H επική απάντηση της Adele στις φήμες χωρισμού με τον Rich Paul

H επική απάντηση της Adele στις φήμες χωρισμού με τον Rich Paul

Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε την κατάσταση για την προσωπική της ζωή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Η Adele μπορεί να διανύει μια αμήχανη περίοδο της καριέρας της ωστόσο στην προσωπική της ζωή είναι πολύ ευτυχισμένη. Η 33χρονη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο Ceasars Palace στο Las Vegas λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού. Εμφανώς συγκινημένη και makeup free, η Adele δημοσίευσε ένα video στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram θέλοντας να απολογηθεί στο κοινό της.

«Ακούστε, ζητώ συγνώμη αλλά το σόου μου δεν θα πραγματοποιηθεί. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πάντα για να γίνει στην ώρα του και να είναι καλό και για εσάς αλλά έχουμε καταστραφεί από τις αναβολές εξαιτίας του covid. Η μισή μου ομάδα έχει covid ακόμα και είναι αδύνατο να βγει το σόου αυτή τη στιγμή και είμαι καταρρακωμένη», είπε στην κάμερα η Adele.

Οι φήμες χωρισμού με τον Rich Paul και η απάντηση της Adele

Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύματα στη «The Sun» ανέφεραν ότι η Adele ταξίδεψε στο Beverly Hills προσπαθώντας να «φτιάξει» τη σχέση της με τον Rich Paul. Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρθηκαν η κατάσταση ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον manager του ΝΒΑ είναι τεταμένη. Πηγές της εφημερίδας έκαναν λόγο για προβλήματα του ζευγαριού λόγω απόστασης.

https://www.instagram.com/p/CYdwfIQrK9T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ήταν μια πολύ συναισθηματική και αγχωτική στιγμή για εκείνη. Τώρα περνούν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί για να προσπαθήσουν να σώσουν τα πράγματα», δήλωσε άτομο από το στενό τους περιβάλλον.

https://www.instagram.com/p/CZceNj9vojy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Γεια, είμαι πολύ χαρούμενη που θα εμφανιστώ στους Βρετανούς την επόμενη εβδομάδα!!" Ε επιπλέον θα πάω να δω τον Graham για μια συνομιλία στον καναπέ όσο είμαι και εγώ στην πόλη! Ανυπομονώ για αυτό! Ω, και ο Rich στέλνει την αγάπη του», έγραψε χαρακτηριστικά η Adele κάτω από την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες χωρισμού.

adele 3

O έρωτας δεν κρύβεται για την Adele και τον αγαπημένο της Rich Paul

Πηγή κεντρικής: @adele



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: