασε από το Instagram όλες τις φωτογραφίες της με τον Kanye West

Μαρία Ροδίτη
Ο λόγος που η Julia Fox κατέβασε από το Instagram όλες τις φωτογραφίες της με τον Kanye West

Οι fans έσπευσαν να βγάλουν το συμπέρασμα ότι το ζευγάρι δεν πρόλαβε να σμίξει και… τράβηξε χωριστούς δρόμους!

Τις τελευταίες μέρες όλοι μιλούν για τον απρόσμενο και ξαφνικό έρωτα του Kanye West με την ηθοποιό, Julia Fox. Το ζευγάρι δεν πρόλαβε να σμίξει, ήρθαν και οι κοινές εμφανίσεις και φωτογραφίες τόσο σε επίσημα events, όσο και στα social media.

Συγκεκριμένα, η Julia Fox είχε ανεβάσει στο Instagram της αρκετές φωτογραφίες με τον Kanye West ή Ye- όπως θέλει να τον αποκαλούν- τις οποίες το περασμένο Σαββατοκύριακο έσπευσε να διαγράψει. Μάλιστα, η ίδια, σύμφωνα με το Cosmopolitan, έκανε unfollow και όλα τα fan accounts που είχαν φωτογραφίες δικές της με τον Kanye West.

kim kanye5

Kanye West: «Δεν θέλω να σκοτώσω την Kim Kardashian»

Και κάπου εδώ οι θαυμαστές τους άρχισαν να αναρωτιούνται τι γίνεται με το ζευγάρι. Μόλις είχαν κάνει official τη σχέση τους και… χώρισαν; Μήπως τσακώθηκαν; Μήπως υπήρξε ανάμεσά τους κάποια παρεξήγηση;

Η απάντηση της Julia Fox σε όλες τις απορίες που προέκυψαν

Συνειδητοποιώντας ότι οι ενέργειές της θα δημιουργούσαν… πανικό στο Instagram, η Julia Fox έσπευσε να βγάλει ένα Insta Story και να εξηγήσει γιατί προχώρησε στη διαγραφή των κοινών φωτογραφιών της με τον Ye.

Η 32χρονη αποκάλυψε πως απλώς έκανε ένα ξεκαθάρισμα στο Instagram της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παιδιά, χαλαρώστε. Δυστυχώς, το Instagram δεν ήταν ένα μέρος με πλάκα για μένα πια. Κατέβασα τις φωτογραφίες, γιατί διάβασα σχόλια που έλεγαν ‘’Ω, Θεέ μου, ξεκάθαρα ανεβάζεις μόνο φωτογραφίες στις οποίες δείχνεις ωραία’’».



Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού μίλησε στην PageSix και δήλωσε: «Η Julia διέγραψε τις φωτογραφίες, γιατί τα σχόλια ήταν πραγματικά κακά και δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει», ενώ πρόσθεσε ότι το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει.

Την Κυριακή (6/2), ωστόσο, η Julia Fox δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τον Kanye West γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: «Ναι, γνωρίζω ότι επέλεξα μόνο φωτογραφίες στις οποίες φαίνομαι ωραία».

https://www.instagram.com/p/CZmngRDlc0R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιατί η Fox μπαίνει σε αυτήν τη διαδικασία

Η τελευταία ανάρτηση της Julia Fox στο Instagram είναι σαν να παραδέχεται ότι πράγματι θέλει να υπάρχουν στο Instagram της μόνο «τέλειες» φωτογραφίες της. Γιατί άραγε; Μήπως θέλει όλοι να μιλούν για αυτή;

Μήπως έχει αρχίσει να συγκρίνει τον εαυτό της με την Kim Kardashian και τη δούμε μελλοντικά να κάνει πλαστικές επεμβάσεις; Τι ακριβώς συμβαίνει;

https://www.instagram.com/p/CRXC35Xj87i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάφορα είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν μετά από αυτήν τη συμπεριφορά, ωστόσο... ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ