Παντρεύεται η Adele; Το μονόπετρο που πυροδοτεί τις φήμες περί αρραβώνα

Ιωάννα Τζανή
Παντρεύεται η Adele; Το μονόπετρο που πυροδοτεί τις φήμες περί αρραβώνα

Η Adele εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι Lorraine Schwartz στα BRIT Awards 2022.

Η Adele θάμπωσε τους πάντες στα BRIT Awards όχι μόνο με την ερμηνεία της, αλλά και με το εντυπωσιακό διαμαντένιο μονόπετρο που κοσμούσε το χέρι της στο κόκκινο χαλί.

Η τραγουδίστρια, η οποία έλαβε τρία βραβεία, έκανε όλα τα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς να στραφούν πάνω της, όταν εμφανίστηκε φορώντας ένα στενό βελούδινο φόρεμά της Armani Privé με λαιμόκοψη και τούλι.

adele richpaul1

H επική απάντηση της Adele στις φήμες χωρισμού με τον Rich Paul

Τη super glam εμφάνισή της ολοκλήρωσαν ένα ζευγάρι λαμπερά διαμαντένια σκουλαρίκια Lorraine Schwartz και ένα τεράστιο μονόπετρο, το οποίο φορούσε στο αριστερό της χέρι - κάτι που μάλλον υποδεικνύει ότι πρόκειται για δαχτυλίδι αρραβώνων!

Πώς σχολιάστηκε στα social media το μονόπετρο της Adele;

Το κόσμημα στο χέρι της Adele προκάλεσε... πανικό στα social media, με πολλούς fans να εικάζουν ότι η τραγουδίστρια πιθανώς αποκαλύπτει με αυτόν τον τρόπο ότι αρραβωνιάστηκε με τον manager του ΝΒΑ, Rich Paul.

adele

«Η Adele κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά από πέντε χρόνια στα BRIT AWARDS, φορώντας ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα από την Armani Privé και ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό της! Είναι… ξέρεις… αρραβωνιασμένη;», έγραψε ο συγγραφέας και fashion editor Evan Ross Katz στη λεζάντα της ανάρτησής του για τη σταρ στο Instagram, η οποία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 12.000 likes.


https://www.instagram.com/p/CZuladquH7r

«Τα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν πραγματικά να διαδώσουν ότι υπήρχε πρόβλημα στη σχέση της και τώρα η Adele εμφανίζεται αρραβωνιασμένη και έτοιμη να παντρευτεί» έγραψε ένας χρήστης στο Twitte, ενώ ένας ανέφερε: «Θεέ μου! Αρραβωνιάστηκε η Adele; Έχασα κάτι;».

Η Βρετανίδα δημοσιογράφος Ellie Phillips έγραψε με τη σειρά της στο Twitter: «Εμμ... Μήπως η Adele απλά γνωστοποίησε στον κόσμο ότι είναι αρραβωνιασμένη με τον Rich Paul φορώντας αυτό το διαμαντένιο δαχτυλίδι στο #Brits !;;».



Η εμφάνιση της Adele στο κόκκινο χαλί των βραβείων BRIT σηματοδοτεί την επιστροφή της στο event μετά από μια παύση 5 ετών και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την απότομη ακύρωση του «Weekends with Adele».

Η 33χρονη ήταν πολύ ευδιάθετη, ενώ μόλις ανέβηκε πάνω για να παραλάβει το βραβείο για το Τραγούδι της Χρονιάς, το οποίο δεν ήταν άλλο από το «Easy on me», είπε: «Πρώτα απ' όλα, δε συνειδητοποίησα ότι ήταν τόσα πολλά υποψήφια τραγούδια, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια μπαλάντα κέρδισε τόσα πολλά bangers. Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι πάντα χαρά μου να βρίσκομαι εδώ. Οι Βρετανοί είναι τόσο μεγάλο μέρος της καριέρας μου από παλιά, όταν ήμουν ακόμα μωρό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: