Survivor: Η τεράστια γκάφα της Μυριέλλας για το φαγητό εξόργισε το Twitter - Τι είπε στους Μπλε

Νατάσσα Σχοινά
Survivor: Η τεράστια γκάφα της Μυριέλλας για το φαγητό εξόργισε το Twitter - Τι είπε στους Μπλε
Η παίκτρια πήρε τον λόγο μετά το αγώνισμα και είπε κάτι που προκάλεσε τους θεατές.

Δεν τα κατάφεραν τελικά οι Μπλε στο χτεσινό επεισόδιο (8/2) του Survivor να κερδίσουν κάποιο έπαθλο φαγητού, με αποτέλεσμα η ομάδα να φύγει για άλλη μία φορά άφαγη από τα αγωνίσματα και να επιστρέψει απογοητευμένη στο νησί. Αναμενόμενα, η αφαγία και η κούραση συνδυαστικά έχουν εξαντλήσει τους παίκτες, όμως, αυτό δεν ήταν το μοναδικό πράγμα που τους πείραξε.

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης εξέφρασε το παράπονό του για την αντιμετώπιση που είδε από τους νικητές Κόκκινους, ενώ η Μυριέλλα Κουρεντή πήρε τον λόγο για να παρηγορήσει τους Μπλε με μία ατάκα που θεωρήθηκε κατευθείαν άστοχη από το κοινό.

https://www.instagram.com/p/CZulwjRA8yN

Το παράπονο του Ανδρέα Ματθαιακάκη

Όταν τελείωσε το βραδινό αγώνισμα, ο Ανδρέας πήρε το λόγο και εξέφρασε το δικό του παράπονο, λέγοντας πως υπήρχε μεγάλη ειρωνεία από την αντίπαλη ομάδα όταν εκείνη νίκησε, με πολλούς παίκτες να τον κοροϊδεύουν για το ψευδώνυμο -Steph Curry (μπασκετμπολίστας του NBA) που του έχουν βγάλει κάποια παιδιά. Θεώρησε, λοιπόν, αντιαθλητική τη συμπεριφορά των αντιπάλων.

«Όσο έχουμε να φάμε τις τελευταίες 15 μέρες, φάγατε το μεσημέρι. Στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε, δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου κυριολεκτικά. Είμαι ένας άνθρωπος που, μετά από κάθε παιχνίδι που κερδίζω, έρχομαι και δίνω το χέρι μου -μπορείτε να το επιβεβαιώσετε-. Το ξέρετε ότι παίζω με έγκαυμα και έπεφτα δυνατά σε όλες τις μπαλιές. Είναι τουλάχιστον εριστικό στο τέλος να ακούω ξανά και ξανά ειρωνείες για ένα ψευδώνυμο που μου έχουν βγάλει τα παιδιά για να κάνουμε πλάκα μεταξύ μας και να παίζετε ουσιαστικά με τον πόνο μας. Είμαι υπό διάλυση και έπαιξα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι, αν ήμουν εγώ στην πλευρά των παιδιών, τουλάχιστον δε θα ήμουν εριστικός», είπε.



Η τεράστια γκάφα της Μυριέλλας Κουρεντή

Ακούγοντας όλα αυτά που λέγονταν μεταξύ των δύο ομάδων, η Μυριέλλα θελησε να πάρει τον λόγο για να παρηγορήσει τους Μπλε, αλλά αυτό που επέλεξε να πει βρέθηκε γρήγορα στη λίστα των «γκαφών» για το Twitter.

«Εγώ απλά θέλω να πω από μεριάς μου και στον Ανδρέα αλλά και σε όλα τα παιδιά ότι και το ότι εμείς τρώμε έπαθλα, δε σημαίνει ότι κι εμείς χορταίνουμε. Παιδιά, τρώγοντας ανοίγει το στομάχι και μετά μπορεί να πεινάς και λίγο περισσότερο. Σας το λέω γιατί μπορεί να το πάθετε κι εσείς αυτό. Εμείς το έχουμε πάθει», είπε η παίκτρια.

Το Twitter άρχισε να σχολιάζει την γκάφα της Μυριέλλας, άλλοι με νεύρα και άλλοι διακωμωδώντας αυτό που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι είπε. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση αλλά το Twitter προβλέπει έξοδο της Αθηνάς

Survivor Spoiler: Η Κάτια Ταραμπάνκο στον Άγιο Δομίνικο - Ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι

H συγκίνηση του Σάκη Ρουβά για τον αδερφό του και η αποκάλυψη για το Survivor