Η Μαρία Ηλιάκη απάντησε στα hate σχόλια για την εγκυμοσύνη της κι εμείς την χειροκροτάμε

Ιωάννα Τζανή
Η Μαρία Ηλιάκη απάντησε στα hate σχόλια για την εγκυμοσύνη της κι εμείς την χειροκροτάμε

Τα hate comments δεν αγγίζουν τη Μαρία Ηλιάκη και μας παροτρύνει να κάνουμε το ίδιο!

Η Μαρία Ηλιάκη κρατά εδώ και 8 μήνες στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το κοριτσάκι τους ήρθε στον κόσμο για να τους ενώσει ακόμη περισσότερο και να δώσει πολλή χαρά στην καθημερινότητά τους.

iliaki moro

H εκπληκτική φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη αγκαλιά με την κόρη της! Λιώσαμε Κυριακάτικα

Και μπορεί οι περισσότεροι στενοί φίλοι και συνεργάτες της Μαρίας Ηλιάκη να χάρηκαν και να συγκινήθηκαν με την είδηση της εγκυμοσύνης και ύστερα της γέννησης του παιδιού της, υπήρξαν όμως και εκείνοι που προσπάθησαν να την αποθαρρύνουν και να την αγχώσουν.

Ωστόσο, η 44χρονη διανύει μία τόσο όμορφη περίοδο στη ζωή της, που τίποτα δεν την πτοεί πια και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να αφοσιωθεί στην όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον καλό της.


https://www.instagram.com/p/CLwZglVJbhQ

Η αποστομωτική ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη

Σήμερα, η Μαρία Ηλιάκη φαίνεται πως ξύπνησε θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που έχουν περάσει τα 40 και επιθυμούν να κάνουν ένα παιδάκι αλλά δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα, αλλά και σε εκείνες που έχουν γίνει μανούλες σε μεγαλύτερη ηλικία και ενδεχομένως ακούνε αρνητικά σχόλια και επηρεάζονται.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και έγραψε στη λεζάντα ένα κείμενο το οποίο μάς άγγιξε βαθιά, τόσο εμάς όσο και τους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να την εκθειάσουν και να τη συγχαρούν για τα λόγια της, παροτρύνοντάς τη να μη δίνει καμία σημασία στους haters.


https://www.instagram.com/p/CZv9ohVs6oZ

«Από την ημέρα που μαθεύτηκε πως είμαι εγκυος άκουσα πολλά «χαριτωμένα»…✔️μπράβο ρε που τα κατάφερες είναι δύσκολο μετά τα 40 ✔️είναι μικρότερος ο άντρας σου παίζει κι αυτό ένα ρόλο ✔️μπράβο αλλα να ξέρεις πως όσο μεγαλύτερη τόσο λιγότερες οι αντοχές✔️να κάνετε γρήγορα και ένα δεύτερο τώρα που ακόμα μπορείς …κι άλλα τέτοια «γλυκά» σχόλια από ενδιαφέρον πάντα #not και με την πρόφαση του «εγώ για καλό το λέω» …στην αρχή στεναχωριόμουν … τώρα.. ένα χρόνο μετά.. απλά χαμογελαω ❤️αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν και ασχοληθείτε με τις δικές σας ζωές…τόσο απλά…και όλα θα είναι πιο όμορφα για όλους μας», έγραψε χαρακτηριστικά η 44χρονη.

Τα ενθαρρυντικά σχόλια κάτω από το post της Μαρίας Ηλιάκη

Τα λόγια της Μαρίας Ηλιάκη δεν άφησαν ασυγκίνητους τους followers, φίλους και γνωστούς της, οι οποίοι έκαναν πολύ όμορφα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, θέλοντας να δώσουν δύναμη και support στην παρουσιάστρια αλλά και σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο.

«Haters gonna hate! Εσύ τον Στέλιο και την Κατερινούλα σας! Nothing else matters!», έγραψε μία φίλη της, ενώ άλλο σχόλιο αναφέρει: «Α υπέροχη περιγραφή... Έτσι ακριβώς είναι. Κανείς βέβαια από αυτους δεν ξέρει πως άμα πραγματικά θέλεις όλα γίνονται και το σύμπαν συνωμοτεί κ στις αντοχές. Τώρα στα 44 με δίδυμα έχω πιο πολλές από ότι είχα στα 37 στον 1ο μου γιο. Καλά τα λες».

Η Μαρία Ηλιάκη είναι η πιο ευτυχισμένη μανούλα!

Η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις 31 Μάϊου 2021, όταν κράτησαν στην αγκαλιά τους τη νεογέννητη κορούλα τους.

Η παρουσιάστρια από πρώτη ημέρα που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, βρίσκει διασκεδαστικό να δημοσιεύει stories και posts που αφορούν την εγκυμοσύνη, αλλά και - μετέπειτα - τον νέο της ρόλο ως μητέρα.



Παρόλο που χαρακτηρίζεται για το ιδιαίτερο χιούμορ της, η 44χρονη έχει εκφράσει πολλές φορές τους προβληματισμούς και τα άγχη της για την μητρότητα. Και φυσικά μπορεί να την βλέπουμε πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή, όμως έχει βιώσει κι εκείνη πολλές δυσκολίες τις οποίες έχει κοινοποιήσει μέσω του λογαριασμού της στα social media, καταθέτοντας πάντα την αλήθεια.

Η όμορφη σχέση και η διαφορά ηλικίας με τον Στέλιο Μανουσάκη

Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι όσο ποτέ είναι η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, με το ζευγάρι να έχει επικεντρωθεί στην οικογένειά του και να μη δίνει καμία σημασία στα κακεντρεχή σχόλια περί διαφοράς ηλικίας. Άλλωστε, είναι τόσο ταιριαστοί, που πραγματικά αυτά τα λίγα χρόνια που τους χωρίζουν είναι αμελητέα!

Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και περίπου 10 χρόνια, ωστόσο ζευγάρι είναι τα τελευταία 4, όταν και συνειδητοποίησαν ότι τα συναισθήματά τους δεν είναι φιλικά.


https://www.instagram.com/p/CS14rtlr8Oj

Η Μαρία Ηλιάκη είναι 6 χρόνια μεγαλύτερη από τον σύντροφό της, καθώς εκείνη είναι 44 ετών και εκείνος 38.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, η σχέση του με τη Μαρία Ηλιάκη ήταν από απόσταση και προσπαθούσαν να πηγαινοέρχονται όσο το δυνατόν περισσότερο για να περνούν χρόνο μαζί, ενώ τον περασμένο γεννήθηκε η κόρη τους, Κατερίνα, η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Πηγή φωτογραφιών: @marakiiliaki

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρία Ηλιάκη: Δείχνει πώς ξυπνάει τα πρωινά με την κόρη της

Μαρία Ηλιάκη: Βγαίνει από το μαιευτήριο κι επιστρέφει σπίτι με το μωρό της